BLOGGPAUSE

Har hatt det veldig travelt, egentlig siden skolen startet.. Uansett så var det ekstra travelt i helgen som er grunnen til at jeg ikke fikk blogget. Skulle egentlig bare skrive et lite innlegg her for å skrive at jeg tar meg en liten bloggpause. Vil gjerne få fikse litt nytt design, og få mer motivasjon! Kjenner jeg meg selv rett er det nok ikke så lenge til jeg er tilbake, men da skal det bli bedre. Har muligens en konkurranse på lur etterhvert også! Snakkes 


FREDAG

Endelig har det blitt helg. Jobber både lørdag og søndag, men skal presse inn noen venninner også! Også skal jeg kose meg i dag da. Skal på senteret å sende avgårde en pakke til vinneren av konkurransen, også får jeg besøk her i kveld. Men nå må jeg løpe!

FILIPPA K HOS MIINTO.NOFant disse søte overdenene hos Filippa K hos miinto.no. Mørk bluse her, lys bluse her, beige genser her, grå genser her.

SVART&HVITTVINNEREN AV KONKURRANSEN

Trakk en tilfeldig vinner av de som hadde gjort det man skulle for å delta, og vinneren ble denne jenta - som faktisk meldte seg på i siste liten. Du har fått en mail nå.

OUTFIT - LYSEROSA

Fant dette i arkivet og tenkte jeg kunne poste det nå. Nå er det altfor kaldt til å kun gå som dette. Poster vinneren av denne konkurransen etterpå!

HVORDAN FÅ FLERE BLOGGLESERE?

Var noen som ville jeg skulle gi noen tips om hvordan man kan få flere lesere til bloggen sin, så tenkte å lage noen punkter under her.


Selve bloggen og bloggingen din:

♥ Fint design. Det første man ser når man kommer inn på en blogg er jo designet + headeren og jeg som mange andre syntes dette har mye og si for en blogg.

♥ Fine bilder. Bildene er jo det jeg selv legger mest vekt på i min egen blogg, og derfor ser jeg mye på dette i andre blogger. Jeg personlig er veldig glad i lyse og inspirerende bilder!

♥ Aktive bloggere. Er ikke så altfor flink til å oppdatere ofte selv, men prøver å legge ut ca 2 innlegg per dag, men heller bedre, men færre innlegg.

♥ Ikke for mye kjedelig tekst. Jeg skriver ikke mye på bloggen min, men syntes det kan være greit om andre gjør det om de skriver bra. Dette varierer jo veldig, men om teksten blir for lang og kjedelig blir det ofte til at jeg ikke gidder å lese bloggen om det tar for lang tid uten at jeg egentlig bryr meg om teksten.

♥ Riktig tema. Blogg om de temaene/interessene du liker best slik at du har mer og bedre ting å skrive om det du blogger om. Da får du heller faste lesere som faktisk bryr seg om det du blogger om. 


Hahaha, flink ogsånn..

Tips til flere lesere:

Vær aktiv. Kommenter andre blogger med originale og koselige kommentarer. 

Bloggshout. Bruk gjerne denne funksjonen som blogg.no har slik at dine innlegg havner på forsiden av blogg.no. Denne tjenesten koster 15 kroner, noe som kanskje blir litt mye for hvert innlegg, men kanskje denne kan brukes til dine beste innlegg.

Kommenter tilbake. Kommenterer du tilbake de som kommenterer hos deg får også andre mer lyst til å kommentere hos deg og man får dermed flere kommentarer og også lesere.

Blogglinking. Lag gjerne ett innlegg selv, men også meld deg på hos andre bloggere så kanskje du blir linket av noen bloggere av og til.

Konkurranser. Har du konkurranser på bloggen din kan du f.eks si at man skal "like" dette innlegget på facebook og du får da flere lesere. Om du ikke blir sponsa kan du jo kjøpe en liten goodiebag selv f.eks, eller gavekort på Spotify. 

BARNDOMSMINNER

Åee, bare jeg som husker disse søte folkene eller? Dette er vel noen av de seriene jeg så mest på som mindre. Koselig å se på de nå!

Bildene er forresten hentet fra Google og satt sammen av meg.

VICTORIA'S SECRET BIKINIERVar noen som spurte om jeg kunne vise bikiniene mine fra victoria's secret, og tenkte jeg kunne gjøre det i dag. Her er de ihvertfall. Den fargerike fikk jeg i gave!

SAVNER SOMMEREN

Det har jo blitt såå kaldt ute nå. Skjerf og strikkegenser er blitt nødvendig og solen har sluttet å varme. Heldigvis har jeg fått handlet inn mange nye strikkegensere i høst, eneste som mangler er en fin og varm(!!) vinterjakke. 

TIVOLITok dette da jeg var i Stockholm med farmor + kusinen min. Vi var på sightseeng fra båt og fikk derfor fin utsikt! Redigerte det litt mye, men likte det her.

VICTORIA'S SECRET BAGElsker Victoria's secret posene, og bikiniene de har ikke minst! Har 3 derifra som jeg kjøpte forrige høst, pluss en til jeg fikk for litt siden.

OUTFIT - MINTGRØNN GENSER I SKJØRTTok sjangsen på å gå med skjørt i dag siden det var sol, og gjettt hva! Jeg frøys ikke engang. Har i tillegg til skole vært på kino og sett Tina & Bettina, den var egentlig helt grei.. Koselig å dra på kino da!

HJERTE+SOL

NYTT I POSTEN

Fortalte dere jo tidligere i dag at jeg skulle vise pakken jeg fikk. Den kom faktisk på bare 2 dager uten at jeg betalte noe ekstra! Liker deet. Strikkegensere får man jo aldri nok av på høsten/vinteren og er jo greit med en litt annen farge også. Vesken er også veldig fornøyd med, den er så stor og det er såå bra! Var akkurat en sånn jeg har lett etter, stor nok til skolesaker + pc, og fin da.TORSDAG

Kom meg på skolen i dag til en kort dag med norsk. Har også fått hentet en pakke fra hm også fikk jeg med en blomsterbukett som jeg ga til mamma. Snill eller hva? Viser dere pakken senere, det var akkurat som jeg håpte!SOMMERFUGL I GRESSET

Tok dette bildet for noen dager siden, også har jeg redigert det litt etter litt. Jeg er jo glad i lyse bilder, og syntes det ble veldig søtt til slutt!

DIPDYE NEGLER

Nå som jeg er syk må jeg jo finne på noe å gjøre, så jeg bestemte meg for å prøve å lage dipdye neglelakk. Jeg valgte to farger jeg tenkte ble søte sammen og starta med to lag av den nederste fargen til de var tørre. Så tok jeg lilla på halve neglene til den tørka. Etter det tok jeg ferskenfargen nederst på neglene før jeg tok på lilla øverst for at det skulle bli litt "normalt" skille. Det er jo litt gøy å gjøre noe ekstra med neglene av og til.

INSPIRASJON

Er syk disse her dagene, og siden jeg nettopp fikk ny pc fra skolen bestemte jeg meg for å lage en liten inspirasjonsbakgrunn. Jeg syntes dette bildet gir så mye inspirasjon, har satt sammen forskjellige bilder som jeg har funnet på weheartit.

KONKURRANSE

I dag har jeg en konkurranse å dele med dere her på bloggen. Premien er en liten goodiebag med produkter for en verdi over 500 kroner. Konkurransen er laget i samarbeid med sokblogg.no og det er derfor noen småting dere må gjøre for å delta. Det er viktig at dere kommenterer med epost-adresse slik at vi kan få kontakt med vinneren som vil bli tilfeldig trukket.

For å bli med i konkurransen må du:

- Like Søk blogg på facebook HER.

- Skrive et innlegg om Søk blogg og denne konkurransen (ta gjerne mitt tidligere innlegg som inspirasjon her).

- Skrive en kommentar i dette innlegget med link ditt innlegg, epost og navnet ditt.


Pakken består som dere kan se av en kjempestilig klokke, 2 armbånd og en kjempefin øyenskyggepalett.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits