_

Kan ikke si jeg fant på dette selv, inspirasjonen fant jeg på bloggen til Toril Hornnes. Hva syntes dere, skal jeg poste del 2 med de resterende 25 spørsmålene en dag? 

10/14

Startet Oktober i en deilig leilighet på stranden som en del av ferien vår i USA. Videre kjørte vi oppover igjen og hadde et par dager i Washington som inkluderte sightseeing og en fotballkamp. Utrolig gøy å oppleve en sånn kamp, menneskene, stemningen, størrelsen og generelt hele opplegget var så morsomt å være med på. Ellers var det tilbake i hverdagen så fort jeg kom hjem igjen med skole, jobb og flere bursdagsfeiringer ved siden av. De siste dagene var først og fremst utrolig morsomme, også litt slitsomme. Torsdagen dro vi jeg ut med flere av jentene på bussen og i klassen på halloweenkro, så var det rett på skolen dagen etter, etterfulgt av bursdagsfeiring av lillebroren min i Oslo med resturang og teater. Alt i alt en fiin måned 

VIDEO: SPANIA '14

Nå tenkte jeg å dele en liten video jeg lagde fra da jeg var i Spania i sommerferien, en utrolig deilig uke, og ikke minst en fin avslutning på ferien!

09/14

Poster dette allerede nå jeg siden vi allerede er inni November, upsii.. November gikk ihvertfall mye i skolearbeid, skole og jobbing. Den 7 slapp jeg og bussen vårt dekknavn også, da kunne vi endelig begynne å gå i de deilige genserne våre (ps. du finner de amazing babes her). Dagene denne måneden gikk veldig fort, og plutselig satt jeg på flyet til New York med familien. Vi hadde en innholdsrik og spennende helg her, før vi reiste videre ned til Carolina Beach med bil for en deilig uke på stranden. NY er nok mange jenters drøm, meg inkludert, så det å oppleve denne byen var stort. Det var mye folk, store bygg og mye bråk, tror det er umulig å forutse hvordan det er å gå rundt i denne byen, men det var virkelig en opplevelse. Vi så også utover byen fra Rockefeller, det var helt en helt fantastisk utsikt og jeg kunne sikkert stått der hele dagen. Med alle attraksjonene vi skulle oppleve ble det mye som skjedde på få dager, men cafeer, shopping, vandring i Central Park og musikal på Broadway ble også presset inn. Vi bodde i en liten leilighet på Upper East. Det var veldig gøy å endelig være her, og ser ikke bortifra at jeg reiser innom denne byen igjen. 

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits