Washington D.C

Lagde en liten montasje med bilder jeg har tatt i Washington D.C. Vi har reist ned til North Carolina nå og det er kjempefint her! I Washington var vi på Sightseeng(?) en hel dag og det var det vi rakk før vi skulle kjøre ned hit i Wilmington. Vi skal kanskje ta en dag her før vi reiser hjem igjen, men vi får se! 

Fikk spørsmål om hvor jeg skal til i U.S.A og jeg har vært i Washington D.C og i Wilmington i North Carolina. Vi skal være her i NC 10 dager til, før vi reiser opp igjen til D.C. Det er så bra her, dagene kommer til å gå så fort!

 

Reiser til USA

Reiser til USA i dag og gleder meg utrolig. Sitter vel på Gardemoen(kanskje) når jeg poster dette inlegget, eller på vei og er utrolig spent. Pakkingen er gjort i dag i og med at jeg reiser rett fra skolen i morgen. Må bare ha matteprøve og gymprøve først! Jeg har med pcen og prøver å oppdatere, men lover ingenting. Vet for det første ikke om det er nett noen steder, eller om vi gjør ting hele tiden, men bilder skal jeg ihvertfall ta, som dere da får etter turen.

Iii, gleder meg sånn!

Dagens antrekk 200911

Vet ikke hvorfor kvaliten ble så dårlig, men har ikke tid til å fikse det.. Skal opp og sitte barnevakt nå.Kjole - New yorker // Strømpebukse - Bik bok // Ring - gave // Armbånd - Bærums verk(lenge siden)

Hva syns du?

19. september

Har ikke gjort så mye i dag, selvfølgelig. Det er mandag, har vært med elin litt og skal begynne på spansk nå.


Gjør du noe morsomt i dag?

Max factor

(INNLEGGET KAN IKKE KOMMENTERES)

maxsample

(INNLEGGET KAN IKKE KOMMENTERES)

Spansk


GO2LOVE SPANSK INNLEVERINGER, PRØVER OG VIDEOER! ALT SAMMEN TIL ONSDAG OG VI HAR INGEN SPANSKTIMER FØR.

Hvilke språk har du?

PinkSyns?

Bursdagsfeiring

I går kveld feiret jeg bursdagen min med noen venninner. Det var utrolig mange syke eller borte, så vi ble ca halvparten av de som egentlig skulle komme, men det var superkoslig selvom! Vi spise salat, boller, godteri og så på Step up 3!
hahah

 Gjort noe morsomt i helgen?

Bursdag til Ingvill

Har ikke hatt nett på mange dager.. Jeg døør, men har fått tilbake for en liten stund nå, så jeg håper det holder litt. Jeg har koblet til på en annen måte og aner ikke hvordan, men det funker! Jeg poster ikke det forrige innlegget fordi det er "gammelt" nå.

Har nettopp kommet hjem fra bursdagen til Ingvill, det var kjempekoslig, så nå gleder jeg meg til min i morgen!
KVALITET <3333333333333333333

Har du gjort noe morsomt i kveld?

Antrekk 050911

Formen er litt bedre i dag, men kjenner at jeg fortsatt er syk. Skal gjøre ferdig leksene, så legger jeg meg under dyna for resten av kvelden! Uansett, her er dagens antrekk:


Bare ignorer at lyset er veldig forskjellig!


Genser - Cubus

Bukse - Only

Ring - Spania

Kjede - Glitter

 

HUSK FACEBOOKSIDEN DA!

 

Lik min facebook side, så liker jeg din?

Jeg har hatt facebook side en stund, men har aldri brydd meg om den, så jeg tenkte jeg kanskje skulle begynne å bruke den. Hvis du har en facebook side til din blogg, så kan jeg like din om du liker min side. Da må du bare skrive i kommentarfeltet at du har likt min og hva din er!

LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER!


Hva er din facebookside?

SommerfuglUredigert og redigert, det første bildet jeg redigerte, så det ble kanskje litt overredigert, men ble utrolig fornøyd med bildet i seg selv ihvertfall.

Synes?

Få meg på, for faen!

Har vært på kino i dag, vi så få meg på, for faen. Den var vel ganske bra til å være norsk film, men det var ihvertfall koselig med siv.Har blitt skikkelig forskjølet i dag, men må gjøre ferdig matteleksen, hoppe i dusjen også skal jeg legge meg, så får jeg se hvordan formen er i morgen.

Har du sett filmen/hva syns du?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits