Back to the 80's - emblas party

I går kveld feiret Embla bursdagen sin. Det var utkledningsbursdag og begynte klokka sju. Jeg fant ut hva jeg skulle være og begynte å kle meg ut seks. Klokka sju gikk jeg ned i veien og ti over sju satt jeg i bilen til Kristine på vei til Embla. Da vi kom var det taco. Nam-nam! Vi så på film og etter det gikk vi ned og danset! Evacuate the dancefloor! Det var mange morsomme kostymer, ku, politi, katt, afro og meg! 

meg

nesten alle

 

- Seline <3

Nye klær!

Heisann bloggen!

 

I dag har jeg vært med farmor på ski, vi har shopping to ganger i året hvor hun kjøper alt til meg, LUKSUS! Jeg har kjøpt masse gensere, noen bukser, skjerf og hårklemmer.

Se under og se hva du syns!


cubus

gina trocot

cubus

cubus

bik bok

gina tricot

cubus

cubus

gina trocot

cubus

only

h&m

 

Seline <3

Helgen!

Hei bloggen!

 

I helgen på fredag var Kristine med meg hjem, så senere kom Elin til meg, vi koste oss en stund og spiste godteri og så på film også så vi på to episoder av The Secret Life Of The American Teenager, den serien er utrolig bra, noen som har sett det? Jeg ser det på nettet, er på sesong 2 episode 2. I ellve-tolv tiden dro Kristine hjem så da sov Elin over. Lørdag dro jeg og Elin i badeparken og spilte masse volleyball til klokka seks så dro vi med familien min på båttur. Vi kom hjem søndag! En koslig helg, så nå gleder jeg med masse til neste, for da skal jeg i bursdag!

webcam på den nye pcen, det liker vi!

Har ikke så mye å skrive om nå for tiden.. Derfor så lite blogging!

- Seline <3 

Kjolene er her!

Nå har jeg endelig fått kjolene jeg har bestilt i posten. Det er alltid spennende å få klær du har bestilt og se om de passer og om de er fine osv. Den gule kjolen med perler øverst er jeg ikke HELT fornøyd med, jeg tror den er litt for stor, også syns jeg den var litt i overkant posete. Se selv og skriv hva dere syns..

 
Nummer 1, den gule!


Nummer 2, den hvite!

 
Kjole 3, den rosa!

Jeg har også kjøpt en parfyme i dag, et gratis blad og en gul topp, dere ser den kanskje på en outfit i morgen eller etterhvert, også har jeg kjøpt bokbind!

Hva syns dere om kjolene på?

- Seline <3KONTAKT

 

For spørsmål, både privat og angående samarbeid kontakt meg på email: selineds@live.no 

OM MEG

Hei! Jeg er en jente på 17 år og går 2 klasse på vgs. Jeg bor i en liten by utenfor Oslo med familien min. På fritiden er jeg glad i å være med venner, og trener gjerne på treningssenter. Jobber i tillegg til dette i klesbutikk. 

Vil du vite mer, bare legg igjen en kommentar så svarer jeg så snart jeg kan.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits