2013

Håper alle koser seg masse i morgen, og selvfølgelig får et supert år!

SISTE SØNDAG I 2012

Måtte stå opp tidlig i dag for å jobbe i butikken til farmor, men det gikk egentlig ganske fort. Nå er jeg hjemme igjen og har ingen planer resten av dagen. Jeg har nettopp fikset meg kake og kakao med krem og tenkte nå å sette på litt one tree hill. I morgen er planene å fikse meg og spise middag med mine to beste venner, før vi reiser videre og møter flere. Tenk, i dag er siste søndag i 2012!Minnekortet mitt har desverre blitt ødelagt.. Nå som jeg skulle være så flink og spare penger. Jaja, må bare få kjøpt et nytt asap og spare etter det. Får finne en blanding av iphone bilder og bilder jeg har fra før i mellomtiden.

TIPS TIL Å SPARE PENGER

Jeg har funnet ut at jeg bruker litt for mye penger på klær, så jeg skal nå i perioden frem til jeg reiser til spania ikke kjøpe noen klær. Frem til 14.februar må jeg klare meg med de klærne jeg allerede har, så jeg skal nå gå gjennom klesskapet. Pengene jeg tjener kan brukes på nødvendige ting, men ellers skal mest mulig spares. Om dere vil bli med kan jeg etterhvert komme med oppdateringer og kanskje noen nye tips!MIN EGEN JULEDESSERT

Åå, dere er så søte! Tusen takk for alle koselige kommentarer i forrige innlegget. 

Merker at hver gang jeg legger ut et matbilde så lar jeg det gå gjennom pixlr for en mer kreativ redigering, haha. Prøver å ikke få for mange av de, men er så lettvindt å ta bilder av noen ganger. Uansett så bakte jeg kake nå i kveld. Jeg blir alltid like skuffet over juledesserten så jeg bestemte meg for å lage min egen..I morgen har jeg noen planer om hva jeg skal blogge om, skal blandt annet begynne å spare penger så setter opp noen punkter om dette. En konkurranse om et gavekort kommer også nå snart, så det er bare å følge med!

ROLIG DAG

Har egentlig vært syk fra mandag forrige uke og ikke orket spessielt mye denne tiden.. Har kun hatt to helt rolige dager, så i dag tenkte jeg å ta meg enda en rolig dag for å prøve å bli frisk asap. Det har liksom alltid skjedd noe, jeg har vært med venner, i familiebesøk og andre ting som shopping og skole.

Herregud så lite kreativ jeg er på overskrifter. Tror jeg hadde innlegget ferdig i over en halvtime kun for å komme på en overskrift.

FAVORITTER FRA NELLY SALG

Genser for 289,- her, for 225,- her, for 119,- her

Kjole for 99,- her, for 175,- her, for 149,- her

ANTREKK 25.12.20122.JULEDAG

Hadde nettopp overnattingsbesøk av en venninne, men hun skulle hjem og spise pinnekjøtt til sitt besøk.. Flaks for meg skal vi ha pinnekjøtt her og så jeg fikk besøk av hu her jenta! Pinnekjøtt er det beste man kan få i julen så gleder meg til å spise nå, haha!ANTREKK 24.12.2012Håper alle hadde en kjempefin dag i går og ble fornøyd med alle gavene. Selv spiste vi god middag før vi åpnet gavene og avsluttet sent med dessert og prat. Av gaver fikk jeg mye jeg hadde ønsket meg, spessielt treningstøy! 

JULEMORGEN 2012

ANTREKK 22.12.2012

Igrunn ganske enkelt, men syntes det blir litt mer når man tar seg tid til å fikse håret, haha!

JULELYS

Endte bare opp med 3 ting til meg selv i sted tror jeg, også er jeg ferdig med julegavene. I kveld skal jeg opp til en venninne og pynte litt pepperkaker noe som sikkert blir superkoselig! Viser innkjøp og antrekk en annen dag.JULEGAVESHOPPINGNå stikker vi på julegaveshopping, ha en fin dag da dere!

FORANDRINGER

Ble litt uplanlagt borte fra bloggen i det siste, men nå mer ferie og endelig mer inspirasjon er jeg tilbake! Jeg har fått på plass det mye designet, det er kanskje litt rot med noen av bildene nedover siden pga størrelsen, men det blir borte etterhvert. Bildene kommer nå i litt mindre størrelser og de forskjellige "menyene" er mer delt. 

Den siste uken har jeg lagt syk hjemme, kom meg på skolen 3 av 5 dager, noe jeg syntes er helt greit. Alt jeg har gjort er vell egentlig å se på one tree hill - mange sesonger, drukket te og spist halspastiller. Hadde planlagt den koseligste starten på juleferie i dag med julegaveshopping og pepperkakebaking med de beste jentene, men isteden lå jeg her hjemme under dyna. Julegaveshoppingen må jeg ta i morgen, så jeg håper virkelig formen er bedre.. Håper på å være helt frisk til julaften, det er så slitsomt å være forkjøla. 

Siden sist har jeg også farget håret, litt mørkere - mer rødlig, men rødfargen har nok sakte blitt mer og mer borte. Eller kanskje jeg bare har blitt vandt med det. Uansett ble jeg kjempefornøyd, deilig med litt forandring. Også er det så koselig når andre legger merke til det og kommenterer hvor fint det er! 

Er fortsatt utrolig koselig å se at dere fortsatt titter innom bloggen, så får dere følge med videre. Håper alle får en kjempefin juleferie!IKKE BRA NOK

Uff, jeg har hatt så liten tid i det siste, rekker såvidt å gjøre det viktigste innenfor siste tidsfrist. Sitter oppe langt utover kvelden med skolearbeid fordi jeg ikke rekker før. Skoledagene varer jo helt til kvelden, så må jeg trene noen av dagene og plutselig er det altfor sent. Blad jeg nedover bloggen ser jeg hvor dårlig den har blitt de siste dagene, har ikke noe ekstra tid å bruke på den. Prøver og innleveringer er noe jeg må prioritere fremfor bloggen, og når det er alt jeg gjør får jeg ikke noe gøy å blogge om heller. Ute blir det mørkt før jeg kommer hjem og fine bilder rekker jeg heller ikke å ta. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid. Vil ha tid til å klare alt jeg må rekke pluss litt til. Fullt press frem til jul. 20 dager til ferie.

Legger ved dette, egentlig altfor mørke bildet av meg og krysser fingerne for at jeg rekker alt jeg skal.- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits