HEIDICHIC

 

 

Jeg havnet tilfeldigvis over denne superfine bloggen nå for litt siden og fant ut at jeg måtte dele den videre med dere. Heidi er en jente på 23 år som jobber med hudpleie og har også god peiling på sminke og mote. Antrekkene hennes er utrolig kule, og det jeg elsker er at man kan få så mye inspirasjon ut av de! Mange motebloggere kler seg for mye for oss som kun skal på skolen, men denne jenta har fine antrekk jeg gjerne kunne gått med selv. Ta en titt innom denne bloggen her!

LANGT FRA SOMMER

Guud, så kaldt det er blitt ute nå. Enda er ikke bakken dekket av snø og gradene er ikke under 0.. Savner da jeg kunne gå på skolen som dette jeg!

LITT NYTT

Har kjøpt litt i det siste, venter fortsatt på 2 pakker i posten, men de kan jeg vise dere om de kommer snart.. Disse fine neglelakkene fra ginatricot, elsker fargene og glitteret, ser for meg at disse blir veldig fine i vinter!Også fikk jeg denne søte notatboken herfra. Valgte å bestille med ett av de ferdige desingene istedenfor å lage mitt eget fordi jeg syntes dette ble søtere og enklere. Gleder meg til å kunne starte å bruke denne i 2013.

LV MINI

Måtte bare dele denne fine videoen fra lv videre med dere da jeg så den på bloggen til søte Annette Haga

Louis Vuitton presents "Small is Beautiful!" from Louis Vuitton on Vimeo.

SUNN SNACKS

Tenkte å kutte litt mer på unødvendig usunn mat og godteri fremover og trenger derfor noe sunt, men godt å spise istedenfor. Vil ikke at dette skal bli en typisk matblogg, men tenkte det kunne være praktisk for noen, pluss meg selv såklart!EPLEBITER MED KANEL OG SUKKER

Det er faktisk så enkelt som oppkuttede skrelte eplebiter med strødd (sukker) og kanel på. I tillegg til at det smaker kjempegodt går det kjapt å lage og man trenger ikke noe avansert dyr mat.


JULESTEMNING

Vet det er mange som ikke starter med julerelaterte ting før i desember, men jeg har allerede hørt masse på julemusikk, spist pepperkaker, drukket gløgg og spist mange mandariner. Selv om vi ikke har snø her syntes jeg det er kjempekoselig å høre på julesanger, og ikke minst de gamle fra jeg var mindre. 

 

LOVE


Tok de her kun ved hjelp av lang lukkertid, mørkt rom og iPhone lommelykt.. Tenkte jeg skulle prøve å starte på et nytt design nå!

EVERY DAY IS A SECOND CHANCELot nettopp dette bli mitt nye profilbilde på facebook, tok noen bilder med siv i helgen og dette var 1 av de. Håper dere alle får en fin helg!

ØNSKELISTE 2012

Treningstøy i friske farger:


Øverst: Gul topp her, blå topp her, blå/rosa topp her

Midten: Mørkeblå sports-bh her/finnes også i rød her, treningstights her, turkis sports-bh her

Nederst: Hettegenser her, treningssko i friske farger, t-shorte her

 

Iphonedeksler i søte farger eller litt mer pyntet:


Rosa deksel her, grått med hjerte her, lyseblått herDekslene over her syntes jeg er dødsfine alle sammen, dere finner alle her


Diverse:Termokopper er så praktiske å ha, de kan gjerne være litt søte også! Beholder for å ta med parfyme her, 50mm/1.8 fra canon her 

 

Sminke, hår, penger:


Øverst: Sminkemappe fra Lulu's her, øyenskyggepalett her

Midten: Tannbleking her, hårpleiesett fra Eco Fruit bringebær her

Nederst: Krølltang fra Mast her, penger til spaniatur

 

 Leppestifter i fine farger:Liker disse fra Make Up Store veldig godt i farger som Aloha, Attitude, Baby og Blush. 


Neglelakk fra Deborah Lippmann:Sølv her, beige her, gull/rød-ish her

TRÆNING

Nå drar jeg straks til ukens 3 treningsøkt, føler meg så flink når jeg klarer å trene mer enn 3 ganger i uka! Skal på styrketime, og kanskje Zumba etterpå om jeg orker, får se. HVORDAN STYLE DEN ROSA BUKSEN

Klassisk - en stor hvit strikkegenser med enkelt matchende tilbehør. Skoene og vesken er en stor del av det hele klassiske inntrykket.

Avslappet - gjør antrekket mer hverdagslig og avslappet med en "sporty" genser og enkelt tilbehør.

Pyntet - det hele blir litt mer pyntet med en hvit bluse, men med en bh og smykke som dette blir det hele mye tøffere. Sko som converse gjør det mer hverdagslig.
POKERBYEN VEGAS

Det er jo kjent at de fleste drar til Las Vegas for å spille poker og dette er noe som brukes mye i filmer. Jeg har egentlig tenkt at dette er noe som har blitt et såpass kjent pokersted nettopp fordi filmene har gjort det så kjent, men det er vel heller motsatt. Det er utrolig morsomt da, at en by har blitt så kjent og tiltrekker så mange turister på grunn av poker.


Poker blir fortsatt større og større og omhandler mer og mer penger. Poker er blitt vanlig både på nett og rundt et ordentlig bord med ekte mennesker. I USA er fortsatt ikke nettpoker lovlig, noe som heller ikke har stor sjanse for å skje innenfor de nærmeste årene.. Noen av statene har laget sine egne lover om at nettpoker er lovlig, men jeg tror grunnen til at det er vanligere å spille poker på kasinoer i USA er at det vanligvis ikke er lovlig på nettet.Tilbake til filmer som omhandler poker i Vegas. Oftest drar hovedrollene på guttetur, men jenteturer forekommer ogsåI dette tilfellet var det moren i familien som stakk av med den største premien, noe hun sa var litt fordi hun hadde lært mye av mannen. Det som ikke er fullt så vanlig er å dra på familietur som familien Shulman gjorde i virkeligheten. Jeg tror at om man først er inne i pokerbransjen så er dette kanskje mer vanlig å gjøre. Man har også fordelen av å ha lært poker av hverandre og kan derfor vinne store summer.

Edit: Bildene er ikke mine, men hentet fra google..

OUTFIT - ROSA BUKSESyntes det er greit med noen bukser i litt andre farger enn kun de helt vanlige jeansene, kan være greit å variere litt innimellom.. Disse kan jo være litt vanskelige å style, man kan jo gå for noe enkelt i en basic farge, eller kanskje det helt motsatte. På tirsdag kommer et innlegg med flere forslag på hvordan man kan style den rosa buksen!

FLYBILLETTER BESTILT

I går kveld fikk jeg endelig bestilt flybilletter til vinterferien så da er turen til Spania helt klar! Reiser med min beste venninne også bor vi med farmor og farfar der nede. Var samme sted for to år siden med en annen venninne, noe som var kjempekoselig. Jeg gleder meg kjempemasse og håper turen blir kjempebra. Jeg håper vi får masse sol og varme, bra shopping og bare får en kjempefin tur. 89 dager igjen, gleder meg så mye 


SPANIA BBY 

ENDELIG HELG

I dag hadde vi lang skoledag, som vi har hver fredag. Utrolig kjedelig å ikke slutte tidligere på fredager, menmen.. Uansett var jeg og trente etter jeg hadde vært hjemom her og spist litt, så nå skal jeg ta en dusj, skifte til kosedressen og slappe av resten av kvelden. Begge dagene i helgen blir det jobb, så får se hvor mye jeg får gjort i helgen. Får kanskje besøk i morgen da, det er jo koselig! 

Dagen i går derimot var fullt opp, deilig med noen sånne dager også. Jeg hadde skole til tolv, så var jeg såvidt hjemme før jeg måtte ned på jobb. Da jeg var ferdig på jobb møtte jeg en venninne som ble med opp til meg. Da hun dro kom en annen jeg skulle se kino med, så spiste vi litt mat før vi gikk ned til kinoen tolv. Vi så premieren til Twilight, den var kjempebra forresten! Var litt trøtt i dag siden jeg ikke fikk lagt meg før typ tre i natt..

Uansett er det kjempedeilig med helg og jeg håper alle dere koser dere masse 

HÄNDERNA MOT HIMLEN

PAY NO MIND TO THOSE WHO TALK BEHIND YOUR BACK, IT SIMPLY MEANS THAT YOU ARE TWO STEPS AHEAD

INNKJØP - 2 NYE BUKSER

Har kjøpt endel klær i det siste uten å legge det ut på bloggen, men fant ikke så masse i dag. Fant disse to fine buksene og litt under-/treningstøy. Syntes det er greit å ha litt forskjellige bukser å variere mellom og ikke kun vanlige jeans. Klærne vises jo også bedre i outfit-innleggene mine, så dere får sikkert se de etterhvert.OUTFIT - ENKELTSkjerf ♥ Skjerf ♥ Skjerf ♥ Bruker alltid skjerf eller forskjellige halser, typ hver dag. Det er så deilig å pakke seg litt inn nå som det er så kaldt..

SLUTTEN AV UKA

Helgen min har igrunn vært veldig rolig. Sluttet sent på skolen på fredag og etter det var jeg kun og trente før jeg avsluttet med serier her hjemme. Både i går og i dag har jeg jobbet, men etter jobb i går dro jeg opp til bestevenninna så handlet vi litt til middagen + pepperkaker og gløgg. Utrolig koselig å spise pepperkaker igjen. Nå har jeg kommet meg hjem og skal vel egentlig gjøre endel skolearbeid, blandt annet pugge til en prøve.. Uansett så håper jeg alle har hatt en fin helg!

ØNSKEOUTFITVINTERJAKKEN MIN

Svart SVEA, størrelse S, akkurat passe stor og utrolig varm! Dette blir min kjære i vinter ♥

...THOSE DAYSOUTFIT - VINRØDT SKJØRT

...Litt kaldt, men det hjelper endel med boblejakke og votter!

HÅRFRISYRER

Det er kanskje ikke bare meg som nesten aldri bruker tid på håret eller kan få hårfrisyrer? Å fikse håret på morgenen tar egentlig ikke så lang tid om man finner en lettvindt frisyre og man kan føle seg utrolig mye bedre kun ved hjelp av dette. Her er noen søte inspirasjonsbilder jeg fant på we♥it.

Oppsatt hår - både praktisk mot å få hår bort fra ansiktet, men også utrolig fint! Kan gjøres avansert med blomst og flette, eller en enkel dott.

Hestehale - Både kjapt, behagelig og fint, kan pyntes opp med f.eks et smykke, krøller eller en flette.

Rett ned - Dette går også kjapt og er samtidig fint. Ved å lage en liten flette eller pynte med litt blomster ser det fort mye finere ut!

Waterfall braid - Denne fletten har vell blitt mer og mer populær i det siste og er utrolig fin. Skal lære meg å lage denne selv.

Flette - Denne hårfrisyren finnes det mange varianter av, fiskeben, pariserflette, vanlig, 4-flette, 5-flette osv.. Dette kan man også gjøre litt til sin egen ved å pynte opp litt.

Krøller - Dette er noe jeg syntes er utrolig fint og planlegger å fikse mye oftere enn jeg faktisk har tid til det, men om man tar seg litt ekstra tid en dag går det fint, og man kan kanskje beholde krøllene i en hestehale neste dag. Dette er også fint til andre anledninger der man er mer pyntet.TRAVEL DAG

I dag ble jeg endelig ferdig med en gymtest jeg har gruet meg til en stund, skjønner egentlig ikke hvorfor, for jeg fikk et ganske greit resultat. Uansett i dag har jeg endel å gjøre med både skolearbeid, her hjemme pluss trening. 

Det er forresten utrolig koselig at statistikken har gått så fort opp igjen etter jeg startet å blogge igjen, selv om dere er litt dårligere på å kommentere.. Kommer forresten en konkurranse etterhvert. Blogg har jo også kommet med en ny funksjon slik at man kan forhåndsstille når innlegg skal publiseres, utrolig praktisk. Men nå får jeg komme igang med det jeg skal her..

FAMILIEBURSDAG

TILBAKE PÅ BLOGGEN

Mens jeg har hatt pause har jeg:

- begynt å øvelseskjøre

- startet skolen for fullt

- vært med venner

- hatt høstferie

- vært noen dager på hyttetur


- byttet ut gammel til ny jobb

- kjøpt mye nytt

- feiret halloween med gode venner

- sett mye one tree hill

- startet å trene oftere og bedre

 

La ved noen bilder fra instagrammen min som jeg har tatt i mellomtiden.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits