UPDATE

Hei dere! Formen min er så mye bedre og nå er jeg igrunn tilbake i en normal hverdag. Tiden min prioriteres ikke til blogging nå, men slenger inn et innlegg her og der fortsatt! Fra denne uken og de neste månedene har jeg plutselig skolearbeid som må gjøres.. Ellers er jeg jo sosial, jobber og har begynt litt med trening igjen. Uansett- håper alt er bra med dere ♥♥

ÉPÅFYLL AV INSPIRASJON

Jeg elsker å ta meg litt ekstra tid til å lese i noen av bladene mine, lese blogger og se på masse herlige bilder på nettet. I dag hadde jeg god tid til dette, og etter masse skolearbeid det siste døgnet var det på tide med litt inspirasjonspåfyll. Bildene er henten fra min tumblr.

ALLE ELSKER BLOMSTER

CREATIVE

I mangel av Photoshop har jeg brukt en side fra nettet til å sette sammen disse kreative bildene.

NEW

Fikk kjøpt meg disse etterlengtede tingene på senteret på fredagen. Trengte virkelig en ny bukse og er veldig fornøyd så langt med denne fra Gina Tricot!

TBBladde litt tilbake i arkivet og fant dette kreative bildet. Av alt det dårlige jeg har postet er dette et av de bedre, er så mye dårlig bak i arkivet mitt at jeg blir nesten litt flau. Kommer sikkert til å tenke sånn om det jeg poster nå for tiden og, men det kan jo bli morsomt å se etterhvert hahah. 

DD


Selv om jeans noen ganger virker som det kjedeligste plagget i garderoben er det alltid et sikkert valg. Spesielt denne våren er det ekstra stort fokus på denim, det kan utgjøre både ett eller fem plagg av et antrekk. Har funnet frem noen antrekk her inspirert av denim trenden, funnet på pinterest.


(Klikk her for å se hvor klærne er fra)

ACCESSORIES

Vinnrene av konkurransen er trukket og har fått mail. Gratulerer til Charlotte, Stine, Synne, Lotte og Emilie 

NEW IN PT 2

Visste ikke helt hvordan jeg skulle få til å vise frem alle disse klærne på en gang, men det endte med å legge de utover sengen. Her er siste del av innkjøpet fra Spania, er veldig fornøyd selv! Skriver ikke hvor ting er fra, men er det noe spesielt får dere bare spørre. Skal prøve å trekke vinneren av konkurransen min (her) i morgen, ellers får dere ha en fin kveld videre!

Topper, genser, jeans, joggebukse og shorts


Genser, shorts og kjole

Maxiskjørt, undertøy, fin topp, nattøy og skjørt

Bluser, skjørt, ringer og neglelakk

02/14

Februar måned har for min del gått veldig fort, en stor grunn til det er vell 1 uke i Spania og 1 uke vinterferie. Måned startet med klasseturen til Spania der jeg hadde det utrolig bra, jeg ble så positivt overrasket over hele turen. Det var utrolig deilig å kjenne på at jeg orket og hadde så mye energi i forhold til de tidligere månedene. Har laget et par oppsummerende innlegg fra klasseturen siden jeg ikke fikk ha med pc (her, her og her). Ellers har jeg hatt noen vanlige skoleuker og et par flere sosiale stunder enn forrige måned. I vinterferien hadde jeg en rolig uke på hytta med familien (her). I motsetning til Januar har bloggen vært litt kjedelig denne måneden med få innlegg av meg, men hadde en konkurranse som veide opp litt. Hadde også tre halvpersonlige innlegg, noe jeg ikke hadde planlagt eller hatt så mye av før. Hvordan var deres måned?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits