31 DAYS CHALLENGE

Siden min juli måned er helt stappfull av arbeidstimer fra morgen til kveld velger jeg å ha en slik challenge som jeg kan få postet mens jeg er på jobb f.eks. Ofte syntes jeg disse kan bli litt kjedelige på andre blogger, men jeg har prøvd å gjøre den litt spennende og lett gjennom mange blogger for å finne de beste ideene. Har jeg tid og muligheten til det vil jeg selvfølgelig poste andre innlegg ved siden av. Starter med den første delen i morgen, så håper jeg dere kanskje syntes det er litt gøy ihvertfall!

 

BEDSPIRATION

Kom over denne kolleksjonen Lauren Conrad har laget for butikken Kohl's. Denne gangen ble det designet interiør istedenfor klær, men dette er jo minst like fint og morsomt. Tenk så fint et soverom blir med senger som dette! Ahh, jeg gleder meg masse til å få ferdig rommene mine, og drømmer om at de skal bli like fine som de under her..
TYPISK FERIEDAG

Har nettopp satt med ned med havrepannekaker og iste som frokost etter en liten treningsøkt og litt rydding. Senere i dag får vi besøk fra familie, og i helgen er det mye jobbing.. Har forresten fått to pakker i dag, bikniniene fra victoriassecret og 10 ørepropper/headset haha ellernoee, dere skjønner hva jeg mener. Skal få vist det i et senere innlegg. Men dere får ha en fin dag videre!INSPIRASJON JUNI

Bilder fra tumbleren min heer. Veldig typiske sommerbilder i mine øyne, når det ikke er sol her får jeg drømme meg bort i bilder, mens jeg selv sitter inne under dyna og ser gossip girl.. 

INNKJØP

Har klart å bruke ganske greit lang tid på å få fikset dette innlegget med innkjøp, så noe av det er allerede vist i antrekk, og i går kjøpte jeg i tillegg en ny tshorte. Er veldig førnøyd med klærne, og selvfølgelig er det utrolig deilig å ha litt nye klær å bruke! 

Supersøt bh, bodylotion, ansiktskrem og aftersun

Dette er vist i antrekksbilder, høytlivsshorts og tshorte

Topp, smykke, hårstrikker og fliseklemmer

Deeilig strikkegenser, og to andre gensere

Superfin kjole og en topp

To sommertopper

Genser, shorts og tshorte, som også er vist i antrekk

Denne ble kjøpt i går, treningstshorte fra craft

"HJEMMESPA"

Hoppet rett inn i dusjen med favorittshampooen og balsamen så fort jeg kom hjem. Avsluttet dusjen med hårkur og ansiktsskrubb, før jeg smurte inn verdens deiligste bodylotion over hele meg. Resten av kvelden slapper jeg av med good mat og noe gøy på tven. Superdeilig å være hjemme igjen med noen fridager før jobbjuli begynner.

NATT

De siste dagene har gått i ett kjør fra morgen til kveld med planer med familien, og da legges det jo ikke inn bloggtid, noe jeg ellers gjør vanligvis. Var ganske heldig med at konkurranseinnlegget lå øverst disse dagene da, slik at flere av dere har fått meldt dere på, veldig gøy! I morgen tidlig reiser vi tilbake, så nå skal jeg prøve å få sovet noen timer. Tok disse bildene en kveld jeg ikke fikk sove, ganske dårlig kvalitet på de ettersom det var så lite lys ute, men samtidig syntes jeg de fikk så fin stemning. Men nåå hopper jeg i seng, god natt.KONKURRANSE

I samarbeid med Pantene og nettsiden howsyourhair.no får jeg lov til å holde en konkurranse, der 5 av dere vinner det dere ser på bildet under her. Et sett med shampoo og balsam til normalt, fint og farget hår, altså får 5 vinnere 6 produkter hver. Jeg vet av erfaring at disse produktene er veldig bra for håret. Håret mitt har til tider blitt vasket altfor ofte og blir dermed lett fett. For å minske dette skal man helst vaske håret kun hver 3.dag, og det er kun med disse produktene jeg kan vaske håret hver 3.dag uten at det ser altfor fett ut.

Alt dere trenger å gjøre for muligens å være en av de som straks får en pakke i posten er dette:

1. Lik facebooksiden til bloggen min her

2. Del gjerne konkurransen videre ved å like innlegget rett under her, eller på din egen blogg

3. Legg igjen en liten kommentar i innlegget her, husk epost!!Når konkurransen avsluttes vil jeg kontakte vinnerene via mail, og deretter får dere produktene sendt hjem i posten.

ANTREKK 21.06.2013

Måtte ta noen kjappe bilder her inne på rommet, er forresten kommet lengere på oppussing med malt vegg og opphengt tv. Gleder meg til å en gang være ferdig med å pusse opp slik at jeg kan ha et fint rom! På disse bildene ser man forresten hvor solbrent jeg faktisk er bakpå beina, wuupsi.. Men har prøvd ut tipsene deres og smører meg inn med alt av solkrem, aftersun og bodylotion om hverandre. Har en lang biltur til Bergen i dag, der vi skal være fremover i noen dager, men får nok oppdatert dere deifra.

I dag fikk vi også sommerferie fra skolen, herregud så rart det blir å ikke se alle de jeg pleier å se mange timer hver dag. Og de som reiser på utveksling ser jeg jo ikke før om over 1 år! Har hatt et utrolig fint 1 år på vgs, og håper virkelig at klassene til neste år blir like bra sånn at jeg kan fortsette å kose meg på skolen. Er spent på timeplanen og de nye fagene til neste år også, håper jeg har klart å velge noe jeg liker og som jeg kan få bra karakter i. Neste år skal jeg virkelig jobbe mer for bedre karakterer, så sommerferien skal brukes på å bygge opp masse skolemotivasjon til neste år. 

Haha, uansett, dagens antrekk før jeg byttet til kosebokse for en lang biltur:

ANTREKK 20.06.2013HÅRVIDEO: 11 FRISYRER PÅ UNDER 5 MINUTTER

Lagde denne videoen for denne nettsiden full av hårtips til alle type hår. Siden er laget i samarbeid med hårproduktene fra Pantene. Innen de neste dagene kommer jeg til å ha en konkurranse på bloggen der jeg deler ut noen produkter fra Pantene, så dere får følge med (de er supergode, lover dere)!

Uansett, noe jeg ofte sliter med er hvordan jeg skal rekke å fikse håret mitt før skole eller jobb, for jeg vil jo selvfølgelig sove lengst mulig. Derfor har jeg satt sammen en video der jeg viser 11 frisyrer dere alle kan klare på under 5 minutter. 

I tillegg til dette har jeg enda ett tips som vil gjøre hårstyling kjappere: om dere vil ha krøller, krøll håret mens dere har samlet håret i hestehale, da går alt mye kjappere. 

ANTREKK 19.06.2013

Nettopp ferdig etter typ 1 time på skolen, så skal jeg på shopipng i noen timer før jeg skal videre på møte. Jeg elsker å ha masse planer om sommeren, føler man må nyte hvert sekund, så det er deilig å bare være ute hele dagen! Ha en fin dag dere og da, folkens ♥

IDYLL

Dagen i dag har vært såå deilig! Startet dagen på stranden med hele førsteklassen fra skolen, som jeg nettopp kom hjem fra. Var varmt med mye sol hele dagen, og jeg badet så mange ganger, kunne ligge i solen og bare nyte hvert sekund. Nå sitter jeg her hjemme med de to jentene under her som jeg griller og skal straks spise middag med. Blir deilig! Har forresten blitt utrolig solbrent over hele meg, vet ikke hva jeg skal gjøre, så om noen har noen smarte tips skrik ut!! Tilogmed i ansiktet er jeg heelt rød..

SOMMERSTEMNING

Prøvde meg på noe nytt, gjennom denne siden her, et bilde dere likte bedre enn de andre? 

ANTREKK 17.06.2013

Åh, jeg er så lykkelig! Kom ikke opp i muntlig eksamen, noe jeg var helt sikker på at jeg kom til å gjøre. Nå har jeg fire dager med kun kos og chill, også er det sommerferie, herregud!! Har vært så deilig sol ute i dag, så var nesten for mye med disse klærne under her.. Ligger ute atm, så skal jeg kose meg her i noen timer til!


Gledeshopp, hahah

BILDER FRA BÅTTUR

Har hatt en bra helg med båttur fra fredag til lørdag som var veldig koselig. Herlig med litt sommerfølelse og. Vi kjørte båt inn, også sov alle oss jentene i et stort telt sammen natt til lørdag. Legger noen bilder under her:

koselig solnedgang

spiste såå mye god mat

syntes svaner er superskjønne jeeg

herliige

på tur

jeg fikk denne fine vesten og følte meg som en liten unge, haha

SALGSFAVORITTER

Venter og venter på bankkortet mitt sånn at jeg endelig kan kjøpe ting på nettet selv, uten å låne alle slags mulige kort fra mamma og pappa. Har planlagt DEN listen med ting jeg må ha, alt fra deksler til klær og vesker hahah herreguud. Tror jeg hadde spart mye penger på å ikke få det kortet, men guud jeg trenger shopping snart. Hjelper ikke at nelly har startet sommersalget her, som dere får tilgang på ved å bruke koden SUMMMER2013. Rekker jeg å få bankkortet før alt blir utsolgt er det store sjangser for at noe av det under her snart er hos meg..

Genser nummer 1 finner dere her, topp nummer 2 finner dere her, topp nummer 3 finner dere her, smykke nummer 4 finner dere her, kjole nummer 5 finner dere her, veske nummer 6 finner dere her, sko nummer 7 finner dere her, kjole nummer 8 finner dere her, smykke nummer 9 finner dere her og sko nummer 10 finner dere her.

ANTREKK 14.06.2013

Det ble et enkelt antrekk i dag ettersom jeg har hatt fullt opp med planer i dag, og forsåvidt har det resten av dagen og. Rett etter jobb skal jeg ut på båttur med noen fra klassen, som sikkert blir superkoselig. Der blir vi til i morgen, også er planene for lørdagen å grille med bussjentene, også får jeg se hva mer jeg finner på! Mandag kommer jeg mest sannsynlig opp i muntlig eksamen, så får kose meg så mye jeg kan før det.. Ha en superfin helg dere og da ♥

SMIL, DET ER SNART SOMMER

OLD, BUT GOLD

Jeg er ikke eneste som syntes det er utrolig gøy å finne igjen sanger jeg hørte på om og om igjen før? Det som overrasker meg like mye hver gang er hvor godt jeg kan teksten, så der står jeg og synger og danser med på noen år gamle sanger. Fant igjen disse i går, husker dere disse? Tror jeg har postet ihvertfall den ene på bloggen før. Da jeg hørte gjennom disse ble jeg så glad, så i dag ble det satt sammen en spilleliste med de fleste sangene, der jeg etterhvert kommer til å legge til enda flere gamle sanger. 

      

Spillelisten finner dere ved å klikke på bildet under her:

bilde

ROSA SMINKE I VÅR

Nå i vår/sommer er det litt ekstra hot med rosa sminke, men helst kun ett sted av gangen. I dag prøvde jeg meg selv på rosa øyenskygge, med rosa både over øyet, og ved undervippene. Syntes det ble veldig kult i virkeligheten, men dessverre kom det ikke like godt frem på bildene. Kommer nok til å gjøre dette flere ganger, kanskje det blir rosa lepper neste gang.DEILIG DAG

Det var så deilig på stranda i dag, ble litt kaldt mot slutten, men da bare pakket vi og startet turen hjem. Vi skulle egentlig rett hjem, men havnet plutselig en spontantur innom peppes pizza. Var utrolig godt med litt mat da, men fra nå må jeg virkelig spare litt - eller jobbe mer! Var hjemme litt etter ni, så hadde planer typ hele dagen. Syntes det er så deilig jeg, nå som skolen nesten er helt ferdig og det er fint vær, da vil jeg helst finne på så mye som mulig. Har nå sett en episode paradise fra i går, også ser jeg den siste nå før jeg tar kvelden. Skal jo ikke opp før ni i morgen uansett.

Kom forresten hjem til en pakke, og inni den pakken befant det seg noen hårprodukter jeg har gledet meg til å få, nemlig shampoo, balsam og hårkur fra Pantene. Mer om dette merket blir dere nok til å se etterhvert her på bloggen ettersom ihvertfall jeg er superfornøyd med det! Er kanskje på tide jeg begynner å ta litt mer vare på håret mitt.ANTREKK 11.06.2013Såå herlig med sol i dag og, satt ute to timer i pausen på skolen i dag, også skal jeg rett ned på stranden nå !! Deeilig

ANTREKK 10.06.2013

Dro faktisk ned på stranda etter skolen i dag, og guud så deilig! Tok med litt vannmelon, også kjøpte vi litt kjeks på butikken og bare koste oss. Det var utrolig deilig ute og solen varmet jo lenge. Tok tilogmed årets første bad, i juni, var ikke såå kaldt da, hadde bare litt pusteproblemer, haha. Uansett, dagens antrekk under her..STYLET FOR SOMMERFEST AV GT

Hvor herlig er ikke denne fine sommervideoen Gina Tricot har laget? I tillegg til denne filmen med de 6 jentene har de også flere kollasjer med hvert antrekk og litt tekst. De kjente motebloggene har valgt seg ut sitt sommerantrekk, forklart hvorfor og delt sine sommertips på disse sidene. 

Av å se denne videoen får jeg lyst til å bare ta sommerferie med en gang, stikke ut på hyttetur med alle mine beste venner, kjøpe masse fine sommerklær og bare ha den beste sommeren på lenge! Aah, det blir deilig med ferie ♥

ANTREKK 08.06.2013

Hadde på denne kjolen i bursdagen i går, som forresten var utrolig gøy! Kjolen er egentlig litt for stor, men syntes fortsatt den passet nå som det snart er sommer og sol haha.

LØRDAG

Har en ganske hektisk dag i dag, skal først på jobb og jobbe lenge, før jeg må kjappe meg hjem og fikse meg, også videre i bursdag. Skal se hva jeg rekker av outfitbilder etterpå, men er litt usikker på det.. Men uansett, blir sikkert kjempekoselig i bursdag, jeg gleder meg ihvertfall! Ha en fin dag da dere, og nyt solen litt for meg ♥(Haha, ja overskiften skulle forestille en sol) 

Har krysset fingerne hele uka og håpet på fint vær i dag, siden vi har hatt fri fra skolen, og det ble det! Har lagt ute siden klokka ti i dag og kost meg med masse iste, druer og elle. Fargen er fortsatt ikke heelt på plass, men får se hvordan den blir etterhvert, hahah. Pleier aldri være en av de bruneste uansett så får vell bare lære meg å leve med det.. Er så deilig at det er helg nå, også leser jeg overalt om de som er ferdig med eksamen - misunner dere masse! Vi kommer ikke opp før den 17.juni om vi kommer opp, men det går vell fint. Da blir det ekstra deilig når vi først får ferie den 21.NYE SOMMERKLÆR

Stripete kjole, selv liker jeg denne kjempegodt og kommer nok til å bruke den både som kjole og genser!

Skjørt i kjempedeilig stoff og fint mønster!

På et av småbildene fra inspirasjonen for mai er et bilde av en jente med blomstershorts og utrolig kul topp, etter dette måtte jeg bare finne min egen blomstershorts. Og det gjorde jeg! Syntes den passet veldig bra, og denne ble bestilt over nett. 

Alt fra denne siden.

A FLOWER...

...cannot blossom without sunshine, and a man cannot live without love - Max Muller

GOD MORGEN

God morgen! Syntes onsdagsmorninger er så deilige jeg. Starter på skolen kvart på tolv og står jeg opp litt tideligere enn hva jeg må har jeg så god tid! Har nettopp spist frokost og sminket meg, så jeg skal finne noe å ha på meg og fikse håret litt før jeg går til bussen rundt elleve. Ha en fin dag dere ♥KLÆR FRA FREESTYLEXTREME

Fikk for en stund siden tilsendt noen produkter fra denne siden her, har vært mye tull i mellomtiden med mail og skader hos meg, men nå har jeg endelig fått tatt bilder. Pakken kom veldig kjapt etter bestilling, og størrelsene er helt vanlige. Skjørtet under her kommer dere nok til å få se igjen i antrekk fremover, og toppen bare gleder jeg meg til å kunne trene med etterhvert!

Skjørtet finner dere her, jeg har størrelsen EU 34Treningstoppen finner dere her, i denne har jeg størrelse S

 

Har i tillegg funnet enda flere klær da jeg så gjennom siden igjen. Mine favoritter ble disse to under her. Tenk så herlig å dra på trening i disse klærne her, da hadde ihvertfall min motivasjon være på topp! Shortsen er dessverre utsolgt i min størrelse, om ikke hadde denne allerede vært på vei hjem til meg.

Toppen er den samme jeg har bare i svart, finnes her og denne fine shortsen finnes her

HJEMMETRENING: PILATES

Tenkte å dele denne videoen med dere ettersom jeg liker disse øvelsene veldig godt for hjemmetrening. De forrige gangene jeg har brukt dette programmet har jeg sett på forskjellige youtube-videoer fra samme person, så jeg bestemte meg for å klippe de sammen for å gjøre det litt lettere for meg - og forhåpentligvis noen andre. Jeg har endelig planer om å begynne å trene ettersom beinet mitt har satt treningen min på vent i typ 12 uker, men må ta det veldig rolig uten noe spessiel hard belastning og derfor tenker jeg at disse pilatesøvelsene er perfekt. 

Håper dere som prøver det ut blir fornøyd, og får utbytte av dette, gjerne legg igjen en tilbakemelding om hvordan det gikk!

PYNT OPP HÅRET

Her hadde jeg helt enkelt kun en liten strikk i håret, også satte jeg på en ring med stretch over. Jeg vil egentlig si at håret mitt er ganske midt i mellom når det kommer på tykkelse, og selvfølgelig  vil det være vanskeligere med altfor tykt hår. Har du ikke ringer hjemme som passer går det jo også ann å få kjøpt dette i butikker, helst i størrelse etter hårtykkelsen din. Den siste tiden bruker jeg sjeldent ringer og har oftest bare krøllet eller rettet håret, så tenkte på å finne noen flere måter å ha håret mitt på. 

Selvfølgelig fant jeg ut at det var nok å kun tre en ring over håret og tenkte dermed at jeg var verdens mest kreative person, men med utgangspunkt i denne frisyren er det så mye mere man kan gjøre. Krølle det opp i hestehalen, flette det som jeg har rett over her, flette håret på sidene av hodet for så å samle det i en strikk, og såklart mye mer! Skal sjekke litt rundt på nett og teste hårfiskeegenskapene mine, så får vi se om jeg får oppdatert "sminke og hår" kategorien litt oftere.

LIKE A BALLERINANYTT FRA NELLY

Her er en av de pakkene jeg har fått i posten for ikke så lenge siden. Har enda to jeg ikke har fått tatt bilder av og publisert, også venter jeg enda på en fra victoriassecret. Gleder meg! Parfymen under er dødsgod, så fin sommerlukt, og krøllstaven er også veldig bra. Etter denne holder faktisk krøllene seg gjennom en hel dag, og faktisk til dag 2, noe ingen andre krøller gjør i håret mitt. Kjolen er veldig fin den også, men den regner jeg med det kommer bedre bilder av ettersom når jeg får brukt den!

Parfymen finnes her

Krøllstaven finnes her

Kjolen er utsolgt dessverre

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits