SOMMEROPPLEVELSER?

Hva har du gjort i sommer da Seline? Ingenting har jeg gjort. En liten tur til Norges regnby. Noen sosiale dager i løpet av en måned. En grillkveld med venner. Solgt mange is med strøssel på. Vært litt syk. Sett på filmer. Klaget over det dårlige været. Håpet på fint vær. Ønsket meg en sydentur. 

Jeg har så lyst til å oppleve noe nytt, ha nye bilder og fine historier og fortelle. Vil dra til andre land, shoppe nye klær, få litt brunfarge, litt lysere hår. Vil dra ut og spise hver kveld, for så å dra på stranden neste dag. Jeg skulle gjort alt for en sydentur med en venninne nå. 

Blir alltid så sjalu når jeg hører alle andres opplevelser, bilder av folk i syden vises daglig, check-in på gardemoen, pakke- og reiseinnlegg på blogger. Jeg vil og ut på tur!

Har heldigvis to småturer igjen av sommeren. 21 dager igjen å nyte. Først en liten båttur til Sverige med denne jenta, og senere en etterlengtet shopping/opplevelsestur til Stocholm med farmor og kusine. Jeg vil virkelig gjøre det beste ut av resten av denne sommeren, så jeg kan ha noe å huske og lengte tilbake til. 

 

Hva er ditt beste minne fra i sommer?

2 REDIGERINGER

Husk å like facebooksiden til bloggen her da dere ♥

Redigerte disse to bildene med litt forskjellig lys, usikker på hvem jeg liker best faktisk. Den øverste litt varmere, mer vintage, og den nederste litt kaldere, men lysere. Hvilke likte dere best?

OUTFIT - LYST

Lik gjerne facebook-siden til bloggen her!Skal en liten båttur med bestevenn når jeg er ferdig å jobbe denne uken som blir utrolig deilig. Håper det blir fint vær, så skal vi få badet og solt oss litt. Og ta masse fine bilder da! 

BLOGGTIPS - KAROLINE

Har lyst til å tipse dere om en blogger som tar utrolig fine bilder og blogger veldig bra! Dere finner bloggen til Karoline her

//karolinephotography.blogg.no

FORKJØLET

Har blitt forkjølet i dag, så skal bare ta det med ro. Fikse litt med bloggen og se på filmer om det funker. 

MEG

Har jobbet i dag, fri i morgen, jobb sånn ca resten av uken. Skal ihvertfall kose meg med bestii i morgen da, og sove lenge!

BLOMSTER

OUTFIT - BEIGE OG GRÅ

Ville bruke denne nye toppen i dag, og fant ut at jeg kunne ta på meg denne grå buksen. Føler buksen sitter så bra på! Tok også på et nytt rosa smykke for å få litt farger inn i antrekket. 

Forresten, Justin Bieber billettene mine er solgt, så er ikke vits å spørre om de mer.. Håper dere som enda ikke har finner noen!

NY SIDE - SOKBLOGG

Tenkte å tipse om en ny side for bloggere, lesere og egentlig alle andre. Siden finner dere HER. Jeg liker siden utrolig godt og sjekker den for oppdateringer flere ganger daglig. De tar imot bloggere som vil bli vist og delt inn i kategorier på siden deres og skriver andre saker. Målet deres er å bli Norges enkleste og mest treffsikre portalen for ulike norske blogger. 

For lettere å følge med på konkurranser, nye reportasjer og nye bloggere vil jeg andbefale å like facebook-siden HER.


Da jeg snakket med eieren av dette nettstedet virket hun utrolig hyggelig. De bestemte seg også for å videreposte ett innlegg jeg tidligere har skrevet noe som var utrolig koselig. 

Siden eies og drives av bloggeren Candida M Reyes.

GLAD JENTE

Woho, kom inn på 1.valget mitt i går og fikk kjøpt 4 jb billetter i dag. Siden de ble så fort utsolgt kjøpte jeg 2 til begge dagene, så ser jeg i morgen om jeg får flere. Kommer nok til å selge de jeg ikke skal bruke selv. Konserten blir så bra! 

EDIT: Billettene er solgt, så er ikke vits å spørre om de mer.. Vil andbefale dere å følge med på finn.no og Facebook, også håper jeg dere finner noen billetter til konserten! Lykke til :-)Blir glad om dere liker den nye facebooksiden til bloggen her!

SPØRSMÅL OG SVAR

Har samlet opp noen spørsmål fra den siste tiden, så tenkte å ta de i et samlet innlegg.

Hvor er dipdye genseren fra?

Genseren er kjøpt på Bik Bok.

Hvordan redigeringsprogram brukte du på det nederste?

Bruker alltid Photoshop Elements 9.

Hvor mye kostet Hunter støvlene?

Mine kostet akkurat 1298,-

Hvilke kamera har du?

Jeg har Canon 550D.

Dæmring eller Bergen?

Heh, var på Dæmring!

Fikk også noen spørsmål om denne bikinien her.

Den er kjøpt på Victoria's secret. Jeg bestilte den på nett mens jeg var i USA og betalte derfor ikke annet enn pris + frakt.

3 THING I LOVE

Søte roser er den fineste blomsten. Elsker de 


"PERFEKT KROPP"

Jeg har selv hørt at jeg har fin, eller såkalt perfekt kropp. Selvfølgelig blir jeg glad av å høre dette, men tar det aldri skikkelig til meg. Ofte svarer jeg med et lite takk eller ler det bort. Jeg skjønner aldri hva det er meningen å svare, for hvem vet hva den perfekte kropp er? 

Jeg ser aldri på meg selv og tenker hva som er bra med meg, men på alle andre. Ofte skulle jeg ønske jeg hadde andres bein, eller mage. Jeg ser på inspirasjonsbilder til hva jeg tenker er den perfekte kropp og prøver å trene så godt jeg kan. Jeg har hatt flere perioder der jeg kun spiser sunt i håp om å føle meg bedre, og noen ganger funker det. Men det blir for mye stress å holde på med det hele tiden.

Det viktigste tror jeg egentlig er å bli fornøyd med seg selv og sin egen kropp. Det tror jeg er noe alle trenger å øve mer på. Det å bli komfortabel med selg selv og kle seg i hva man vil, uansett hvordan kropp man har. På sommeren blir dette ofte et ekstra stort tema når man må ha på mindre klær, men gjør så godt du kan. Føler du deg ikke bra i bikini, ta en lett topp over. Gjør hva du trenger for å føle deg komfortabel og nyt sommeren!

FJELLTUR

Her på vestlandet er det standard med en fjelltur i løpet av ferien, noe jeg ikke er så glad for. Tror egentlig ikke jeg skal si så mye mer enn det.. Så noen søte sauer da, haha!

BLOGGANDBEFALING?

Fant ut at det er utrolig lenge siden jeg har andbefalt noen blogger her, så jeg tenkte å ha en ny runde nå.

Det blir veldig enkelt så er bare å like Facebooksiden min HER og kommentere at du er med! 

Jeg kommer til å sjekke at den som trekkes ut faktisk har likt siden. Andbefalingen kommer i løpet av de nærmeste dagene.


COSTUME INSPIRASJON

Lengter etter sol og varme, men her er det bare regn og kulde. Båtturen i sted endte med mange lag klær og tepper, i stedenfor bikini og shorts slik det skulle ha vært. Sitter endelig inne med sommerutgaven av Costume og har så lyst på litt sommer. Vil bruke bikninier, sandaler og sommerklær. Vil spise is og vannmelon på stranden, etterfulgt av grillmat. 

INNKJØP - HUNTER

Fikk endelig kjøpt meg noen støvler, fant de i Bergen på Lille vinkel sko. Utrolig koselig butikk med mange fine sko. Blant annet Hunter og Jeffrey Campbell i flere farger og modeller. 


- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits