Et lite hei fra meg

Har ikke hatt den beste helgen, selvom vi fikk besøk fra bergen og det var familiebursdagsbesøk, men satser på at uka blir bedre. Neste helg er fullt opp med jobbing, besøk, bursdager og trening! 

ATM sitter jeg med matte og en ny variant av te - deler i morgen om den er god! 


I dag tidlig, sto opp 6 for å synge bursdagssang så jaaa var litt trøtt!!

 

Hva gjør du nå?

Oreokake på vei

Baker oreokake til min lillebrors bursdag, kaka er såå god, men jeg kan ikke spise den fordi jeg har godtestopp.....

Mangler  bare dette, så er kaka ferdig, den må bare stå i kjøleskapet til i morgen!Lager du oreokake/liker du det?

Gla' manda!

Deilig dag i dag, har ingen prøver å øve til, ingen store lekser, bare naturfag og spansk. Må legge meg tidlig i dag, for i morgen skal jeg på prøvedag på Media & Kommunikasjon på Drømtorp, må stå opp klokka 6 og ta bussen kvart over 7! SYKT... Bortsett fra det gleder jeg meg :)

Står du opp tidlig? - hehe

Treningssøndag

Har bestemt meg for å trene hver søndag, i dag har jeg jogget meg en tur, stepting og rockering!


Flink eller hva?

Slapp dag

Du vet de dagene du bare kommer hjem fra skolen og legger deg rett ned på sengen. Du ligger på sengen og halvsover hele ettermiddagen med pcen ved din side og musikk. Du må ut av rommet for å spise middag, så er det rett ned forran tven. Du tenker ikke på lekser eller prøver i hele tatt. De dagene er så deilige innimellom. 

Nå har jeg hatt fullt stress de siste to ukene med rydding, utpakking og ikke minst skole. Flere prøver hver uke, mange lekser hver dag, innleveringer, debatter og skriveøkter. Da er det så deilig med en dag i slutten av uken der man ikke gjør noenting!

 Har du også sånne deilige slappe dagen innimellom?

Just today

Har du gjort noe morsomt i dag? ikke jeg ..

Snoop Dogg konsert

Sa jeg skulle blogge om konserten, men har vært opptatt denne helgen, og har hatt lekser i hele dag. Anyways;

Jeg og tre veninner dro inn til Oslo fredag ettermiddag for å se på Snoop Dogg konsert. Vi gikk litt rundt i Oslo først, så i butikker og spiste, før vi dro ned til Oslo Spektrum. Vi slet litt med å finne riktig inngang ol, men vi kom oss inn og fant plassene våre. Vi hadde de beste plassene i hele salen, rett bar scenen og høyt nok oppe! Snoop Dogg var kjempeflink til å synge live og det var masse liv, ihvertfall under "Wet".

Hadde med digitalkamera, så bildene er noen hakk under bra kvalitet!!Var du på konserten?

Høstvær

Nå har det blitt kaldt ute og i dag kjente jeg det ekstra godt. Man puster røyk, går og fryser samtidig som man kan kjenne solen varme. Høsten kan jo være fin med alle fargene, når man sitter inne og fordi det snart er jul, men ellers savner jeg sommeren! Bytter på å gå med uggs og boblejakke, vet ikke hvordan jeg skal overleve vinteren nå som jeg fryser ihjel med en gang jeg tar ett skritt ut døren .....   Kan det ikke bli bare litt varmere?
Uggs - Bjõrndal//Jakke - JCPenney//Tights - Pieces//Genser - Forever21

Hva liker du best med høsten?

Begravelse

En gutt på trinnet mitt døde fredag 2 oktober, mens jeg var i usa. Han har hatt kreft i noen år, leukemi. Det er utrolig trist å miste en så koslig, glad og snill gutt. Han var sterk, klagde nesten aldri og prøvde alt han kunne uten å gi opp. Som ordtaket sier "De fineste blomstene blir alltid plukket først". 

Hvil i fred, Anders

Smakebit fra North Carolina

Ååh, det er såå deilig her, fint vær og varmt! Regner det blir masse strand-dager fremover. Vi har vært her i en uke alt og shoppet masse og to strand-dager. Har ikke lagt inn så mange av bildene på pcen, derfor dere bare får fra de første dagene! Jeg har shoppet opp nesten alle pengene mine på mall'ene også har jeg bestilt noen bikinier fra victoria's secret på nettet. I butikkene var de desverre tom for bikinier, OG da ble jeg lei meg, MEN så kom jeg på at jeg kunne bestille fra nett, SÅ nå er jeg spent på om de passer.


shoppingvær

stranden

babyskilpadde

så søte

strandhusene

Har du vært i usa før?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits