FERIETUR I HØSTHar sitti og drømt meg bort i varme bilder, fine hus og leiligheter og lange hvite strender de siste timene. Nå er det typ 90 prosent sikkert at vi reiser i høstferien med familien pluss mine to herlige bestevenner. Gleder meg utrolig mye allerede, så da er det bare å finne noen fine steder. Et varmt sted med fine strender, og samtidig shopping hadde vært perfekt, bare å legge ved noen tips om dere har!

HVERDAGSLYKKE

Blir så glad når jeg får ting i posten, har forresten litt klær og vise og snart, får bare finne en måte å vise det frem. Ellers sitter jeg hjemme og ser på masse videoer fra Justin Bieber-konsertene ettersom jeg egentlig skulle være der i kveld. Guud, håper jeg er ferdig med krykker snart. Haha, jaja, får lage ferdig en fremføring nå, så snakkes vi!

FJELLTOPPERSØNDAGSKVELD

Gossip girl. Kvikk lunsj. Dyne. Blogg. Neglelakk. Mat. Moteblader. Kosebukse. Dette er ord som beskriver hvordan jeg skal tilbrilnge den siste delen av helgen. Helgen har vært helt grei egentlig, både veldig bra, men også med dårlige perioder. Håper dere har hatt en super helg, og er klar for en ny uke! HVORDAN STYLE DEN SVARTE OVERSIZED TOPPEN

Med andre farger - miks opp antrekket med et par fargegike bukser i en farge som matcher toppen, eller kanskje helt motsatt. Ettersom det fortsatt er vinter tenkte jeg å ta med denne fine cardiganen også!


Fint og klassisk - se så fint da, gå for et skjørt, et par pumps, en blazer og denne vesken, og du har plutselig et kjempefint antrekk.


Enkelt - en litt enklere versjon med vanlig jeans og matchende tilbehør, en svart kardigan over toppen og kanskje et belte i midjen.


HVERDAGSKRØLLER

Nå har jeg og blitt fast bruker at rettetang til alt av styling på håret. Før var jeg også en av de som aldri hadde tid til å fikse håret om morgenen, men nå i det siste har jeg faktisk tenkt litt på det og. Variasjonen er enda ikke så stor ettersom det enten blir krøller eller rett hår, eller selvfølgelig oppsatt i strikk eller flette, men har ikke så mange forskjellige varianter av hårstyling enda, men der finner man vel lett informasjon på nettet. 

INSPIRASJON APRIL

Ååååh, jeg blir så glad av å se på bilder som dette, blar jeg nedover tumblr'en min blir jeg så glad og fylt av så mye inspirasjon. Så mye fine bilder man bare kan drømme seg bort i. Bilder man kan håpe på å kunne ta, steder man gjerne kan reise, mat man skulle ønske var sin og klær man ønsker å kjøpe. Har satt sammen noen få av de mange bildene som inspirerer meg masse SOLVÅRNEGLER

Fikk så mye inspirasjon da jeg så noen andre bilder med fin vårlig farge på neglelakken så fant frem en frisk farge og lakket i vei. Fargen er litt mer oransje-aktig enn på det andre bildet, men fortsatt veldig fin. Syntes dette er en skikkelig vårlig farge på neglene jeg!

MÅ SELGE MIN JUSTIN BIEBER BILLETT

Nå må jeg bare innse at foten min aldri kommet til å bli bra på 10 dager og må rett og slett selge Justin Bieber billetten min. Det er utrolig kjipt for jeg tror det hadde vært utrolig gøy, men jeg skjønner selv at å stå på en sånn konsert på krykker ikke funker. Det er altså en ståplass til den 17.april, resten taes over mail om du er interessert: selineds@live.noANTREKK 05.04.2013

Hadde på meg denne søte kjolen i bursdag i går, som forresten var utrolig koselig! Sko ble det selvfølgelig ikke så bra med ettersom jeg går på krykker og kun har på en fot.. Kjøpte den i Spania i ferien, men ser de har en nesten helt lik fra nelly. Betyr vell bare at den er fin da, hahah!

GRATIS HÅRPRODUKTER

For litt siden hadde jeg ett innlegg med helt lik overskrift der jeg tipset om et sted der man fikk tak i gratis hårprodukter, og jeg bestilte selv ett sett av disse. Da jeg kom hjem fra ferie lå disse i posten og etter hva jeg har hørt skal disse være veldig bra. Utrolig deilig å bare få hårprodukter i posten uten å gjøre noe annet enn å klikke på en link!CUPCAKES

I dag var det bursdag til min kjære bestevenninne, så da var det tidlig opp for å bake. Etterhvert dro vi på overraskelsesbesøk med muffins og bursdagssang. Har aldri bakt muffins med det utstyret jeg brukte nå, men de ble jo litt fine da, også smakte de godt!  ♥ Gratulerer med dagen vennen ♥- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits