OUTFIT - I DAG

Dette er da slik jeg så ut på skolen i dag. Nå skal jeg kose meg med rundstykke og ♥sjokolade♥, og mattelekser da.

OUTFIT - BLONDESKJØRT

THE SKY

Lekte meg litt innpå denne siden som jeg faktisk aldri har testet ut før. Den virket veldig bra og ble fornøyd med resultatet. Syntes bildet ble skikkelig sukkersøtt jeg! Denne siden er definitivt en side jeg kommer til å bruke om jeg vil ha en liten ekstra touch på bildene mine.

LES OM NY FILM HER

Endelig kommer det en film med et nytt tema, nemlig nettpoker. Alle filmer som lages disse dagene kommer jo med samme tema, noe som blir litt kjedelig i lengden. Poker har jo vært et populært tema opp gjennom tidene ettersom mange problemer kommer via poker, men nettpoker blir kanskje en erstatter for dette i det virkelige liv. Utfordringen blir jo å gjøre handlingen spennende, noe jeg tror folkene bak denne filmen skal få til. De har jo fått inn store skuespillere til å spille de største rollene.

Hovedtemaet i denne filmen er hvordan en person havner i trøbbel grunnet den voksende industrien nettpoker. Jeg tror det blir en såkalt spenningsfilm ettersom kategoriene den er plassert inn i er Crime, Drama og Thriller. Brian Koppelman og David Levien har skrevet dette manuset og har tidligere samarbeidet om en annen pokerfilm. Det er jo en positiv at de tidligere har jobbet sammen så de vet hvordan de sammen kan lage en best mulig film. Rollene vil bli spilt av kjente skuespillere som Justin Timberlake og Ben Affleck.

Filmen spilles inn denne sommeren og vil slippes i september 2013. Jeg gleder meg ihvertfall til å se denne, blir spennende hvordan til får til å lage denne filmen! Jeg er jo under 18, så har ingen egne erfaringer fra nettpoker, men jeg vet at det er flere andre som har det. Det er jo ikke til å unngå at man elsker både å kjenne seg igjen i filmer, eller se andre havne i problemer. 

Så da er det bare å glede seg til den slippes i september da!

Klikk her for å lese mer om filmen.

ROMINSPO


Holder jo på å pusse opp rommet mitt. Skal få en stue + et soverom, så har sett på litt bilder fra weheartit. Det skjer ikke så mye enda, men jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang og til å få det ferdig. Har så lyst på to lyse fine rom!

EN GOD START PÅ DAGEN

Hadde en fin og deilig start på dagen i dag. Starter sent hver fredag, så hadde ikke på alarm før klokka ni! Var våken når alarmen ringte og hadde nesten to timer før bussen gikk. Jeg tok meg tid til en lang og god frokost, og egentlig ingenting stress.. Den siste tiden hadde jeg ingenting å gjøre før jeg skulle gå, så da satte jeg meg ned i sofaen min og leste et blad, utrolig grei start på dagen!

SKOLESTRESS

Kjenner godt at skolen har startet igjen for å si det sånn.. Helt siden torsdag forrige uke har alt gått i ett. Skole, jobb, lekser, trafikalt.. Kjenner det er litt greit å ha planer og være litt travel, men det blir jo mye stress å aldri ha en pause. Trafikalt er ihvertfall ferdig denne uken, så da er det gjort.. Har uansett planer om å gjøre mitt beste på skolen, så prøver å komme inn i gode rutiner allerede! Nå må jeg fortsette på matteleksene så jeg rekker trafikalt om litt over 1 time..

2 STRÅDRINK

OUTFIT - I STOCKHOLM

Ny genser, nye jeans. Elsker det, og genseren er så deilig! 

16 ÅR

Dro ut og spiste med bestevennene mine på bursdagen min 14.august. Vi bestemte oss for å spise sushi og kake. Litt over fem kom de glade med bursdagssang og gaver på døren. Vi skiftet og fikset oss litt her før vi dro ned til byen. Maten var dødsgod! Snakking og overnatting ble det hos meg. Hadde en kjempekoselig kveld! Og takk for fin gave Naam, det var så godt 

INNKJØP FRA STOCKHOLM DEL 2

Her kommer andre del av innkjøpene fra Stockholm, nemlig klær. Det virker ikke som så mye så snart det kom inn i klesskapet, men liker alt kjempegodt!

Strikkegenser fra hm - Strikkegenser fra Monki - Grå genser fra Gina Tricot - Strikkegenser fra hm

 
Jeans fra Zara - Jeans fra Topshop - Shorts fra Gina tricot - Topp fra Monki - Bluse fra Monki

+ Et dødsfint grått skjørt og en hvit enkel kjole

INNKJØP FRA STOCKHOLM DEL 1

Tenkte å dele innkjøpene i to deler, tilbehør og klær. Det ble en del innkjøp, men ikke så aaltformye! Noen tusenlapper gikk, men det hjalp litt med litt shoppingpenger fra farmor. Fikk i tillegg litt i bursdagsgave. Ble kjempeførnøyd med alle tingene!

Hvite converse - Ole Henriksen walnut complexion scrub - Leppestift fra Make up store - Parfyme fra Givency - Skjerf og votter fra Monki - Paraply - Lakerol og tyggis(standar fra tax free) - Strømpebukse fra Gina tricot

BÅTTUR

Båttur, igjen. Denne gangen med min familie og Siv. Vi kjørte ut til en øy torsdag etter jobb og ble til neste kveld. Vi fikk solt oss litt, badet, spilt volleyball, grillet, spilt kort og bare kost oss. 

OUTFIT - I REGNET

SUSHI & SOL

I dag satte mamma og jeg oss opp på terrassen og spiste litt sushi i finværet, før hun skulle dra bort. Vi har også masse gode jordbær, så jeg er plassert i sofaen for resten av kvelden i håp om å bli frisk til i morgen. Håper dere har hatt en fin dag.

BÅTTUR

Kom hjem den 1.august fra båttur med elin, var dødskoselig! Synd vi ikke fikk så altfor fint vær, men var ikke så mange dager uansett. Vi spilte en del kort, solte oss litt, syklet på koster, shopping på nordby, besøk av deres venner. Var utrolig deilig med en liten ferie ihvertfall. Tok ikke så mange forskjellige bilder, men ble allikavel noen.

VIDEO - SOMMERREGN

Hjelp gjerne en venninne av meg ved å bestille en gratis katalog om språkreiser her.

ROSA BALLERINASKOKjøpte disse på New Yorker i Sverige, er de ikke søte?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits