FAKE SUNSHINE

Feiret en av mine beste venner sin bursdag i dag, var superkoselig. Fikk mettet og trent magen, haha! 

SPREAD YOUR WINGS AND FLY AWAY

PINK IS THE NEW BLACK

Pink is the new black
Klikk på bildet for å se hvor alt er fra! 

RED HEART

1 THING I LOVE

(Åh, endelig inne på blogg.no, måtte bare prøve hele dagen .. Noen ganger hater jeg blogg.no!)

Uansett her er første dag av 30 things I love som i dag ble stearinlys, elsker lukten, lyset og stemningen! 


WANTS: PASTELL KJOLER


Nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her.


Nummer 4 her, nummer 5 her, nummer 6 her.


Nummer 7 her, nummer 8 her, nummer 9 her.

Åh, vil ha alle disse kjolene inn i klesskapet mitt, NÅ!

Just Girly Things pt.8Bilder herifra.

NORSK TENTAMEN

Nå skal jeg fikse meg til sengen så jeg er klar for tentamen i morgen.. Er i norsk, så da er målet å skrive en bra historie. Jeg er skikkelig gira på å gjøre det bra og håper at jeg får det til. Ønsk meg lykke til da, dere 

UKENS LOOKBOOK's


Postet her av Angela Rozas Saiz.


Postet her av Domi Winiarska.


Postet her av Analisa Nguyen.


Postet her av Fanny Lindblad.


Postet her av Luise M.

Dette var da noen av antrekkene jeg likte best fra Lookbook denne uken. 

LØRDAGSKVELD

Har hatt en deilig rolig kveld med tv-titting og frukt. I morgen skal jeg i familiebursdag, så det blir sikkert koselig. Klokken er bare ti, men jeg er ganske trøtt allerede, måtte jo stå opp litt før åtte i dag.. Har forresten fått mange koselige kommentarer i det siste, så tusen takk for det, blir utrolig glad! 


TF OPPLÆRING

I dag var første dagen i opplæring på Tusenfryd. Vi fikk egentlig bare masse informasjon og møtte forskjellige ledere. Ble også kjent med noen superhyggelige folk! Opplæringen fortsetter neste helg, og første dag Tusenfryd åpner skal jeg jobbe og lære meg alt. Blir bra til å starte å jobbe, gleder meg til å kunne alt jeg skal jeg!

2 REDIGERINGER

eller

Hvilke likte du best?

FIN BLOMST

Elsker dette bildet, og blomsten!  Og, det er helg 

PASTELL VESKER

Satte sammen noen dødsfine pastell vesker i både store og små varianter. Disse passer perfekt til våren. Noen med god plass til alt du trenger, andre små clutcher, noe til enhver anledning. Pasteller er jo dødsfint til de fleste antrekk og kan gjøre et antrekk mye finere og mer spennende. Jeg hadde ikke sagt nei til de veskene under her ihvertfall. Favorittene mine må bli de to med forskjellige farger og den store mintgrønne.
Pastel bags

OUTFITNå drar jeg en tur bort på treningssenteret, ha en fin dag videre!

SWEET DREAMS

Nå ligger jeg deilig under teppe med mange puter på sengen og hører på fin musikk. Tar kvelden snart, må bare se litt tv-serier og lese litt blogger først. God natt alle søte 


YOU NEVER KNOW WHAT'S AROUND THE CORNER

Tatt og redigert av meg i Photoshop.

MITT HÅR I DAG

Jeg er en av de som aldri har tid til å fikse håret mitt på morgene, og i dag var også en sånn dag. Jeg satte opp en vanlig hetsehale med sideskill, men ville gjøre noe med håret foran. Løsningen ble å krølle litt hår på hver side. Det tok virkelig ikke lang tid og krølltangen ble varm mens man gjorde noe annet. Enkelt og greit på en travel morgen!TILBAKE PÅ SKOLEN

Da var siste dag av påskeferien snart ferdig. I morgen er det tilbake på skolebenken med tentamner allerede neste uke. Etter det kommer eksamner strømmende på med litt jobb innimellom. Jeg har hatt en deilig, slapp og fin påskeferie med en Bergenstur i starten. Var syk siste del, men det er snart over. Har sett litt på tv-serier, filmer og ellers gjort skolearbeid. Håper alle har hatt en fin ferie, også er det  bare 72 dager til sommerferien 


30 THINGS I LOVE

Tenkte å starte med 30 things I love, der jeg poster et bilde av en ting jeg elsker 1 gang i uka. Kommer da til å starte neste tirsdag og helst fortsette 30 uker fremover. Får se hvor lenge jeg klarer det, bare si ifra om jeg skal slutte før/senere. Inspirasjon fra carolinemaria.

INSTAGRAM

Instagrambilder fra de siste dagene(ukene). Heter selineds forresen! Følg meg og lik gjerne bildene mine, da blir jeg glad ♥ Du kan gjerne si hva du heter og, så skal jeg ta en titt!

TOPPEN MIN

Var noen som lurte på toppen min fra da jeg viste noen detaljer fra et outfit, så tenkte å vise litt mer av toppen her.

Jeg kjøpte min på nettet på ginatricot.com for noen uker siden kanskje og har sett den i butikken for senest 1 uke siden. Jeg fant den kun 1 av de på nettet nå, men resten finnes sikkert i butikkene. De er normale i størrelsen så min er i xs. Toppen er kortere foran enn bak, men det syntes jeg egentlig bare er fint! Kostet bare 149,-

Det er en blondetopp, som dere kan se. Tror den fantes i 5 farger, mintgrønn, rosa, lilla, svart og hvit(?). Den hvite selger de her.

ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A BOSS

UKENS LOOKBOOK's

Nummer 1 fra Flàvia Desgranges van der Linden postet her.

Nummer 2 fra Layla Asgari postet her.

Nummer 3 fra Gabriela G postet her.

Nummer 4 fra Alana Ruas postet her.

Tenkte å starte med å poste ukens lookbook outfits hver søndag (ca) med mine favoritter de siste dagene!

OUTFIT DETALJNå løper jeg ned i middagsbesøk! Viser resten senere (ellernoe?).

LITT SMÅSNAKK

I dag er det søndag, altså jeg skal bare slappe av. Skal gjøre litt skolearbeid, litt "bloggarbeid" eller hva jeg skal kalle det om jeg får tid, og så skal jeg på middag senere i kveld. Nå er det bare 2 dager igjen av påskeferien, men da er det 72 dager til sommerferie!! Blir så deilig. 

Neste helg er første opplæringsdag på jobb, så det kan jo bli spennede. Blir gøy å se hvem jeg skal jobbe med og hva jeg skal gjøre ogsånn.. Ha en fin dag videre 

EVERY DAY IS A NEW BEGINNING


Bilde og redigering av meg i Photoshop.

NYE NEGLELAKKERMerket Viva La Diva, kjøpt på Cubus, elsker fargene 

DOORKNOB

DEILIG MED FERIE

Har kost meg med masse usunt i mange dager nå og en liten bytur i dag. Så på ph på iPhonen og smeltet sjokolade og dyppet frukt i, finnes ikke bedre!

HOTELLKOS

Her har jeg kost meg de siste to dagene, på hotell rett utenfor Bergen. Det var utrolig fint med store rom og fine badebasseng! Nå er vi hjemme igjen i huset og skal bo her noen dager til.

(skulle vært posta før, men blogg.no var nede)

Og forresten, nå har siv bursdag så, gratulerer med 16-årsdagen vennen 

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits