2 THING I LOVE

Tok litt tid før jeg fikk fortsette denne, men her er ting nummer 2 jeg elsker. Neglelakk i mange søte farger, er fine for seg selv i rommet, pynter opp henda og kan være med å gjøre et antrekk. Det beste er at de finnes i så mange forskjellige farger, så man kan velge en ny farge hele tiden..
KRØLLER I HÅRET

SUMMERLOVE

Dagen i dag brukes til å pugge matte og engelsk til prøver på tirsdag, tok en ekstravakt, så da jobber jeg i morgen også. Har satt meg ut i sola, så da går det litt greiere å pugge. Er så deilig ute, og med frukt og bær blir alt bra! Varmen sier litt, når iPhonen min ikke kan brukes før den må avkjøles..Summerlve

 

HELG

Wuhu, jobbet til midnatt i går og kom hjem fra jobb for litt siden i dag.. Nå skal jeg lage litt pannekaker til middag, før jeg tar en rolig kveld. Er såå sliten.

HERLIGE DAGER

♥ Vet ikke hva jeg skal si en gang, alt er så deilig.. I morgen er det skole igjen, med jobb etterpå før det er helg. Elsker at det er meldt fint vær så lenge nå. Har vært mye ute i solen de siste dagene og nytt alt!

OUTFIT - FERSKENFARGETÅh, i dag har vært så deilig! Varmt og deilig sol, elsker når været er så sommerlig. Og tatt årets første bad.

LIVET ER BRA

Endelig har jeg fått på plass det nye designet! Var så lei det gamle nå. Det ble et enkelt og hvitt design, men jeg har fikset større plass til bilder. Jeg er ferdig med matteeksamen, har fri de neste dagene og det er sol ♥  I dag er de få planene jeg har å trene, rydde rommet og få besøk på overnatting! Fin dag.

TILBAKE NESTE UKE

.. matte eksamen, ha en fin 17.mai, blogges neste uke!

BEACH SHOOTBilder herifra

Elsker fargene, modellen, klærne, stranda, alt ved disse bildene er så fint! Var utrolig mange fine bilder fra den photoshooten, men jeg plukket ut noen av de jeg syntes var finest. Får så masse inspirasjon til å ta lignede bilder selv når jeg ser disse! 

SHINE LIKE THE SUN

OUTFIT - BLONDEKJOLEDet er så deilig vær ute nå, solen skinner og gradene stiger for hver dag! Herlig å kle seg litt lettere med både kjole og shorts. Fikk brukt de nye skoene til denne kjolen og, syntes det passet så bra sammen.

HÅRSMYKKE

Siden det er så populært med hårsmykke og jeg ikke har fått kjøpt meg noen, valgte jeg å prøve det ut med et vanlig perlesmykke. Jeg festet begge endene under en håstrikk og vips så satt den fast. Ble faktisk ganske fornøyd med resultatet!1 MAI OUTFIT

Har ikke orket å blogge den siste uken, orker ikke fortelle hvorfor, men nå er jeg tilbake!

Jeg har fått jobbet litt med det nye designet, det er nesten ferdig, men mangler sånne småting jeg bruker litt tid på å få til. Det blir veldig enkelt, men har fikset stor plass til bilder og tekst. 

I kveld skal jeg i bursdag til farmor, ute er det så fin sol, så det blir nok et fint besøk. Her er en "smakebit" på hva jeg skal ha på meg senere. Har fått skoene mine, såå glad!

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits