Høst kolleksjonene jeg elsker!

Chloe

D&G

 

Brunt, beige, minimalistisk, strikket, jeg sier ikke mer!

Hva syns du om de?

Fargerik øyenskygge!

Til fotoshooten på lørdag lagde jeg øyenskygge på siv og elin. Elin sin ble litt svak, Siv sin ble best. Se hvordan under!!

1. Ta på mascara.

2. Ta knæsj grønn øyenskygge i innerste del og opp til øyenbrynet.

3. Ta lilla øyenskygge eller rosa i midten på nederste del.

4. Ta blå ytterst i nederste del.

5. Fra midten der du møter den grønne fargen tar du gull og farger resten av den øverste delen.

 

- Seline <3

De tre musketerer!

Jeg har vært med Siv og Elin hele helgen. Vi hadde det utrolig koslig syns jeg. Jeg skal begynne på fredagen og så gå videre!

 

FREDAG:

På fredag skulle jeg og Elin jogge, som vi gjør fast hver uke! Vi orket ikke å jogge så mye fordi jeg fikk vondt i kneet, og fordi vi er slappe og har dårlig kondis! Baaaaaad.

Senere gikk Siv med med hjem, jeg dusjet og Elin kom opp til oss senere. Vi begynte å se på Camp Rock 2 - The final jam! Noen som så den? Vi spiste pizza. Vi sov i leiligheten, så vi bakte muffins og lagde frosting til! Utrolig gode. Oppskrift kommer en gang denne uka. Da muffinsene var ferdige spiste vi de pluss litt snop også sovna vi. Hahah, litt trøtt ja..?

 

LØRDAG:

Tidlig dro jeg på en bondegård for å møte konf. venner. Der spilte vi paintball, hadde hinderløype og masse gøy! Klokka sju ca, da jeg var ferdig å dusje satt det noen jenter i stuen min og satt og så på tv. Gjett hvem.. Da jeg var klar gikk vi ned i leiligheten og hadde fotoshoot. Og det gjorde vi hele kvelden! Utrolig koslig egentlig!SØNDAG:

Da var jeg og Siv på Østfoldbadet, har ikke vært der på år! Det var gøy der. Da vi kom hjem avsluttet jeg helgen med lekser og innleveringer!

 

- Seline <3

Ny jakke!

- Seline <3

Øve, sol og appelsindilla!

poose- Seline <3

Tips til blogger?

Jeg leser fast 3 blogger, disse er:

 

VOE

ANYBANANY  

PIAPAJ

 

Men jeg vil gjerne lese fler. Har du en bra blogg å andbefale, eller din egen så legg igjen en kommentar!

 

At the moment så sitter jeg og øver til en prøve vi skal ha. Senere i dag vet jeg ikke helt enda, men jeg kan si at det er en veldig snill jente som holder på å lage design til meg, headeren er klar allerede. 

 

I går var jeg og Elin nede på banen og jogget! Jeg jogget 16 runder, 6, 4 km. Da fikk jeg prøvd løpetightsen min og det er super deilig, andbefales hvis du trenger!

 

Utrolig bra mobilforkamerabildekvalitet!

Seline <3

 

Ny veske + et til bilde fra shooten!

Halla babes and boys!

 

Nå stikker jeg snart på butikken, skal handle ingedienser til middagen! Jeg var på shopping i forrigårs, hadde ikke med så mye penger, men jeg kjøpte en stor svart veske. Egentlig kosta den 300 men den var på salg til 200 så da var den et must!

 

Seline <3

Innkjøp 3.september

body : vero moda

genser: hm

tights : gina tricot

treningstights : hm .. tro det eller ei 

smykke: gina tricot

sminke: hm

- Seline <3

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits