Bakeriet

For litt siden tok vi toget over til Brooklyn, Williamsburg for å gå rundt og titte i den bydelen. Jeg holder meg for det meste på Lower Manhatten, men må jo benytte anledningen til å utforske litt nye steder når jeg er her borte. Vi har fått tipset dette bakeriet av en som jobber på Sjømannskirken her borte. Her serverte de diverse bakevarer, norske skoleboller blandt annet, noe som smakte veldig godt! Vi satt ute på en koselig liten plass med fisker, ekorn og småfugler, snakket litt om livet og hadde det veldig koselig.

A Walk In The Park

Har funnet min favorittplass rett i nærheten av leiligheten min! Ti minutters gange ligger verdens skjønneste park. Battery Park strekker seg rundt nedre del av Manhattan og oppover vestsiden langs Hudson River. Parken består i hovedsak av en promenade perfekt for gå- og joggeturer, men også mindre områder med gressletter og resturanter.

I går tuslet jeg gjennom parken med farmor og tante. Vi kjøpte med oss en kaffe og muffins som vi spiste på en benk med utsikt over på Coney Island og frihetsgudinnen. Det ble også utrolig fint vær, noe som gjorde det ekstra deilig å tusle rundt.

Fall

Det som er deilig med å ta høstsemesteret her i New York er de fantastiske årstidene jeg får oppleve. Jeg kommer alltid til å elske sommeren, og da vi kom ned i august hadde vi mange uker med sommervarme og sol, noe som var utrolig deilig! Nå i oktober derimot har høsten kommet for fullt, jeg er vanligvis ikke så glad i høsten, men herregud så fint det er ute nå for tiden. Og frisk luft, jeg merker jeg setter litt ekstra pris på den friske luften her etter to måneder i sommervarme.

Upper West Side

Nå har farmor og tante kommet til storbyen på besøk. Denne lørdagen har jeg derfor byttet ut brunch på lavo etterfulgt av champange og dansing til fordel for brunch på en koselig cafe på Upper West Side. Vi fikk pannekaker med bær og en veldig god juice til! Gatene i denne delen av byen er så koselig, syntes trappene og de små bygningene er så sjarmerende. Elsker generelt å gå rundt og titte i byen her!

NEW YORK

I august reiste jeg ned til New York med to kofferter klar for et semester markedsføring og moteledelse gjennom Gateway. Jeg visste ikke hva som ventet meg, men forventningene var høye og jeg gledet meg veldig. Jeg har nå levd i denne byen i to måneder og herregud så bra jeg har hatt det! Alle mulighetene man har her nede, folkene man møter og ikke minst elsker jeg hvordan man vokser og lærer nye ting til enhver tid. Jeg tenker virkelig på å komme tilbake neste høst for en bachelor, innenfor hvilke enme vet jeg ikke, men det er sånt man finner ut av, er det ikke?

Tidligere i dag tenkte jeg på hvor heldig jeg er som har denne muligheten til å reise, bo og studere hvor jeg vil. Jeg tenkte også på hvor bra jeg faktisk har det. Jeg lurer på hva folk verden rundt svarer hvis man spør hvordan de har det, hvor mange kan si de er fornøyd med livet sitt akkurat nå, og hvor mange kan si med hånden på hjertet at de har det bra?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits