BREKKIENå som flere har tatt ferie og sommeren begynner å merkes har jeg funnet frem denne frokosten, den er perfekt å spise en rolig morgen! Grove amerikanske pannekaker toppet med sirup, friske jordbær og banan. 
KJAPP TRENINGSØKT

Kom sent hjem fra jobb i dag, spiste litt, og tok en liten treningsøkt her hjemme. Fant noen fine videoer på youtube med en core-workout som varte i typ 40 minutter, og en med mageøvelser som varte i 10 minutter. Jeg kjente jeg fikk god trening ut av disse, og tiden gikk utrolig fort, herlig! Om dere er interessert kan jeg dele treningsvideoene jeg brukte med dere i et senere innlegg!

Selv rekker jeg nok ikke så mye mer i kveld, tenkte å dusje og se et par episoder av en serie. Må kanskje opp så tidlig som syv i morgen tidelig, så da er det bare å klare å legge seg tidsnok..HJEMMETRENING: PILATES

Tenkte å dele denne videoen med dere ettersom jeg liker disse øvelsene veldig godt for hjemmetrening. De forrige gangene jeg har brukt dette programmet har jeg sett på forskjellige youtube-videoer fra samme person, så jeg bestemte meg for å klippe de sammen for å gjøre det litt lettere for meg - og forhåpentligvis noen andre. Jeg har endelig planer om å begynne å trene ettersom beinet mitt har satt treningen min på vent i typ 12 uker, men må ta det veldig rolig uten noe spessiel hard belastning og derfor tenker jeg at disse pilatesøvelsene er perfekt. 

Håper dere som prøver det ut blir fornøyd, og får utbytte av dette, gjerne legg igjen en tilbakemelding om hvordan det gikk!

SUNN SNACKS

Tenkte å kutte litt mer på unødvendig usunn mat og godteri fremover og trenger derfor noe sunt, men godt å spise istedenfor. Vil ikke at dette skal bli en typisk matblogg, men tenkte det kunne være praktisk for noen, pluss meg selv såklart!EPLEBITER MED KANEL OG SUKKER

Det er faktisk så enkelt som oppkuttede skrelte eplebiter med strødd (sukker) og kanel på. I tillegg til at det smaker kjempegodt går det kjapt å lage og man trenger ikke noe avansert dyr mat.


TRÆNING

Nå drar jeg straks til ukens 3 treningsøkt, føler meg så flink når jeg klarer å trene mer enn 3 ganger i uka! Skal på styrketime, og kanskje Zumba etterpå om jeg orker, får se. - legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits