PÅSKEFERIE

Woho, deilig! Tar meg en liten tur til Bergen denne helgen før jeg skal på hyttetur resten av ferien. Blir så deilig med ferie nå, for etter påsken blir det fullt kjør med tentamener, eksamener, prøver, fremføringen og innleveringer - ja, i hele tatt.. Er noen timer på vei til Bergen nå og koser meg med is! Håper dere alle får en kjempefin ferie!

DAGENS OUTFITHuff, har utrolig mye jeg skal ha gjort i dag, prøve i morgen, pakke, sitte barnevakt og selvfølgelig se nye oth.. Blir utrolig deilig med ferie i morgen da, også er det greit med litt penger å ha med! Ha en fin dag videre, dere 

FORELSKET I DISSE SKOENE


Lys beige HER for 599,- og svarte HER for 799,- 

Klarer ikke bestemme meg for hvem av disse jeg elsker mest, har så lyst på et par, hvilke likte du best? 
Føler ekte Jeffrey Campbell blir for mye, men falt helt for disse! Vet ikke om jeg likte de lyse eller svarte best, for jeg har jo på en måte et par lignende de svarte, eller ikke like, men nesten samme type, de kan du se her blandt annet.. Ender sikkert med at jeg ikke kjøper noen av de, men har fortsatt utrolig lyst på et par!

DAGENS OUTFIT

Følte for å ha litt farger i dag, så et ble blått skjørt med blå og gul ring, en liiten colorblock!

FREDAGENS OUTFIT

..kom litt sent denne. Holder på med nytt design nå som jeg håper på å få ferdig snart, gleder meg!


2 REDIGERINGER

vsHvilke likte du best?

HOW THEY WEAR PASTELS


//herifra

Love, love, love, spesielt det øverst til venstre!

UT I SOLENNå skal jeg forte meg ut i solen og sole meg litt, med fine moteblader og god lunsj. Deilig med helg og fint vær! Ha en fortsatt fin fredag, dere.

USA BESØK

Har hatt en kjempekoselig ettermiddag med besøk fra usa og drammen. Vi gikk først en tur, før vi spiste middag og avsluttet med kake. Fikk også noen fine gaver!DAGENS OUTFIT

SUNSHINEHar vært såå deilig sol i dag, så jeg og en venninne tok litt bilder, elsker det av henne over her! Legger ut outfit senere, så blogges vi.

HM LOOKS

Fikk hm katalog i posten i dag og fant et par fine ting. Elsker uansett å se på fine inspirasjonsbilder. Resten av dagen min går til skole, trening og helst litt ph. Ha en fortsatt fin kveld dere!

DAGENS OUTFIT

SMILEHar vært med bestevenninnen min i dag, så skal jeg på familiemiddag senere i kveld. Legger ut outfit senere!

BLACK AND WHITE PORTRAIT

PHOTOGRAPHY

GÅRSDAGENS INNKJØPSmykke fra hmSolbriller fra hmSko fra hm

Jeans fra Gina Tricot

FREDAGSKVELD

Har vært på shopping i kveld og fikk kjøpt et par ting, viser i morgen! Nå sitter jeg her med en venninne med tv, grønnsaker og dipp. Ha en fortsatt fin kveld!
DAGENS OUTFIT


DAGEN MIN

Har vært opptatt med å sove, trene, gjøre skolearbeid, se på ph og oth og være med Siv. Har uansett hatt en deilig dag uten stress! Har også en "treningsplakat" på rommet og tenkte å legge ved en liten del av den her. Nå skal jeg fortsette med litt skolearbeid, se litt på tv før jeg tar kvelden og er klar for matteprøve i morgen!

Hva har du gjort i dag?

STRESSA TIL 1000

Herregud, prøvemuntlig om en halvtime, skal ned på skolen nå og håper alt går som det skal! Jeg er så nervøs, redd og stressa, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg .... Er ihvertfall utrolig deilig sol ute, så når jeg kommer hjem igjen skal jeg ut og kose meg!

DAGENS OUTFITBluse og cardigan fra New Yorker // Tubebh fra Lindex // Bukse fra Pieces // Sko fra dna

PRØVEMUNTLIG(pent)

Kom opp i samfunnsfag, så det skal jeg jobbe med de neste 48 timene! Ønsk meg lykke til 

MINTGRØNN OUTFIT

INSPIRASJON

Blir litt mindre og dårligere blogging fra Bergen, og ser det på kommentarene og statistikken. Blir mye stress fremover, men skal gjøre så godt jeg kan uansett! Prøver å finne favorittbloggene mine fra linkerunden, så den kommer i kveld. Ha en fin lørdagskveld videre 

A RAINDROPJust Girly Things pt.7

Bilder herifra

LINKERUNDE

Tenkte jeg skulle ta og linke kanskje to-tre blogger jeg liker best av de som kommenterer under her. Så bare meld dere på, kommer nok i løpet av helgen!

KONY 2012

Denne videoen og dette budskapet er over alt. Facebook, instagram, blogg, youtube osv.. Vil tipse alle å se videoen nedenfor, selvom den varer veldig lenge er det veldig verdt det!

ROSA WANTS

Verdens skjønneste topp HER og en skikkelig kul bukse til HER. Har skikkelig lyst på begge deler og kommer nok til å bestille denne toppen innen de nærmeste dager.

OUTFITGenser - Gina Tricot // Jeans - Bik bok // Uggs - USA

FUCK, ITS MONDAY TOMORROW

Ny stressuke med lekser, innlevering, fremføringer og prøver.. Skal en liten tur til Bergen til helgen da!

DEFINE DRY SHAMPOO

Kjøpte meg denne på butikken etter å ha hørt at Define har laget tørr-shampo (?). Har prøvd en del tørr-shampoer(?) før, men de har gått tom etter å ha brut de to ganger og da syntes jeg de ble litt dyre. Denne kostet uansett halvparten! Kan jo komme med en vurdering etterhvert, kanskje.

Noen som har prøvd den?

OUTFIT


Ring fra Forever21(?) // Genser fra Segal // Jeans fra Sunpac(?)

FIN FREDAG

Har ikke gjort så mye spennende i dag, var med Elin etter skolen, så tok vi litt bilder. Ellers skal jeg gå bort på senteret å få sendt avgårde arbeidsavtalen(!!) Stoor jente. Ha en fin fredag! 


VÅR

Åh, så herlig å kjenne varmen fra solen, se at snøen smelter og ta på vårjakka uten å fryse! Må få kjøpt meg noen vårsko snart. Forkjølelsen begynner å gå over også, noe som er veldig deilig. Jeg gleder meg sånn til sommer!Nå er det tilbake til rle..

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits