NERJA, SPANIAHer er da byen leiligheten vi bor i ligger, øverste bildet er tatt på terrassen i leiligheten, den andre er tatt fra den største stranden vi pleier å være på, mens de neste to er fra byens middpunkt - europabalkongen, og det siste fra en liten strand i byen.En veldig fin og liten by, butikkene her har ikke så mye fint av kvalitet, så shoppingen tar vi på kjøpesentre i Malaga.

ANTREKK 21.02.2013

Nytt smykke, og solbriller. Har blitt endel shopping her nede, så nå er pengene borte og koffertene fulle. Har faktisk ikke vært så fint vær her nede de siste dagene, så håper virkelig på at de to siste dagene her nede blir fine stranddager! Trenger enda litt sol og varme.

ANTREKK 15.02.2013Herlig å kunne gå med shorts og topp bare! I morgen blir det shopping, håper på å finne masse fint i butikkene.

BILDER FRA DAG 1 - SPANIA

Ahh, så deilig det er her! Så langt har vi hatt to veldig fine soldager på stranden, der vi har prøvd å få litt farge og badet. Fargen jeg endte opp med var vell egentlig ganske rød, men satser på at det forsvinner fort. Er så deilig å våkne opp til sol og vite at man kan dra på stranden og bare kose seg. Vi var også ute og spiste i går, italiensk pizza i Spania hører med. Håper de neste dagene også blir like fine, ikke etter værmeldingen, men vi får se!

ANTREKK 13.02.2013

Så.Mye.Snø!! Gleder meg til å komme litt bort fra dette og til et varmere land!

HOT PINK


Wææ, nå er det bare 2 dager til jeg reiser til Spania, gleder meg til å kunne gå med litt lettere klær, endelig shoppe litt igjen og bare reise på tur og kose meg masse!

ANTREKK BRYLLUP 02.02.2013

Endte opp med den blå kjolen, takk for god hjelp i forrige innlegg forresten! Brylluppet ble utrolig koselig og jeg tror alle hadde det veldig fint, fikk også tatt mange fine bilder.- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits