Outfit - nyttårsdag

(Holder på å fikse på designet, skal lage ny header snart og! Nå stikker jeg til en veninne for å spise før vi drar ned til byen) Ha en fin nyttårsaften alle sammen!Jakke fra Bikbok // Hals fra Cubus // Bukse fra Bikbok // Topp er ulrikke sin // Cardigan fra Cubus

Julegaver og skriving

Kom inn døren for litt siden. Hadde en kjempefin juleferie i Bergen, så nå skal jeg feire resten av juleferien herhjemme. Kom hjem til gavekort på kino, en julegave på 400 kroner, to kleskataloger og en kalenderpresang! 


Julegave fra tante og onkel 

Blogginspirasjonen går opp og ned hele tiden, men jeg prøver så godt jeg kan å blogge. Etter at jeg fikk iPhone har jeg blogget endel fra den og da blir innleggene litt dårligere, men det går så mye fortere.. Spessielt når nettet vårt her hjemme ikke funker, noe som jeg har prøvd å fikse i mange timer nå. Har vel tatt meg to timer å laste opp 3 bilder .. lovethat


hm og ellos   


Uansett, i morgen er det nyttårsaften og forsettene mine kommer etterhvert! 


kalendergaven   

Dette innlegget ble laget i går, men satt og prøvde å laste opp bildene fra klokka 17 til 01 i går og fikk det ikke til, men tar det i dag, skal få laget flere innlegg i dag også tror jeg!

 

Togtur over fjellet

Blogger bedre senere, lover!

Slapp 2.juledag

Slapp 2.juledag med lesing til norsk prosjekt.. Etterpå er det middag med oldemor og oldefar!

Julaften i går

Fikk som sagt iPhone 4s til jul, så da har det bare blitt blogging fra den. Det er så mye lettere og bildene blir jo helt greie de også. Finnes bra redigeringsprogram på iPhone, eneste er at bildene blir litt for tynne til å passe i bloggen..

Julaften startet med tv-titting med godteri og blad som lå i gaven fra nissen. Etterhvert måtte jeg fikse meg litt, for da skulle vi på julegrøt. Julegrøten var god og ga litt ekstra julestemning. Vi dro tilbake og da startet noen på middagen, mens jeg startet å fikse meg og lå gavene under treet. Jeg tok på julekjolen og krøllet håret. Kan vise julekjolen en annen dag kanskje! Etter kjempegod pinnekjøtt kom nissen på besøk med en gave til barna, før det var pakkeåpning for alle. Jeg fikk masse fint, kan vise det i et annet innlegg og ble kjempefornøyd! Etter det var det snakking og testing av julegaver. Ble en kjempevellykket kveld med familie. 364 dager til neste jul, gleder meg allerede.. Julaften er en av de kosligste dagene i året.Håper dere hadde en like fin kveld som meg!

1 juledag

Koser meg i kosedress etter en kjempefin julefeiring, nå er det ut på tur i regnvær..

God jul!

Har hatt en kjempefin kveld så langt, håper alle har kost seg og får en fortsatt fin kveld! Fikk iPhone som jeg ønsket meg <3 woho

21 timer og 50 minutter til julaften morgen

//Canon 550D, tatt av meg, redigert her

Også må jeg bare takke dere for utrolig koslige kommentarer på bloggen min!

Ønskeliste 2011
Nå er det lille-julaften og i morgen er det julaften, er kanskje litt sent med ønskeliste nå, men ønsker meg egentlig bare iPhone 4s i svart, 16 gb. Får jeg den trenger jeg ikke noe mer.. Da blir julen komplett! (he-he) Fant frem litt flere ting jeg kunne tenke meg også da. Så kan jeg ha det til neste bursdag og jul!

Photo; Årets siste bursdagsgave


//Canon 550D, tatt av meg, redigert her. Elsker pakningen, den var utrolig søt! Nå er det neste julepresangene! Gaven kom ca et halvt år forsent, men bedre sent enn aldri eller hva?

Mobilblogg: Nissen

Tatt med mitt superbrae mobilkamera.

Innkjøp 20 desember

Dro på Ski Storsenter etter skolen slutta klokka elleve i går med en venninne for å se etter litt julegaver. Fikk også kjøpt noen småting til rommet mitt og julegave til meg. Da vi kom hjem igjen dro jeg på besøk til en annen venninne og var der i noen timer. I dag skal jeg pakke til vi reiser bort til jul. Gleder meg masse!


//lysbeholder/skål fra Søstrene Grene, Duftlys fra Nille og Pynte-små-kule-ish fra Brocca//Høyslivsbukse fra Pieces i beige

+ to julegaver, men de er pakket inn!

Outfit - hvit skjorte og jeans

ÅÅåhh, fikk ikke lasta opp før nåå...

//Skjorte fra Forever 21, Jeans fra Blend she, Tubebh fra Cubus

Æææ, juleferie, skal pakke klær i morgen tidlig, så må legge meg nuu, viser innkjøp i morgen, natta 

Outfit - svart sløyfe og rosa strikkegenser

Vet dere liker de fine matchene sokkene mine, men jeg hadde på svarte sko hele dagen som jeg tok av hjemme.

//Cannon 550D, Stikkegenser fra hm, Svart silkebånd, Vanlig hvit genser fra Cubus, Bukse fra Only

1 dag igjen til juleferie !!! Gleder meg sånn, må bare gjøre litt skolearbeid og lekser i ferien..

Photo; Edited Nature


//Canon 550D, tatt av meg, redigert her

Photo; Winterdays


//Canon 550D, tatt av meg, kun redigert på rammen

Christmas Prom

Photoshopen min funker ikke, så får ikke redigert bildene like bra som ellers, men her er uansett noen av bildene fra ballet. Tok ikke noen fra selve ballet, kun før og etter. Ballet var utrolig vellykket og alle danset og hadde det bra hele kvelden! Vi fikk høre i ettertid at vi er det kullet som har gjort ballet morsomst for oss selv og danset lengst og flest! Eneste var at jeg gikk med mine høyhelte sko HELE kvelden, så da jeg tok de av meg hadde jeg mistet følelsen i peketåa, sov i natt og har gått på den i hele dag, men den er fortsatt helt borte. Har ikke noe følelse i den i det hele tatt .. Litt skummelt i grunn.


// sko fra usa - maripe

Først stod alle og snakka en liten stund før vi fikk tildelt partner og satte oss for å spise. Ved middagen var det kalkun, taler og prat. Da alle var mette var det polonese, vals og swing med partneren din. Da det var gjort var det litt småprating så var det full dans med musikk på dansegulvet. Bra kveld 

 
De beste 


Kjole fra usa!  (Den ene stroppen røyk under dansen ... he - he )

Photo; bokeh

//cannon 550D, tatt av meg, uredigert

Klar til ball

Wihuu, stikker snart ned på ballet med noen veninner, snart klar! 

//uredigert, har dårlig tid

Ball i morgen

Ferdig med siste innkjøp før skoleballet i morgen, kjolen, sko, undertøy, hår og sminke er klart! Gleder meg masse og håper det blir kjempebra! Fikk kjøpt meg stroppløs bh, ny foundation og gjennomsiktig strømpebukse. Dere får se hvordan alt blir i morgen!

Ellers får jeg prøve å komme meg i seng i kveld, siden jeg har vært så trøtt i hele dag. Skal jo være våken i hele morgen. Håper jeg sover av meg forskjølelsen jeg fikk i går også, har brukt dagen til å slappe av og lest meg opp og prøvd kjerringråd for å bli kvitt den. Orker ikke gå å være syk i morgen.. //lindex


//smakebit av kjolen fra usa

 

Har du (hatt) skoleball?

Dere er best!

Har vært inne og sjekket statistikken etter en del uker uten blogging og det er utrolig herlig å se at det er forskjellige personer inne på bloggen min hver dag, de må vel bety at jeg har noen faste lesere? Åh, dere er så herlige!

Hadde ihvertfall tenkt meg å begynne å blogge igjen, men blir ofte litt lei fordi det skjer ikke så mye i livet mitt at jeg kan blogge om tre interessange ting som skjer meg hver dag, jeg har ikke alltid like fine klær og har dårlige dager, men tenker meg at det kommer til å bli litt mer foto og litt mindre meg. Kommer selvfølgelig til å bli noe, innkjøp, antrekk også forteller jeg dere om det skjer noe spennende. Skal forresten ha juleball i morgen, dere får selvfølgelig bilder og oppsummering av kvelden, håper den blir fin!

Så da håper jeg dere kommer til å fortsette å følge meg og min blogg her! Hvis dere savner noe på bloggen eller  har noe jeg kan forbedre så er det bare å sende mail eller kommentere.Har du også bra lesere? (kreativ)

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits