FASHION BOARD

Winter

 


White sweater, 230 NOK / Être Cécile wide leg pants, 2.545 NOK / I D SARRIERI lace bra, 1.160 NOK / I D SARRIERI lace lingerie, 850 NOK / Zara shoes, 200 NOK / Wool scarve, 590 NOK / Ostrich Fur Green, 1.935 NOK

Ralph Lauren SS15

Kom nettopp over fjorårets show der Ralph Lauren viser vårkolleksjonen for 2015. Showet tar plass i Central Park i hjertet av New York, effektene tar oss med gjennom flere plasser i New York i løpet av 9 minutter. Så utrolig kult!

YESTERDAYS

BHMA
Bohemian

DD


Selv om jeans noen ganger virker som det kjedeligste plagget i garderoben er det alltid et sikkert valg. Spesielt denne våren er det ekstra stort fokus på denim, det kan utgjøre både ett eller fem plagg av et antrekk. Har funnet frem noen antrekk her inspirert av denim trenden, funnet på pinterest.


(Klikk her for å se hvor klærne er fra)

SPRING PREVIEW

Etter forrige innlegg der jeg delte vårmoten med dere fikk jeg inntrykket av at det var noe dere likte, så jeg deler også disse fine klærne med dere. Disse trendene er også veldig fint fremstilt på sidene til Gina Tricot, så dere får ta en tur innom der også! 

_

Kom over disse bildene fra Bik Bok's vårkolleksjon og det var så deilig å se litt friske farger igjen. I tillegg har jeg vært på butikken i dag og kjøpt inn jordbær, blåbær, mango og banan ♥ Får vente litt med å glede meg til våren siden vi tydeligvis skal få snø til helgen hahah.. Jaja, kan jo bli litt koselig det og.

hits