VINTAGEREPEAT

Her oppe går det i det samme hver dag. Ettersom jeg ikke kommer meg så langt, er det lengste jeg forflytter meg fra hytta til terrassen og tilbake. Har heldigvis endel blader jeg leser i også har jeg begynt fra starten av Gossip Girl. Det er jo deilig det her også da, får ihvertfall slappet av skikkelig.

HYTTETUR

Kom opp hit på fjellet i går, og skal være her til onsdag før vi drar videre til Bergen resten av ferien. Det her blir jo en veldig typisk påskeferie-ferie, men allikavel må jeg si jeg er ganske misunnelig på de heldige som er i syden nå. Heldige meg som går på krykker kan ikke gå på skitur, men sitter heller stille mesteparten av tiden på hytta. Går egentlig ganske greit, selv om jeg ikke takler krykkedelen så bra. 5 dagen i dag etter en betennelse.. Kommer ihvertfall til å sette pris på å kunne gå og etterhvert å trene når den blir bra.

Er veldig deilig å ha fri en uke fra alt av skolearbeid ettersom hele forrige uke var fyllt av prøver, fremføringer og lekser. Etter dette er det vell bare å se frem til sommeren, gud så deilig det blir. Men først får jeg dele noen fine vinterbilder med dere.Forresten, stem gjerne på bloggen min --> (altså ved å klikke på den øverste banneren under "Reklame".

BLOGGLISTE

Det har nå kommet en ny side som viser blogger, men ikke bare etter antall lesere, men også antall stemmer. Ved å melde seg inn her er dette en fin måte der nye lesere kan finne bloggen din så du kan så flere lesere til din blogg! Stem gjerne på meg her ved å trykke på linken, eller banneren under "Reklame" i sidemenyen, dere finner også siden via den linken og kan selv melde dere inn.TUMBLR

Åå, så masse inspirasjon jeg får her inne! Jeg blir så glad av å se på tumblr-siden min, elsker elsker alle bildene. Min finner dere her, om du og har så legg gjerne ved en link!IPHONEDEKSELBare meg som likte dette dekselet godt eller? Det dekker ikke så mye, og sitter på en litt anderledes måte enn andre deksler, så jeg må være forsiktig med mobilen nå, MEN det var jo fint da!

ANTREKK 15.03.2013

Veldig enkelt, men tenke å legge det ut for å vise denne søte genseren jeg kjøpte på torsdag, utrolig myk og deilig!VINNER AV KONKURRANSEN

Er så mye å gjøre for tiden, også har jeg veldig lite ekstra energi, vet egentlig ikke hvorfor.. Kan ha noe med at jeg har treningsforbud ettersom jeg såvidt klarer å gå pga foten, men håper på det blir bedre. Uansett må jeg prøve å samle opp krefter og motivasjon til alt skolearbeidet til neste uke! MEN først er det helg, og det blir utrolig deilig! 

Vinneren av konkurransen jeg hadde i januar (wuupsi) er nå trukket og vinneren ble Marte Johannessen som nå skal ha fått mail. Koselig at dere ville melde dere på, så får vi se om det etterhvert kommer flere konkurranser!

HÅRFARGER

Tenkte jeg skulle ta før/etter bilder ved sist farging, men dessverre ble det ikke så mye forskjell, litt mindre oransje-farge kanskje, også ble jo etterveksten borte. Da jeg skulle sammenligne med første gang jeg farget håret mørkere i høst bestemte jeg meg like gjerne for å ta med håret før det ble farget mørkere. Kjenner jeg savner det blonde håret litt nå. Er ihvertfall sikker på å farge det lysere til sommeren!


Her var håret tidlig i høst før det ble farget mørkere, hadde stripet i 2 perioder her så ser etterveksten ikke var så fin, uansett likte jeg at det var så lyst. Må passe på å ikke ha for mørkt hår og ettersom jeg er så lys i ansiktet.


Her var med en gang jeg farget det, hadde en ganske tydelig rødskjer i håret da.


Her var det ikke farget, men kun blitt lysere av seg selv. 


Dette er altså sånn håret er nå, litt mer brunt enn oransje kanskje. Uansett tenker jeg at denne hårfargen er ganske grei å gå utifra når jeg etterhvert skal ha det lysere.

KONKURRANSE

Minner om konkurransen der dere kan vinne gavekort hos miinto.no, delta HER.Kommentarfeltet er stengt i dette innlegget.

SISTE 2 DAGER

Var hjemme fra Spania for nyaktig 6 dager siden, men har ikke hatt så mye ledig tid etter det. Ting går i ett kjør med skole trening, venner og jobb. Har heldigvis hatt en fin helg der vi var ute og spiste fredagen for å feire bursdagen til min bestevenninne, og med en koselig jentekveld hos meg lørdagskvelden. Søndagen blir brukt til jobb, skole, trening og egentlig alt som trengs for å være klar for en ny uke. Har ikke fått lagt ut så mange bilder fra Spania så legger ved noen under her.

Her har vi da meg litt utenfor leiligheten etter siste stranddag.

..Også har vi det typiske bildet på Starbucks av drikken.....Og det enda mer typiske ut-av-flyet bildet.

GRATIS HÅRPRODUKTER

Kom nettopp over en side der dere kun registrerer navn, epost, adresse og hårtype, og deretter får tilsent hårprodukter tilpasset ditt hår- helt gratis! Jeg var kjapp og fylle ut dette før jeg fikk beskjed om at jeg ville få gratis hårprodukter sendt til meg, ettersom det kun var 657 pakker igjen da jeg hadde bestilt. Ville bare tipse dere om dette nå med en gang så dere også kan få en mulighet til å teste ut dette.

Dere kan registrere dere HER, men gjør det fort!

Kommer forresten et lite hårinnlegg her på bloggen min snart, om hårfarging ettersom jeg farget håret mitt på nytt i går.

SAMME PLAGG - DAY & NIGHT

Samme skjorte, forskjellige antrekk. Kjøpte denne skjorten i Spania etter et lite ønske om å eie en sånn. Fikk brukt den for første gang i dag, først på skolen gjennom morgenen, også i et nytt anntrekk til jeg skal ut og feire min kjære venninne. Må si jeg likte antrekk 2 best, altså det for i kveld. 

Dette brukte jeg altså på skolen i dag, lys bukse med samme farge i en t-shorte under skjorten. Her valgte jeg å gå for en annen stil og farge med skjørt, strømpebukse, topp og skjerf i svart alt sammen.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits