MAXI

_

_

Begynner å bli noen uker siden jeg knipset disse bildene og heller ikke det mest originale man kan finne på å gå med, men det er så enkelt og fint så jeg liker det fortsatt veldig godt jeg!

____

_

Hadde min første dag på jobb igjen på en stund, noe som igrunn gikk veldig greit. Vi har fått inn mye nytt siden sist, så fant et par ting jeg måtte prøve hihi.. Blir nok å kjøpe et veldig fint armbånd, vurderer også et skjerf og en tee, vi får see, skal jo spare penger også.. Anywaays, god helg ♥

_

Fikk min kjære lillebror til å knipse noen bilder av meg før i dag. Jeg personlig hater å gå i bukse, så å kunne gå i kjole eller skjørt en dag her og der er alltid like deilig! Det ble en halv skoledag på meg i dag, men har hatt det mye bedre de siste dagene enn på en liten stund. Satser på alt bare fortsetter fremover, lengter sånn etter å ha litt energi og følge et vanlig hverdagsliv med skole, jobb, trening, venner og dra ut i helgene! Jajaa, nok klaging haha skal avslutte her.

_

_

HØSTMOTEN IFØLGE GT

Må bare dele disse fine collagene med dere som jeg fant på ginatricot sine nettsider. Fikk plutselig masse inspirasjon til høstantrekkene, og jeg fikk lyst til å hoppe rett til høsten med tanke på klær. 

ANTREKK 21.06.2013

Måtte ta noen kjappe bilder her inne på rommet, er forresten kommet lengere på oppussing med malt vegg og opphengt tv. Gleder meg til å en gang være ferdig med å pusse opp slik at jeg kan ha et fint rom! På disse bildene ser man forresten hvor solbrent jeg faktisk er bakpå beina, wuupsi.. Men har prøvd ut tipsene deres og smører meg inn med alt av solkrem, aftersun og bodylotion om hverandre. Har en lang biltur til Bergen i dag, der vi skal være fremover i noen dager, men får nok oppdatert dere deifra.

I dag fikk vi også sommerferie fra skolen, herregud så rart det blir å ikke se alle de jeg pleier å se mange timer hver dag. Og de som reiser på utveksling ser jeg jo ikke før om over 1 år! Har hatt et utrolig fint 1 år på vgs, og håper virkelig at klassene til neste år blir like bra sånn at jeg kan fortsette å kose meg på skolen. Er spent på timeplanen og de nye fagene til neste år også, håper jeg har klart å velge noe jeg liker og som jeg kan få bra karakter i. Neste år skal jeg virkelig jobbe mer for bedre karakterer, så sommerferien skal brukes på å bygge opp masse skolemotivasjon til neste år. 

Haha, uansett, dagens antrekk før jeg byttet til kosebokse for en lang biltur:

ANTREKK 20.06.2013ANTREKK 19.06.2013

Nettopp ferdig etter typ 1 time på skolen, så skal jeg på shopipng i noen timer før jeg skal videre på møte. Jeg elsker å ha masse planer om sommeren, føler man må nyte hvert sekund, så det er deilig å bare være ute hele dagen! Ha en fin dag dere og da, folkens ♥

ANTREKK 17.06.2013

Åh, jeg er så lykkelig! Kom ikke opp i muntlig eksamen, noe jeg var helt sikker på at jeg kom til å gjøre. Nå har jeg fire dager med kun kos og chill, også er det sommerferie, herregud!! Har vært så deilig sol ute i dag, så var nesten for mye med disse klærne under her.. Ligger ute atm, så skal jeg kose meg her i noen timer til!


Gledeshopp, hahah

SALGSFAVORITTER

Venter og venter på bankkortet mitt sånn at jeg endelig kan kjøpe ting på nettet selv, uten å låne alle slags mulige kort fra mamma og pappa. Har planlagt DEN listen med ting jeg må ha, alt fra deksler til klær og vesker hahah herreguud. Tror jeg hadde spart mye penger på å ikke få det kortet, men guud jeg trenger shopping snart. Hjelper ikke at nelly har startet sommersalget her, som dere får tilgang på ved å bruke koden SUMMMER2013. Rekker jeg å få bankkortet før alt blir utsolgt er det store sjangser for at noe av det under her snart er hos meg..

Genser nummer 1 finner dere her, topp nummer 2 finner dere her, topp nummer 3 finner dere her, smykke nummer 4 finner dere her, kjole nummer 5 finner dere her, veske nummer 6 finner dere her, sko nummer 7 finner dere her, kjole nummer 8 finner dere her, smykke nummer 9 finner dere her og sko nummer 10 finner dere her.

ANTREKK 14.06.2013

Det ble et enkelt antrekk i dag ettersom jeg har hatt fullt opp med planer i dag, og forsåvidt har det resten av dagen og. Rett etter jobb skal jeg ut på båttur med noen fra klassen, som sikkert blir superkoselig. Der blir vi til i morgen, også er planene for lørdagen å grille med bussjentene, også får jeg se hva mer jeg finner på! Mandag kommer jeg mest sannsynlig opp i muntlig eksamen, så får kose meg så mye jeg kan før det.. Ha en superfin helg dere og da ♥

ANTREKK 11.06.2013Såå herlig med sol i dag og, satt ute to timer i pausen på skolen i dag, også skal jeg rett ned på stranden nå !! Deeilig

ANTREKK 10.06.2013

Dro faktisk ned på stranda etter skolen i dag, og guud så deilig! Tok med litt vannmelon, også kjøpte vi litt kjeks på butikken og bare koste oss. Det var utrolig deilig ute og solen varmet jo lenge. Tok tilogmed årets første bad, i juni, var ikke såå kaldt da, hadde bare litt pusteproblemer, haha. Uansett, dagens antrekk under her..ANTREKK 08.06.2013

Hadde på denne kjolen i bursdagen i går, som forresten var utrolig gøy! Kjolen er egentlig litt for stor, men syntes fortsatt den passet nå som det snart er sommer og sol haha.

ANTREKK 31.05.2013

Første dag jeg har gått med shorts i Norge i år! Skulle jo egentlig være sol hele dagen, men har for det meste vært overskyet med litt regn. Haha - nok værsnakk nå, var uansett utrolig deilig. Syntes ofte klær blir mye finere i bare ben enn fullt innpakka i vinterklær jeg. Og ikke minste blir bildene ofte mye finere! Har fri resten av dagen nå, så regner med det blir noe grilling og kos. Fikk forresten hentelapp på posten i sted, så har litt nye ting og klær å vise dere etterhvert. Håper dere andre og får en fin dag, og helg ♥


DIY TOPP

Etter å ha sett dette på andre blogger, og på youtube måtte jeg bare prøve selv. Så nå har jeg altså klippet opp 2 av toppene mine. Det var veldig enkelt, men om dere lurer på noe, skrik ut!REBECCA STELLA FOR NELLY

Se på denne fine videoen som hører med den nye kolleksjonen Rebecca Stella har gjort for Nelly. Plaggene i kolleksjonen består av blonder og paljetter, alt til en pris under 1000,-. Hele kolleksjonen kan dere se her. Mine favoritter fra kolleksjonen er disse tre kjolene her:


Paljettkjole her for 799,-                 Blondekjolen er utsolgt allerede desverre                  Festkjole her for 799,-

ANTREKK 29.05.2013

Nå har jeg vært borte i en good stund, og tenker at jeg nå ikke klarer å vente lenger før jeg begynner å blogge. I den siste tiden har jeg både kjøpt og fått endel nytt, startet å jobbe og ellers blitt ferdig med mesteparten av skolearbeid. Også for å fortsette min typiske blogg-blogg legger jeg ved antrekket mitt under her.

HVORDAN STYLE DEN SVARTE OVERSIZED TOPPEN

Med andre farger - miks opp antrekket med et par fargegike bukser i en farge som matcher toppen, eller kanskje helt motsatt. Ettersom det fortsatt er vinter tenkte jeg å ta med denne fine cardiganen også!


Fint og klassisk - se så fint da, gå for et skjørt, et par pumps, en blazer og denne vesken, og du har plutselig et kjempefint antrekk.


Enkelt - en litt enklere versjon med vanlig jeans og matchende tilbehør, en svart kardigan over toppen og kanskje et belte i midjen.


ANTREKK 05.04.2013

Hadde på meg denne søte kjolen i bursdag i går, som forresten var utrolig koselig! Sko ble det selvfølgelig ikke så bra med ettersom jeg går på krykker og kun har på en fot.. Kjøpte den i Spania i ferien, men ser de har en nesten helt lik fra nelly. Betyr vell bare at den er fin da, hahah!

ANTREKK 15.03.2013

Veldig enkelt, men tenke å legge det ut for å vise denne søte genseren jeg kjøpte på torsdag, utrolig myk og deilig!SAMME PLAGG - DAY & NIGHT

Samme skjorte, forskjellige antrekk. Kjøpte denne skjorten i Spania etter et lite ønske om å eie en sånn. Fikk brukt den for første gang i dag, først på skolen gjennom morgenen, også i et nytt anntrekk til jeg skal ut og feire min kjære venninne. Må si jeg likte antrekk 2 best, altså det for i kveld. 

Dette brukte jeg altså på skolen i dag, lys bukse med samme farge i en t-shorte under skjorten. Her valgte jeg å gå for en annen stil og farge med skjørt, strømpebukse, topp og skjerf i svart alt sammen.

ANTREKK 21.02.2013

Nytt smykke, og solbriller. Har blitt endel shopping her nede, så nå er pengene borte og koffertene fulle. Har faktisk ikke vært så fint vær her nede de siste dagene, så håper virkelig på at de to siste dagene her nede blir fine stranddager! Trenger enda litt sol og varme.

ANTREKK 15.02.2013Herlig å kunne gå med shorts og topp bare! I morgen blir det shopping, håper på å finne masse fint i butikkene.

ANTREKK 13.02.2013

Så.Mye.Snø!! Gleder meg til å komme litt bort fra dette og til et varmere land!

HOT PINK


Wææ, nå er det bare 2 dager til jeg reiser til Spania, gleder meg til å kunne gå med litt lettere klær, endelig shoppe litt igjen og bare reise på tur og kose meg masse!

ANTREKK BRYLLUP 02.02.2013

Endte opp med den blå kjolen, takk for god hjelp i forrige innlegg forresten! Brylluppet ble utrolig koselig og jeg tror alle hadde det veldig fint, fikk også tatt mange fine bilder.HVILKE KJOLE?

Jeg hadde ingen kjoler selv jeg ville bruke denne helgen, så da fikk jeg låne noen alternativer fra min kjære venninne. Jeg skal forresten i bryllup i Bergen, så bruker en av disse og matcher opp med høye heler. Tenkte jeg kunne spørre dere, hvilke kjole likte dere best?ANTREKK 23.01.2013

Glemte visst helt bort å poste dette her, så tenkte å poste det nå. Dere må huske konkurransen jeg har gående her da hvor dere kan vinne gavekort på nettbutikken miinto.no.

ANTREKK 26.01.2013DETAILANTREKK 17.01.2013Har faktisk aldri brukt denne genseren før, men liker den kjempegodt! Gleder meg til å bruke denne mer fremover og gjerne i helt andre kombinasjoner når det blir litt varmere ute.

ANTREKK 10.01.2013 Hadde faktisk store bloggplaner i dag, men har vært så opptatt gjennom hele dagen. Nå er jeg ihvertfall ferdig med det viktigste som skjer utenom huset så får jeg se hva mer jeg rekker.

FAVORITTER FRA NELLY SALG

Genser for 289,- her, for 225,- her, for 119,- her

Kjole for 99,- her, for 175,- her, for 149,- her

ANTREKK 25.12.2012ANTREKK 24.12.2012Håper alle hadde en kjempefin dag i går og ble fornøyd med alle gavene. Selv spiste vi god middag før vi åpnet gavene og avsluttet sent med dessert og prat. Av gaver fikk jeg mye jeg hadde ønsket meg, spessielt treningstøy! 

ANTREKK 22.12.2012

Igrunn ganske enkelt, men syntes det blir litt mer når man tar seg tid til å fikse håret, haha!

LV MINI

Måtte bare dele denne fine videoen fra lv videre med dere da jeg så den på bloggen til søte Annette Haga

Louis Vuitton presents "Small is Beautiful!" from Louis Vuitton on Vimeo.

HVORDAN STYLE DEN ROSA BUKSEN

Klassisk - en stor hvit strikkegenser med enkelt matchende tilbehør. Skoene og vesken er en stor del av det hele klassiske inntrykket.

Avslappet - gjør antrekket mer hverdagslig og avslappet med en "sporty" genser og enkelt tilbehør.

Pyntet - det hele blir litt mer pyntet med en hvit bluse, men med en bh og smykke som dette blir det hele mye tøffere. Sko som converse gjør det mer hverdagslig.
OUTFIT - ROSA BUKSESyntes det er greit med noen bukser i litt andre farger enn kun de helt vanlige jeansene, kan være greit å variere litt innimellom.. Disse kan jo være litt vanskelige å style, man kan jo gå for noe enkelt i en basic farge, eller kanskje det helt motsatte. På tirsdag kommer et innlegg med flere forslag på hvordan man kan style den rosa buksen!

OUTFIT - ENKELTSkjerf ♥ Skjerf ♥ Skjerf ♥ Bruker alltid skjerf eller forskjellige halser, typ hver dag. Det er så deilig å pakke seg litt inn nå som det er så kaldt..

ØNSKEOUTFITOUTFIT - VINRØDT SKJØRT

...Litt kaldt, men det hjelper endel med boblejakke og votter!

OUTFIT - LYSEROSA

Fant dette i arkivet og tenkte jeg kunne poste det nå. Nå er det altfor kaldt til å kun gå som dette. Poster vinneren av denne konkurransen etterpå!

OUTFIT - MINTGRØNN GENSER I SKJØRTTok sjangsen på å gå med skjørt i dag siden det var sol, og gjettt hva! Jeg frøys ikke engang. Har i tillegg til skole vært på kino og sett Tina & Bettina, den var egentlig helt grei.. Koselig å dra på kino da!

OUTFIT - I DAG

Dette er da slik jeg så ut på skolen i dag. Nå skal jeg kose meg med rundstykke og ♥sjokolade♥, og mattelekser da.

OUTFIT - BLONDESKJØRT

OUTFIT - I STOCKHOLM

Ny genser, nye jeans. Elsker det, og genseren er så deilig! 

OUTFIT - I REGNET

OUTFIT - LYST

Lik gjerne facebook-siden til bloggen her!Skal en liten båttur med bestevenn når jeg er ferdig å jobbe denne uken som blir utrolig deilig. Håper det blir fint vær, så skal vi få badet og solt oss litt. Og ta masse fine bilder da! 

OUTFIT - BEIGE OG GRÅ

Ville bruke denne nye toppen i dag, og fant ut at jeg kunne ta på meg denne grå buksen. Føler buksen sitter så bra på! Tok også på et nytt rosa smykke for å få litt farger inn i antrekket. 

Forresten, Justin Bieber billettene mine er solgt, så er ikke vits å spørre om de mer.. Håper dere som enda ikke har finner noen!

OUTFIT - ROSA PEPLUM

Blir virkelig glad av alle de koselige kommentarene deres, tusen takk! 
SOMMERTRENDER 2012

Peplum - hjelper til å gi en smalere midje og lenger ben. Sett på moteshow og stilikon overalt denne sommeren.

Pastell - hva er vel ikke finere enn litt pastellfarger om sommeren? Kan brukes for seg selv, eller flere pasteller sammen.

Dipdye - Blir brukt overalt i det siste, i håret eller på klærne. Jeg syntes ihvertfall dette er utrolig kult.

 

Knæsje farger - En sterkere variant av pastellfargene, ser for meg dette blir ekstra fint med litt brunfarge på kroppen.

Lik gjerne innlegget på Facebook under her!

OUTFIT - DIPDYE GENSER

Syntes den lilla dipdye fargen i genseren ble litt lite synlig på bildene, men liker den kjempegodt i virkligheten. Den var i tillegg superdeilig å ha på, samtidig som den er lett. En perfekt genser til sommeren egentlig!

OUTFIT - MINTGRØNNDette hadde jeg da på meg i dag, fikk kjøpt noen plagg i byen i dag, får vel vise det en annen dag. Ha en fin kveld da dere 

WTOT FRA ASOS

Want to own today - fra asos.com.

Linje 1: Blått skjørt her, blomsterskjørt her, shorts her, blomstershorts her.

Linje 2: Kjole her, topp her, bikini her, veske her.

Linje 3: Clutch her, veske her, diamantshorts her.

OUTFIT - FERSKENFARGETÅh, i dag har vært så deilig! Varmt og deilig sol, elsker når været er så sommerlig. Og tatt årets første bad.

OUTFIT - BLONDEKJOLEDet er så deilig vær ute nå, solen skinner og gradene stiger for hver dag! Herlig å kle seg litt lettere med både kjole og shorts. Fikk brukt de nye skoene til denne kjolen og, syntes det passet så bra sammen.

PINK IS THE NEW BLACK

Pink is the new black
Klikk på bildet for å se hvor alt er fra! 

WANTS: PASTELL KJOLER


Nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her.


Nummer 4 her, nummer 5 her, nummer 6 her.


Nummer 7 her, nummer 8 her, nummer 9 her.

Åh, vil ha alle disse kjolene inn i klesskapet mitt, NÅ!

PASTELL VESKER

Satte sammen noen dødsfine pastell vesker i både store og små varianter. Disse passer perfekt til våren. Noen med god plass til alt du trenger, andre små clutcher, noe til enhver anledning. Pasteller er jo dødsfint til de fleste antrekk og kan gjøre et antrekk mye finere og mer spennende. Jeg hadde ikke sagt nei til de veskene under her ihvertfall. Favorittene mine må bli de to med forskjellige farger og den store mintgrønne.
Pastel bags

OUTFITNå drar jeg en tur bort på treningssenteret, ha en fin dag videre!

TOPPEN MIN

Var noen som lurte på toppen min fra da jeg viste noen detaljer fra et outfit, så tenkte å vise litt mer av toppen her.

Jeg kjøpte min på nettet på ginatricot.com for noen uker siden kanskje og har sett den i butikken for senest 1 uke siden. Jeg fant den kun 1 av de på nettet nå, men resten finnes sikkert i butikkene. De er normale i størrelsen så min er i xs. Toppen er kortere foran enn bak, men det syntes jeg egentlig bare er fint! Kostet bare 149,-

Det er en blondetopp, som dere kan se. Tror den fantes i 5 farger, mintgrønn, rosa, lilla, svart og hvit(?). Den hvite selger de her.

OUTFIT DETALJNå løper jeg ned i middagsbesøk! Viser resten senere (ellernoe?).

DAGENS OUTFITHuff, har utrolig mye jeg skal ha gjort i dag, prøve i morgen, pakke, sitte barnevakt og selvfølgelig se nye oth.. Blir utrolig deilig med ferie i morgen da, også er det greit med litt penger å ha med! Ha en fin dag videre, dere 

FORELSKET I DISSE SKOENE


Lys beige HER for 599,- og svarte HER for 799,- 

Klarer ikke bestemme meg for hvem av disse jeg elsker mest, har så lyst på et par, hvilke likte du best? 
Føler ekte Jeffrey Campbell blir for mye, men falt helt for disse! Vet ikke om jeg likte de lyse eller svarte best, for jeg har jo på en måte et par lignende de svarte, eller ikke like, men nesten samme type, de kan du se her blandt annet.. Ender sikkert med at jeg ikke kjøper noen av de, men har fortsatt utrolig lyst på et par!

DAGENS OUTFIT

Følte for å ha litt farger i dag, så et ble blått skjørt med blå og gul ring, en liiten colorblock!

FREDAGENS OUTFIT

..kom litt sent denne. Holder på med nytt design nå som jeg håper på å få ferdig snart, gleder meg!


HOW THEY WEAR PASTELS


//herifra

Love, love, love, spesielt det øverst til venstre!

DAGENS OUTFIT

HM LOOKS

Fikk hm katalog i posten i dag og fant et par fine ting. Elsker uansett å se på fine inspirasjonsbilder. Resten av dagen min går til skole, trening og helst litt ph. Ha en fortsatt fin kveld dere!

DAGENS OUTFIT

DAGENS OUTFIT


DAGENS OUTFITBluse og cardigan fra New Yorker // Tubebh fra Lindex // Bukse fra Pieces // Sko fra dna

MINTGRØNN OUTFIT

ROSA WANTS

Verdens skjønneste topp HER og en skikkelig kul bukse til HER. Har skikkelig lyst på begge deler og kommer nok til å bestille denne toppen innen de nærmeste dager.

OUTFITGenser - Gina Tricot // Jeans - Bik bok // Uggs - USA

OUTFIT


Ring fra Forever21(?) // Genser fra Segal // Jeans fra Sunpac(?)

Dagens Outfit

God valentinsdag til dere, håper dere har hatt en fin dag så langt! Skal snart i Oslo og se på en forestilling med familien. Rosa topp fra Gina Tricot // Armbånd fra Cubus // Cardigan fra Bik bok // Smykke fra usa // Jeans fra Spania 

Bursdagsoutfit

Kjole fra Nelly

Sko fra usa - Maripe

Hatt en koselig kveld i bursdag til to herlige jenter! Håper dere hadde en kjempefin kveld og ble fornøyd med alt!

BlomstertoppBlomstertopp fra Gina Tricot, Cardigan fra Topshop og Bukse fra Pieces

Hvit strikkegenser


Genseren fikk jeg i julegave, halsen er fra Cubus og jeans fra Spania

Outfit

Cardigan fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Hals fra Cubus, Ring fra Spania, Bukse fra Bik Bok, iPhone deksel fra eBay og Sko fra DNA

Outfit - rosa topp og skjerfTopp fra Ellos, Skjerf fra Gina Tricot og jeans fra Blend She

Julekjole 2011fin og sliten etter skolen ..


Kjole fra usa og sko fra usa - maripe

Outfit - bluse med sløyfe

Høytlivsbuksen min fra Pieces, grå tubebh under fra Lindex og blusen min fra Cubus

I dag har vi hatt ribbefettesten på skolen. Årets hardeste gymtime, men det var egentlig ikke så ille... Fint å ha gym de to første timene etter juleferie, anyways en uke til neste gang. Nå er det tid for skolearbeid x1000.

Outfit - nyttårsdag

(Holder på å fikse på designet, skal lage ny header snart og! Nå stikker jeg til en veninne for å spise før vi drar ned til byen) Ha en fin nyttårsaften alle sammen!Jakke fra Bikbok // Hals fra Cubus // Bukse fra Bikbok // Topp er ulrikke sin // Cardigan fra Cubus

Outfit - hvit skjorte og jeans

ÅÅåhh, fikk ikke lasta opp før nåå...

//Skjorte fra Forever 21, Jeans fra Blend she, Tubebh fra Cubus

Æææ, juleferie, skal pakke klær i morgen tidlig, så må legge meg nuu, viser innkjøp i morgen, natta 

Outfit - svart sløyfe og rosa strikkegenser

Vet dere liker de fine matchene sokkene mine, men jeg hadde på svarte sko hele dagen som jeg tok av hjemme.

//Cannon 550D, Stikkegenser fra hm, Svart silkebånd, Vanlig hvit genser fra Cubus, Bukse fra Only

1 dag igjen til juleferie !!! Gleder meg sånn, må bare gjøre litt skolearbeid og lekser i ferien..

Dagens antrekk 200911

Vet ikke hvorfor kvaliten ble så dårlig, men har ikke tid til å fikse det.. Skal opp og sitte barnevakt nå.Kjole - New yorker // Strømpebukse - Bik bok // Ring - gave // Armbånd - Bærums verk(lenge siden)

Hva syns du?

Antrekk 050911

Formen er litt bedre i dag, men kjenner at jeg fortsatt er syk. Skal gjøre ferdig leksene, så legger jeg meg under dyna for resten av kvelden! Uansett, her er dagens antrekk:


Bare ignorer at lyset er veldig forskjellig!


Genser - Cubus

Bukse - Only

Ring - Spania

Kjede - Glitter

 

HUSK FACEBOOKSIDEN DA!

 

Antrekk 280811Jakke: Blend

Tubebh: Cubus

Topp: Cubus

Jeans: Sisters Point

Sko: H&M

 

Synes?

Antrekk 030611

Kjole hm // belte pieces // sko ? // ring gave

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits