MINIFERIE

Har skjedd mye de siste to dagene, har blandt annet tatt av reguleringen og jobbet. Reiser til Bergen med familien + bestie etterpå og blir der en liten stund. Det er meldt regn hele uken, men jeg har pakket shorts og bikini så håper på sol! Vet ikke hva planene er enda, men tror ikke jeg får nett der nede, noe som er utrolig kjipt. Skal se hva jeg får til, men er ikke helt fan av mobilblogging heller.. Skal ihvertfall prøve å få tatt noen bilder om solen kommer frem. 

OUTFIT - ROSA PEPLUM

Blir virkelig glad av alle de koselige kommentarene deres, tusen takk! 
SOMMERTRENDER 2012

Peplum - hjelper til å gi en smalere midje og lenger ben. Sett på moteshow og stilikon overalt denne sommeren.

Pastell - hva er vel ikke finere enn litt pastellfarger om sommeren? Kan brukes for seg selv, eller flere pasteller sammen.

Dipdye - Blir brukt overalt i det siste, i håret eller på klærne. Jeg syntes ihvertfall dette er utrolig kult.

 

Knæsje farger - En sterkere variant av pastellfargene, ser for meg dette blir ekstra fint med litt brunfarge på kroppen.

Lik gjerne innlegget på Facebook under her!

JUST ICE CREAM

Vb italiensk is! Nå skal jeg bake litt for min pappa som har bursdag i dag, og forhåpentligvis få ryddet litt på rommet mitt..

Gratulerer med dagen pappa 

INNKJØP - TILBEHØRAlt fra hm

VITNEMÅLSUTDELING

Da var 10.klasse ferdig 21.juni etter en vitnemålsutdeling på skolen med sanger, taler og roser + vitnemål. Etter det dro klassen på Peppes der vi koste oss noen timer og tok de siste klassebildene. Har hatt noen fine år, men ser samtidig frem til å starte på ny skole! JOBB

Har jobbet i hele dag, solgt vafler til en kjendis og brent meg på fingeren. Er alltid så sliten etter jobb, så nå skal jeg spise litt pannekaker før jeg forhåpentigvis tar en tidlig kveld. Jobber i morgen og, så skal se om jeg får gjort klar noen bilder fra vitnemålsutdelingen nå som jeg kan poste i morgen. 

SOMMERFERIE

I dag var siste skoledag på us og jeg har derfor sommerferie! Skal på vitnemålsutdeling i kveld og Peppes etter det med klassen også tar jeg sommerferien. Jeg skal forresten jobbe de to neste dagene, men nyter alt så mye jeg kan. Spiste verdens beste lunsj i sted bare fordi det er sommerferie. Nå skal jeg ut i solen noen timer før jeg må gjøre meg klar til etterpå. 

OUTFIT - DIPDYE GENSER

Syntes den lilla dipdye fargen i genseren ble litt lite synlig på bildene, men liker den kjempegodt i virkligheten. Den var i tillegg superdeilig å ha på, samtidig som den er lett. En perfekt genser til sommeren egentlig!

SOMMERVÆR

Mesteparten av dagen har jeg brukt på stranden med trinnet, var sol ute så været var kjempedeilig. Jeg er så glad i sommervær og håper virkelig det ikke forsvinner igjen.. Nå er det bare 1 skoledag igjen også er det sommerferie!

INNKJØP FRA OSLO

Tusen takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg, dere er så søte ♥ Har forresten laget bloggdesign til min beste venninne, sjekk ut hennes blogg HER. Her kommer ihvertfall det jeg kjøpte i Oslo i går, det kommer til å vises bedre på outfit-innlegg senere. Genseren kommer allerede i morgen!


Alt er fra Bik Bok og Gina Tricot

OUTFIT - MINTGRØNNDette hadde jeg da på meg i dag, fikk kjøpt noen plagg i byen i dag, får vel vise det en annen dag. Ha en fin kveld da dere 

KISSES

Har hatt en fin helg med bursdagsbesøk og venner. Denne torsdagen får vi sommerferie, etter 3 år på ungdomsskolen! Helt sykt egentlig.. I morgen skal jeg en tur til Oslo med klassen så skal nok noen av oss jentene bli igjen og spise og shoppe litt. Blir nok superkoselig! 

 

# TEENAGER POST

JUNI

WTOT FRA ASOS

Want to own today - fra asos.com.

Linje 1: Blått skjørt her, blomsterskjørt her, shorts her, blomstershorts her.

Linje 2: Kjole her, topp her, bikini her, veske her.

Linje 3: Clutch her, veske her, diamantshorts her.

FORGLEM MEG EI

Åå, se så fine de er. Lyseblå og søte små!

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits