"VI VET DET ER URETTFERDIG, MEN VI VET IKKE HVOR URETTFERDIG DET ER"

Jeg vil virkelig andbefale dere alle å se alle episodene av seriev Sweatshop av Dagbladet. Serien handler om tekstilarbeidere og deres arbeid, lønn og liv. Å se denne serien vil gjøre mye inntrykk, og ved å spre dette videre er jeg helt sikker på at flere vil bry seg- jeg kommer ihvertfall til å tenke mer over dette og hva jeg kan gjøre.

Episode 1:


Episode 2:


Episode 3:


Episode 4:


Episode 5:

MUSIC PT. 4

_BHMA
Bohemian

NEW INBCKG

Jeg er som sikkert alle andre jenter glad i en fin bakgrunn på pcen, så jeg har satt sammen denne. For å ta den i bruk finner dere bildet i større strl ved å trykke på det, hovedsaklig til macbook.

F&F

Fikset denne digge helgekosen forrige helg, da satt vi tre venninner og koste oss med frukt og smeltet sjokolade. Nå er det endelig påskeferie som betyr enda mer kos og fri. Denne helgen er fylt med masse venninner både fra bussen i går og fra klassen i dag. Skal nyyte påskeferien, håper dere og får en fin ferie 

YVES ROCHER

1 her // 2 her // 3 her // 4 her

Har funnet frem mine favoritter fra nettsiden til Yves Rocher (her). Skulle gjerne bestilt disse fire produktene rett hjem hadde jeg bare fått lønningen i går.. Har funnet ut at hvit neglelakk er noe jeg ikke har, men plutselig har bruk for, den ved siden av er jo også bare nydelig i fargen. Eyeliner har jeg faktisk et behov for, og leppestifter i fin farge er jo alltid like morsomt. 

Ellers får dere et tilbud der dere får 20 % rabatt på hele kjøpet, i tillegg til parfymen 'Eau de toilette - Cherry Bloom 20 ml' ved bruk av rabattkoden YRSPRING20.

03/14

Herregud som tiden flyr, april allerede! Nå er det bare 3 måneder igjen med skole før ferien, ser så frem til sommeren nå for tiden! Min Mars måned har vært generelt bra og jeg har fått tid til mye. Jeg har både begynt å trene igjen og vært mye sosial. Har også hatt helgene opptatt med bursdager, venner og fester. Hverdagen min begynner å komme nærmere normalt med mye skolearbeid, jobbing og venner. På bloggen har måneden vært veldig kjedelig, men har valgt å prioritere min energi til venner og trening fremfor bloggen. Siden jeg nettopp er startet på treningsfronten har jeg laget et dokument der jeg måler fremgang ved hjelp av noen tester, håper det kan hjelpe til å se fremgang og videre inspirasjon! Hvordan var deres måned?

73 QUESTIONS

..with Sarah Jessica Parker

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits