_

Begynner å bli noen uker siden jeg knipset disse bildene og heller ikke det mest originale man kan finne på å gå med, men det er så enkelt og fint så jeg liker det fortsatt veldig godt jeg!

_

Da var endelig dagens siste oppgave levert inn, noe som selvfølgelig er veldig deilig. Det å komme i mål med noen av punktene mine når jeg har så mange gir meg litt ekstra motivasjon. Til nå har jeg egentlig vært veldig klar for skoleåret, flink til å notere og forberede meg, har til og med hatt motivasjonen på topp. Får bare komme meg gjennom denne neste perioden så får jeg nok roet litt ned igjen, er jo ikke så altfor lenge igjen til høstferien heller og ferien til USA blir nok et høydepunkt. Nå har jeg kommet meg under dynen klar for litt lesing til særemne etterfulgt av søvn og en rolig start på dagen i morgen.

07/14Nå ser jeg at jeg henger litt etter på disse måneds-innleggene mine, men jeg syntes disse er så fine å se tilbake på så poster de når jeg har muligheten og lyst til det. Juli startet for min del med ferien min i Portugal med masse deilige dager og fine folk. Jeg var med venninner i tillegg til å møte folk fra både Nederland og Sverige. Like etter at jeg kom hjem fikk vi besøk av familien fra Bergen og hadde mange fine soldager her hjemme. Senere ble jeg med familien bort til Bergen og hadde noen deilige sommerdager der, i tillegg til å være noen dager med familie fikk jeg en helg med venninner i Bergen og hadde to veldig koselige dager! Vi hadde også noen morsomme kvelder med vin og prat oss bussjentene. I tillegg til mye jobbing ble dagene brukt på øvelseskjøring, nattbad og venninner. 

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits