lips

Påskeaften

Tar toget til Tuvis om tjue minutter og skal kose meg der til i morgen, god påske allesammen!
Summer time

I dag har jeg;

♥ Våknet opp til sol ♥

♥ Prøvd bunaden min ♥

♥ Vært med Synne ♥

♥ Solt meg i mange timer ♥

♥ Fått brunfarge ♥

♥ Spilt døball(?) ♥

♥ Fått gresstikk på undersiden av beina ♥

♥ Kuttet opp beinet ved å tråkke på en stikkebusk ♥

♥ Reist på tog til Arna fra Dale ♥

♥ Sett Petter elsker Mari ♥

 

Wants fra bikbok

tæn
Dagen min har gått i skole og sole seg! Det var sol og varmt ute i dag, kjempedeilig! Lå ute og sov i nesten to timer!

Klær #1

"Bergensreisen"

Jeg reiste inn til Oslo klokken tre, stoppet på meny for å kjøpe med meg mat og sminkefjerner. Vi ankom Oslo S, fant tog, og jeg satt meg for å vente til toget kjørte. Det skulle kjøre litt over fire. Klokken var halv sju og jeg satt fortsatt på toget. Vi hadde ikke kunnet kjøre fordi det hadde vært så mye vind. Det var en til feil også og det var at halve toget stod igjen på Voss, så alle som skulle kortere enn til Gol måtte ta buss. Halv sju fikk vi beskjed om at vi til Bergen, Dale, Voss ol skulle ta buss. Jeg gikk på bussen, men måtte gå av igjen, fordi mamma ikke ville at jeg skulle ta bussen i "uværet". Jeg regnet ut at bussen hadde vært fremme ca halv to,men det stoppet to timer på veien, så den hadde vært fremme ca halv fire. I steden for å sitte på en buss i natt ligger jeg da hjemme i min egen seng, også får jeg ta Bergensturen en annen helg!

BlomstTatt av meg // Uredigert

Nytt i garderoben 7,april

Kjole // Sisters Point

Topp // Lindex

Sokker // Lindex

Concealer // Max Factor

.

skulle egentlig vise dere et bilde jeg har tatt, men det kommer senere fordi blogg.no vil ikke

legges ut i morgen, kommentarer går ikke

Onsdag

I dag er det onsdag, i morgen er det torsdag. I dag hadde(har) jeg ingen planer. Har sitti med lekser i hele dag. Hadde planer om å jogge også, men det fikk jeg ikke tid til, ihvertfall ikke enda. I morgen etter skolen skal jeg dra på ski, kanskje finne blomster til konfirmasjonen og på city med elin, blir nok bedre blogging da!


lunsj


Tips til dere som handler på nett!

Jeg er veldig glad i å se på klær på nettet nå for tiden. Jeg har sett meg ut en jumpsuit jeg vil ha(innlegget under), en vårjakke og nettopp kjøpt meg nye sko som kommer i posten denne uka.

Mitt tips til dere som handler på nettet er da DENNE siden! Jeg bruker siden hver gang jeg handler på nettet, eller sjekker priser, for siden på kupongkoder blir det lagt ut forskjellige koder og tilbud i nettbutikker. Du finner for eksempel 40% rabatt på valgfri vare på ellos, 25% rabatt på hm eller fri frakt mange steder. Jeg har spart rundt 200-300 kroner på to kjøp, og det er jo ganske mye!Jakken jeg vurderer. 

 

Så for å få rabatter kan du registrere deg her!

Mandag + solkortkonkurranse og bølgetang(link)

Dagen i dag startet med skole, vi hadde norsk fremføring, jeg føler den gikk ganske fint egentlig! Vi hadde gym i tre kvarter også gikk vi ned på kinoen for å se på Saras nøkkel! Filmen handler om 2.verdenskrig og jøder. Veldig fin egentlig!

Resten av dagen har jeg sitti med George Washington. Skal fremføre han i morgen forran halve klassen på engelsk... Gruer meg!
Er forresten med i en konkurranse om å vinne solkort! Meld deg på her du og!

Er med på i en konkurranse om bølgetang også! Link her! 

Tilbake!

Jeg tenkte jeg skulle prøve å begynne å blogge igjen. I pausetiden har jeg bare tenkt på ting jeg har hatt lyst til å blogge om, men ikke har orket. Det har vært deilig med pause, men nå har jeg lyst til å begynne igjen!

Det skjer et par ting fremover i helger osv, men det skriver jeg mer om senere. Jeg skal også endre bloggdesignet til bloggen.

Det har vært fullt av skoleting som skjer også, men det minker nå, før ting begynner igjen ved tentamenstider.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits