_


Fant ut det var på tide å vise dere en ny hårfrisyre. Søkte litt rundt og fant en video på youtube som hjalp meg litt på veien. Denne er egentlig veldig enkel å lage: jeg startet med å samle håret i en hestehale (sparte litt på begge sidene), håret som var igjen tvinnet jeg rundt, deretter en runde rundt hårstrikken før jeg la de to delene under strikken. 

BEAUTY TIP

Her får dere et lite skjønnhetstips av meg. Fant denne videoen på nettet for noen dager siden og etter å ha testet dette selv vil jeg dele dette videre med dere også. Har igrunn aldri før tenk på å fikse øyenbrynene mine på en annen måte enn jeg har gjort, men nå har jeg nye metoder å bruke. Vil tipse dere om å se videoen, som hun sier skader ikke denne metoden huden over øyenbrynene som for eksempel voksing gjør. I tillegg til å lære å fikse øyenbrynene med tråd viser hun også hvordan man finner riktig fasong i forhold til ansiktet. 

FAV

I dag har jeg funnet frem mine beste skjønnhetsprodukter, om dere vil ha innlegg som dette videre- legg igjen en kommentar!

DEFINE DRY SHAMPOO er et produkt jeg har kjøpt igjen og igjen. Det finnes mange varianter av tørrshampoen, men dette er blitt min favoritt. Håret er ikke lenger fett etter påføring av denne, og håret blir heller ikke seende grått ut. Jeg bruker å spraye der håret er verst også "blander" jeg det inn med hendene.

BIOTHERM HAND & NAIL TREATMENT fikk jeg faktisk i julegave av sjefen min sammen med en body lotion. Jeg er veldig fornøyd med denne håndkremen. Den kjennes ordentlig god ut og ikke vannete som mange andre. I tillegg lukter den utrolig godt!

OLE HENRIKSEN WALNUT COMPLEXION SCRUB er den beste ansiktsskrubben jeg har prøvd. Jeg kjøpte min første boks for lenge siden og kjøpte ny så fort den var tom. Det andbefales å bruke denne 1-2 ganger i uken og derfor holder boksen også utrolig lenge. Det som er deilig med denne er at det tydelig er korn i skrubben så man kjenner virkelig at huden renses! Har også mye renere hud dagene etter at jeg bruker denne.

CARMEX MOISTURE PLUS er den perfekte leppemade nå på vinteren. Jeg har aldri vært en av de som likte carmex på boks, men denne er helt fantastisk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men så fort man har tatt denne på kjenner man at den jobber med leppene. Denne er alltid med meg og jeg har heller aldri tørre lepper, selv nå på vinteren!

MAX FACTOR WHIPPED CREME FOUNDATION gjør det den sier, den er utrolig lett å påføre og etterlater også en matt overflate. Selv om boksen er liten går den ikke så fort tom som man skulle tro. Jeg kjøpte min i desember om jeg ikke husker helt feil og har fortsatt masse igjen. 

_

Hei dere! Denne frisyren er så mye enklere enn den forrige jeg viste dere, men denne er jo også ganske fin da! Det eneste jeg gjorde var å flette en svak flette fra skillen og fortsatte et stykke nedover. Deretter festet jeg fletten ca midt på under det andre håret. Bruker man to fliseklemmer i kryss holder det også hele dagen så man slipper å flette igjen og igjen.

_

Prøvde meg litt frem nå i dag, har så lyst til å kunne sette opp håret. Syntes det kan bli så utrolig fint på andre, men denne gangen fikk jeg det faktisk til selv. Ikke tok det så lang tid heller så fort man får fart på flettingen! 

_

HÅRVIDEO: 11 FRISYRER PÅ UNDER 5 MINUTTER

Lagde denne videoen for denne nettsiden full av hårtips til alle type hår. Siden er laget i samarbeid med hårproduktene fra Pantene. Innen de neste dagene kommer jeg til å ha en konkurranse på bloggen der jeg deler ut noen produkter fra Pantene, så dere får følge med (de er supergode, lover dere)!

Uansett, noe jeg ofte sliter med er hvordan jeg skal rekke å fikse håret mitt før skole eller jobb, for jeg vil jo selvfølgelig sove lengst mulig. Derfor har jeg satt sammen en video der jeg viser 11 frisyrer dere alle kan klare på under 5 minutter. 

I tillegg til dette har jeg enda ett tips som vil gjøre hårstyling kjappere: om dere vil ha krøller, krøll håret mens dere har samlet håret i hestehale, da går alt mye kjappere. 

ROSA SMINKE I VÅR

Nå i vår/sommer er det litt ekstra hot med rosa sminke, men helst kun ett sted av gangen. I dag prøvde jeg meg selv på rosa øyenskygge, med rosa både over øyet, og ved undervippene. Syntes det ble veldig kult i virkeligheten, men dessverre kom det ikke like godt frem på bildene. Kommer nok til å gjøre dette flere ganger, kanskje det blir rosa lepper neste gang.PYNT OPP HÅRET

Her hadde jeg helt enkelt kun en liten strikk i håret, også satte jeg på en ring med stretch over. Jeg vil egentlig si at håret mitt er ganske midt i mellom når det kommer på tykkelse, og selvfølgelig  vil det være vanskeligere med altfor tykt hår. Har du ikke ringer hjemme som passer går det jo også ann å få kjøpt dette i butikker, helst i størrelse etter hårtykkelsen din. Den siste tiden bruker jeg sjeldent ringer og har oftest bare krøllet eller rettet håret, så tenkte på å finne noen flere måter å ha håret mitt på. 

Selvfølgelig fant jeg ut at det var nok å kun tre en ring over håret og tenkte dermed at jeg var verdens mest kreative person, men med utgangspunkt i denne frisyren er det så mye mere man kan gjøre. Krølle det opp i hestehalen, flette det som jeg har rett over her, flette håret på sidene av hodet for så å samle det i en strikk, og såklart mye mer! Skal sjekke litt rundt på nett og teste hårfiskeegenskapene mine, så får vi se om jeg får oppdatert "sminke og hår" kategorien litt oftere.

HVERDAGSKRØLLER

Nå har jeg og blitt fast bruker at rettetang til alt av styling på håret. Før var jeg også en av de som aldri hadde tid til å fikse håret om morgenen, men nå i det siste har jeg faktisk tenkt litt på det og. Variasjonen er enda ikke så stor ettersom det enten blir krøller eller rett hår, eller selvfølgelig oppsatt i strikk eller flette, men har ikke så mange forskjellige varianter av hårstyling enda, men der finner man vel lett informasjon på nettet. 

VÅRNEGLER

Fikk så mye inspirasjon da jeg så noen andre bilder med fin vårlig farge på neglelakken så fant frem en frisk farge og lakket i vei. Fargen er litt mer oransje-aktig enn på det andre bildet, men fortsatt veldig fin. Syntes dette er en skikkelig vårlig farge på neglene jeg!

GRATIS HÅRPRODUKTER

For litt siden hadde jeg ett innlegg med helt lik overskrift der jeg tipset om et sted der man fikk tak i gratis hårprodukter, og jeg bestilte selv ett sett av disse. Da jeg kom hjem fra ferie lå disse i posten og etter hva jeg har hørt skal disse være veldig bra. Utrolig deilig å bare få hårprodukter i posten uten å gjøre noe annet enn å klikke på en link!HÅRFARGER

Tenkte jeg skulle ta før/etter bilder ved sist farging, men dessverre ble det ikke så mye forskjell, litt mindre oransje-farge kanskje, også ble jo etterveksten borte. Da jeg skulle sammenligne med første gang jeg farget håret mørkere i høst bestemte jeg meg like gjerne for å ta med håret før det ble farget mørkere. Kjenner jeg savner det blonde håret litt nå. Er ihvertfall sikker på å farge det lysere til sommeren!


Her var håret tidlig i høst før det ble farget mørkere, hadde stripet i 2 perioder her så ser etterveksten ikke var så fin, uansett likte jeg at det var så lyst. Må passe på å ikke ha for mørkt hår og ettersom jeg er så lys i ansiktet.


Her var med en gang jeg farget det, hadde en ganske tydelig rødskjer i håret da.


Her var det ikke farget, men kun blitt lysere av seg selv. 


Dette er altså sånn håret er nå, litt mer brunt enn oransje kanskje. Uansett tenker jeg at denne hårfargen er ganske grei å gå utifra når jeg etterhvert skal ha det lysere.

GRATIS HÅRPRODUKTER

Kom nettopp over en side der dere kun registrerer navn, epost, adresse og hårtype, og deretter får tilsent hårprodukter tilpasset ditt hår- helt gratis! Jeg var kjapp og fylle ut dette før jeg fikk beskjed om at jeg ville få gratis hårprodukter sendt til meg, ettersom det kun var 657 pakker igjen da jeg hadde bestilt. Ville bare tipse dere om dette nå med en gang så dere også kan få en mulighet til å teste ut dette.

Dere kan registrere dere HER, men gjør det fort!

Kommer forresten et lite hårinnlegg her på bloggen min snart, om hårfarging ettersom jeg farget håret mitt på nytt i går.

HÅRFRISYRER

Det er kanskje ikke bare meg som nesten aldri bruker tid på håret eller kan få hårfrisyrer? Å fikse håret på morgenen tar egentlig ikke så lang tid om man finner en lettvindt frisyre og man kan føle seg utrolig mye bedre kun ved hjelp av dette. Her er noen søte inspirasjonsbilder jeg fant på we♥it.

Oppsatt hår - både praktisk mot å få hår bort fra ansiktet, men også utrolig fint! Kan gjøres avansert med blomst og flette, eller en enkel dott.

Hestehale - Både kjapt, behagelig og fint, kan pyntes opp med f.eks et smykke, krøller eller en flette.

Rett ned - Dette går også kjapt og er samtidig fint. Ved å lage en liten flette eller pynte med litt blomster ser det fort mye finere ut!

Waterfall braid - Denne fletten har vell blitt mer og mer populær i det siste og er utrolig fin. Skal lære meg å lage denne selv.

Flette - Denne hårfrisyren finnes det mange varianter av, fiskeben, pariserflette, vanlig, 4-flette, 5-flette osv.. Dette kan man også gjøre litt til sin egen ved å pynte opp litt.

Krøller - Dette er noe jeg syntes er utrolig fint og planlegger å fikse mye oftere enn jeg faktisk har tid til det, men om man tar seg litt ekstra tid en dag går det fint, og man kan kanskje beholde krøllene i en hestehale neste dag. Dette er også fint til andre anledninger der man er mer pyntet.DIPDYE NEGLER

Nå som jeg er syk må jeg jo finne på noe å gjøre, så jeg bestemte meg for å prøve å lage dipdye neglelakk. Jeg valgte to farger jeg tenkte ble søte sammen og starta med to lag av den nederste fargen til de var tørre. Så tok jeg lilla på halve neglene til den tørka. Etter det tok jeg ferskenfargen nederst på neglene før jeg tok på lilla øverst for at det skulle bli litt "normalt" skille. Det er jo litt gøy å gjøre noe ekstra med neglene av og til.

HÅRSMYKKE

Siden det er så populært med hårsmykke og jeg ikke har fått kjøpt meg noen, valgte jeg å prøve det ut med et vanlig perlesmykke. Jeg festet begge endene under en håstrikk og vips så satt den fast. Ble faktisk ganske fornøyd med resultatet!MITT HÅR I DAG

Jeg er en av de som aldri har tid til å fikse håret mitt på morgene, og i dag var også en sånn dag. Jeg satte opp en vanlig hetsehale med sideskill, men ville gjøre noe med håret foran. Løsningen ble å krølle litt hår på hver side. Det tok virkelig ikke lang tid og krølltangen ble varm mens man gjorde noe annet. Enkelt og greit på en travel morgen!MASCARATIPS

Det er sikkert mange som kan dette trikset når man tar på mascara, men tenkte å dele det med de som ikke kan. Trikset funker kjempefint og tar ikke noe lenger tid eller annet. Eneste forskjell på enn en mulig annen måte er taktikken.

Trikset er å ta mascara på nede-vippene på begge øyene før du tar på oppe på begge øynene. Du slipper da å få mascara på øyelokket, eller fjerne det etterpå.

Et utrolig enkelt og lettvindt triks!

Vask av sminkekoster - steg for steg

Ved å vaske sminkekostene sine får man mindre bakterier på kostene og de funker bedre. Det er andbefalt å vaske de hver tredje måned med shampo, vann og papir. Jeg valgte å vaske alle mine tre sminkekoster som nå ligger på tørk.


Du trenger vann, shampoo og papir.


Jeg vasket disse tre.

Jeg startet med å fukte hele kosten med lunket vann.

Smører shampooen godt inn i kostene og skyller deretter med vann.


Tørker godt med papir og passer på at det ikke er mer shampoo igjen.

Legger kostene til tørk resten av dagen/kanskje natten - til de er tørre

Vasker du sminkekostene dine?

Pariserflette


Hadde håret mitt sånn her i går, ble faktisk fornøyd med den! I kveld har vi laget enchiladas og skal spise frukt dyppet i sjokolade senere, kjenner jeg gleder meg allerede! Ha en fin kveld da, dere.

Hair donut
Hadde på Hair donuten fra Glitter i dag, hva syntes du?

Glitterneglelakk HOT or NOT?

Fikk nettopp glitterneglelakken min fra Nelly, jeg syntes den var kjempefin, men da spør jeg dere, hot or not?Er forresten med i en konkurranse om et par Jeffrey Campbells HER

Klar til ball

Wihuu, stikker snart ned på ballet med noen veninner, snart klar! 

//uredigert, har dårlig tid

Vm-sminke!Hva syns du?

Fargerik øyenskygge!

Til fotoshooten på lørdag lagde jeg øyenskygge på siv og elin. Elin sin ble litt svak, Siv sin ble best. Se hvordan under!!

1. Ta på mascara.

2. Ta knæsj grønn øyenskygge i innerste del og opp til øyenbrynet.

3. Ta lilla øyenskygge eller rosa i midten på nederste del.

4. Ta blå ytterst i nederste del.

5. Fra midten der du møter den grønne fargen tar du gull og farger resten av den øverste delen.

 

- Seline <3

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits