_____

At det er mars i morgen er nesten litt utrolig. Forrige måned har gått så fort i forhold til de forrige. Formen min går veldig opp og ned for tiden, jeg kan ha det veldig bra, men også ha det som før. Det er ihvertfall deilig å kjenne at jeg er bedre innimellom. Har også hatt min første lille treningsøkt denne uken, formen er virkelig ikke på plass, men det å kjenne at jeg var støl og faktisk fikk til å trene litt var veldig deilig. Dagen i dag har bestått av mange episoder pll og til slutt litt fine inspirasjonsbilder. 

_


Fant ut det var på tide å vise dere en ny hårfrisyre. Søkte litt rundt og fant en video på youtube som hjalp meg litt på veien. Denne er egentlig veldig enkel å lage: jeg startet med å samle håret i en hestehale (sparte litt på begge sidene), håret som var igjen tvinnet jeg rundt, deretter en runde rundt hårstrikken før jeg la de to delene under strikken. 

_VIDEO: SPANIA

Jeg fikk filmet noen klipp fra klasseturen i Spania, satt de sammen og her er resultatet! Still gjerne tannhjulet på HD for best mulig kvalitet. 

MUSIC PT. 3

GRANADA PT 2

Her er enda litt flere bilder fra klasseturen min til Spania som nå er to uker siden. Dagene ble fyllt opp med språkskole, cafe, spansk mat hos vertsfamilie, masse shopping og koselige kvelder. Skulle gjerne hatt flere slike uker.

BEAUTY TIP

Her får dere et lite skjønnhetstips av meg. Fant denne videoen på nettet for noen dager siden og etter å ha testet dette selv vil jeg dele dette videre med dere også. Har igrunn aldri før tenk på å fikse øyenbrynene mine på en annen måte enn jeg har gjort, men nå har jeg nye metoder å bruke. Vil tipse dere om å se videoen, som hun sier skader ikke denne metoden huden over øyenbrynene som for eksempel voksing gjør. I tillegg til å lære å fikse øyenbrynene med tråd viser hun også hvordan man finner riktig fasong i forhold til ansiktet. 

TYPISK VINTERFERIE

Konkurransen er fortsatt åpen (her) for dere som enda ikke har meldt dere på.


 

I dag var vi på skitur her oppe på fjellet, og guud så fint det er her oppe. I dag var det i tillegg sol og helt blå himmel, jeg mener se på bildene under her. Måtte jo selvfølgelig dokumentere meg på ski også, har jo ikke stått på noen år.VINN HÅRPRODUKTER

"Mange jenter er ikke klar over at et aldrende hår ikke bare handler om grå hår, men er avhengig av genetiske og eksterne faktorer som påvirker hele håret fra rot til spiss. Hårserien Pantene Pro-V Youth Protect 7 forebygger og hindrer hårets aldringstegn."

Derfor har jeg nå fått muligheten til å dele ut denne hårserien til 5 av dere, selv bruker jeg denne serien fast. Forskjellige ting påvirker håret, og med årene er det forskjellige problemer med forskjellige løsninger. Fos oss rundt 20-årene, eller en livsstil med mye jobb, sene kvelder og lite søvn vil håret bli tørrere, miste glans og også tynnere. I tillegg til riktig hårprodukter vil det også hjelpe å spise sunt, spesielt fiber og vitaminer er viktig i kostholdet. 

Alt du må gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar, husk email!! 
_

Jeg tror jeg egentlig går litt på autopilot nå for tiden. Har gjort så mye mer enn jeg trodde jeg klarte å gjøre nå for tiden og nye planer kommer opp så fort jeg tror jeg har litt ekstra tid. Denne måneden har vært noe helt annet enn forrige, februar startet med klassetur til Spania, så en travel uke hjemme med jobb og bursdagsfeiring før jeg i går ankom hytten for vinterferie. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg har fått til alt dette, jeg som konstant har lite energi. Selv om det har skjedd mye har jeg fortsatt hatt det utrolig bra de siste ukene. Alt jeg har gjort har tatt litt over for tenkingen og det å gå på autopilot funker best for meg nå for tiden. Nå har jeg ihvertfall mange dager foran meg her på fjellet og det kan jo nesten ikke bli annet enn rolig. Jeg er så klar for å bo i alle koseklærne mine og lese meg opp på blogger, bøker og moteblader, det skal bli deilig nå. 

Nå var det utrolig deilig å logge inn på macen og bare skrive ned noen tanker, ville i tillegg dele noen av de fine bildene jeg har kommet over på pinterest.

SMIL

Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag på både skole og jobb. Knipset dette kjappe bildet på jobb, elsker denne genseren jeg kjøpte i Spania!

 


 

Gårsdagen var forresten superkoselig, jeg fikk til både gaveinnkjøp, baking og var med ut for å spise. Vi spiste vb sushi for å feire. Måtte ta et lite bilde av gaven fra meg under her og, så ikke muffinsene mine gode ut? Hihi GRANADA PT 1
Tror dette er bilder kun fra den første dagen, har så masse fine bilder fra turen forrige uke! Her var vi på tur med skolen i bydelen Albaicín, Granada som var såå fint. Det var så mange fine små gater og deen utsikten fra toppen! Har mange flere bilder fra turen som postes etterhvert. 

 


 

I dag har jeg bakt muffins, kjøpt en liten gave og blomster til min kjære venninne som fyller 18 i dag. Senere skal vi spise sushi, må jo feire litt selv om det er onsdag!

NEW IN PT 1

Her kommer første del av innkjøpene fra Spania. Påfyll på nesten alt av sminke, satser på disse produktene er bra fordi jeg har faktisk ikke testet noen av de før.

Benefit/primer+concealer, itstyle/mascara, deliplus/solpudder+koster, MomEnt/neglelakk, BACK HOME

Hei dere, er kommet hjem igjen nå etter en utrolig bra tur. Studieturen ble så mye bedre en jeg hadde trodd og jeg har rett og slett hatt en super uke! Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte med bloggingen fordi jeg har tatt masse bilder og film på turen, samtidig som jeg har kjøpt mye nytt. Jeg tenker ting kommer litt etterhvert, også er første prio hos meg nå å komme igang igjen her hjemme. Har litt skolearbeid, rydding og endel andre ting som også venter. Kom på at jeg ikke har fortalt dere hvor jeg var, men jeg var altså i byen Granada i Spania.PAKKE FRA PANTENE

Var nede på posten i går for å hente en pakke som viste seg å være dette under her. Fikk de nye hårproduktene fra Pantene, en utrolig koselig overraskelse! Hele pakken var jo bare utrolig skjønn, og i tillegg er produktene utrolig gode.


 

I natt reiser jeg på studietur til lørdag, troor ikke det blir noe oppdatering ettersom jeg ikke har pc, men vi får see! Håper på en fiin tur 

01/14

Årets første måned ble plutselig ferdig og vi er på god vei inn i det nye året. Som noe nytt på bloggen tenkte jeg det kunne være en god ide å lage et innlegg etter hver mnd med tilbakeblikk. Bloggmessig har måneden vært bra, jeg har tatt masse bilder, og også nådd månedens mål innenfor bloggen. Personlig derimot har måneden vært kjedelig, jeg kom meg på skolen de fleste dager, men har ikke hatt energi til noe etter dette. Satser på bedring i februar, som starter med en klassetur til mandagen. Hvordan var deres måned?

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits