Bloggpause

Har bloggpause, som noen av dere kanskje har skjønt, kommer tilbake etterhvert!

Paradise Hotel 2011

Nå har jeg satt meg ned forran tv'en med Paradise Hotel 2011 på skjermen. Jeg gleder meg til å se hva som skjer resten av sesongen! Den nye sesongen begynte for 30 minutter siden.Flere som skal følge med?

OSL2O11 SKI VM

Dagen startet klokka 7 med frokost, sminking og klær, før jeg, familien min og Elin tok bussen inn til Oslo klokka 8. Da bussen var fremme fant vi t-banen og stod i kø for å komme på. T-baneturen var lang og trang, med masse folk! Vi kom opp i kollen, fulgte køen og fant våre plasser på vm-haugen. Vi ventet på at 3-mila for kvinner skulle begynne. Løpet begynte og alle reiste seg og heiet. Jeg og Elin stod og heiet og skrek hele 3-mila til Norge fikk gull og sølv! Etter damenes skiløp ventet vi noen timer før det var 1.omgang skihopping. Da vi var ferdig i kollen tok vi buss til Majorstuen og spiste på pizzaresturang. Etter maten tok jeg og Elin bussen hjem, før resten av familien kom en halvtime senere etter premieutdeling.Har du vært på vm?

Vm-sminke!Hva syns du?

Vesker fra Spania!

Disse veskene kjøpte jeg i Spania. To penvesker, en liten og to store.

1 Stor, venstre- Fra kjøpesenteret, rundt 13 euro.

2 Stor, høyre - Marked, rundt 10 euro.

3 Brun, med blomst - Byen, rundt 15 euro.

4 Liten hvit - Marked - rundt 10 euro.

5 Liten svart - Byen - rundt 12 euro.

Jeg er usikker på prisene, men sier det jeg tror.. For å finne norsk pris ganges euroen med 7,8.

Noen du likte?

Veien hjem fra Spania

Vi stod opp klokka åtte for å synge bursdagssang til kusine. Vi spiste litt snop og drakk is-te før vi sminket oss og pakket siste toalettsaker. Jeg løp rundt i leiligheten og sjekket om jeg hadde glemt noe, stresset med koffertvekten og spiste frokost rett før vi dro. Vi var på flyplassen noen timer tidligere enn vi trengte, så koffert-innsjekkingen hadde ikke åpnet. Vi gikk til Starbucks og elin kjøpte iskaffe, men jeg som ikke liker det kjøpte frukt. I starbucks kopp!! Vi sjekket inn koffertene i skranken til København, fordi Oslo ikke var åpen, de sendte kofferten til Oslo altså.. Vi gikk lett gjennom sikkertskontrollen og videre inn. Tiden og gaten til flyet var enda ikke vist på skjermen og etter å ha sett i alle butikkene satte vi oss ned på cafe og spiste baguett og drakk is-te. Vi satt og satt og satt på cafeen og sjekket med jevne mellomrom om gaten til flyet hadde kommet opp, men det tok noen timer. Da den endelig kom opp gikk vi til riktig gate og ventet på at boardingen skulle starte. Når den begynte var vi langt bak i kø, men kom fram til slutt. Vi fant plassene på flyet, og vips så var vi i luften. Flyet tok 4 timer før vi var i Norge og vi henta koffertene og handlet på tax fri.

Fine bilder, haha! Starbucks frukt - for de som ikke liker kaffe!

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits