MASCARATIPS

Det er sikkert mange som kan dette trikset når man tar på mascara, men tenkte å dele det med de som ikke kan. Trikset funker kjempefint og tar ikke noe lenger tid eller annet. Eneste forskjell på enn en mulig annen måte er taktikken.

Trikset er å ta mascara på nede-vippene på begge øyene før du tar på oppe på begge øynene. Du slipper da å få mascara på øyelokket, eller fjerne det etterpå.

Et utrolig enkelt og lettvindt triks!

FORKJØLET

Var borte de to første timene fra skolen fordi jeg ikke orket gym siden jeg har blitt verre. Fikk ikke sove før tre(?) i natt og våknet opp ofte. Huff, jeg hater å være forkjølet. Kan heller ikke være borte fra skolen, for da blir det så mye å gjøre hjemme i etterkant.. Satser på å bli bedre til i morgen!


Trøtt sminkeløs forkjølet pike i natt he - he


Lever på halspastiller og te ..

CALL ME MAYBE

Herliiig, elsker sangen og videoen!

LUNSJ

Har nettopp spist lunsj og skal igang med litt skolearbeid før jeg skal sitte barnevakt senere i kveld. Har også fått skikkelig vondt i halsen og blitt litt forskjølet, håper det blir bedre snart..SOMMERJOBB

Dere vet jeg sa jeg skulle gjøre noe skummelt i sted? Var ihvertfall på jobbintervju på Tusenfryd og jeg fikk jobben!! Ble såå glad, så nå gleder jeg meg til å starte å jobbe i sommer. Blir greit med litt penger og da. Var sykt nervøs til intervjuet, men det gikk egentlig fint. Måtte synge foran alle sammen, og siden jeg ikke har sangstemme i hele tatt så var det litt kleint, men gikk fint. Vi måtte også mime og pusle puslespill før det var en til en intervju. Gikk egentlig ganske greit, intervjueren min var ihvertfall kjempehyggelig! Jeg skal jobbe i avdelingen Storkiosk og selge is og vafler ogsånn, så da får dere komme og kjøpe is av meg til sommeren! 
GOD MORGEN

Våknet opp til helt blå himmel og deilig sol! Skal spise opp frokosten min, så skal jeg dra og gjøre noe kjempeskummelt... Hva gjør du i dag?


1 ÅR SIDEN

.. for 1 år siden var jeg i Spania med bestii, farmor og farfar, pluss tante og kusiner. Hvor herlig hadde det ikke  vært å være der nå, savner det!


RYDDET I KLESSKAPET

Brukte mange timer på å rydde gjennom hele klesskapet for noen dager siden.. Jeg er veldig dårlig på å kaste klær jeg kanskje kommer til å bruke igjen, men fylte allikavel 1 stappfull stor pose med klær, vesker og sko! Posen gis til kusinene mine, så jeg håper noe passer de! 

Just Girly Things pt.6

Bilder herifra

BURSDAGSFEIRINGSatte sammen bildene jeg tok med iPhonen fra Oslo-turen! Startet med at bursdagsbarnet tok piercing i navelen, som forresten ble sykt fin, vi var på shopping - jeg hadde ikke penger, så skulle vi spise, men alt var fullt så det ble mac donalds, deretter dro vi på LMFAO-konsert. Konserten var kjempebra og han var flink live, han andre var desverre syk.. Hadde ihvertfall en kjempekoslig dag i byen!

Vask av sminkekoster - steg for steg

Ved å vaske sminkekostene sine får man mindre bakterier på kostene og de funker bedre. Det er andbefalt å vaske de hver tredje måned med shampo, vann og papir. Jeg valgte å vaske alle mine tre sminkekoster som nå ligger på tørk.


Du trenger vann, shampoo og papir.


Jeg vasket disse tre.

Jeg startet med å fukte hele kosten med lunket vann.

Smører shampooen godt inn i kostene og skyller deretter med vann.


Tørker godt med papir og passer på at det ikke er mer shampoo igjen.

Legger kostene til tørk resten av dagen/kanskje natten - til de er tørre

Vasker du sminkekostene dine?

Ulykkesdag

Tror aldri jeg har hatt en dag der så mye har gått galt på så kort tid. Har bare vært ute av huset i noen timer og alt går mot meg. Orker ikke gjøre noe resten av dagen, vet det blir mislykket uansett.. I tillegg er jeg dødssliten av treningen så bli enda mer lei av alt. Legger meg under dynen med tv, pc og iPhonen så blir det nok litt bedre!

 

LoveInn til Oslo

Skal spise frokost og sminke meg, så tar jeg bussen inn til Oslo for å feire bursdagen til besti! Hun skal først ta piercing i magen, før vi går litt rundt i Oslo, så skal vi på Fridays og på LMFAO. Blir nok kjempebra! Gratulerer med dagen vennen 

Portrettbilder

meg

elin 

siv 

Vinterferie

I dag har vi vært ute og tatt noen bilder i det fine vinterværet, ble en del, så vi holder på å redigere og se gjennom nå. Har hatt en kjempekoselig helg med mine to beste venninner og god mat! 

Pariserflette


Hadde håret mitt sånn her i går, ble faktisk fornøyd med den! I kveld har vi laget enchiladas og skal spise frukt dyppet i sjokolade senere, kjenner jeg gleder meg allerede! Ha en fin kveld da, dere.

Jentekveld

Har overnattingsbesøk av to venninner i dag. Vi har kost oss med taco og brownies med jordbær, naam! 
Tiden flyr


Torsdag

Iiii, i natt kom en ny episode av One Tree Hill, gleder meg til å sette meg ned med en kopp te og se den! Skal først bort på Spenst med en venninne og gjøre litt lekser.Hva gjør du i dag?

iPhone deksler

Har kikket litt rundt på nettet og sett på iPhone deksler og fant denne siden. Siden har forresten deksler til alle slags type touch-mobiler og annet tilbehør. Her har jeg plukket ut noen av de jeg likte best!

Rosa lommebokdeksel her, vanlig hvitt deksel her, hvitt lommebokdeksel her, og svart diamanddeksel her - finnes i rosa og sølv også!

Vårfølelse

Åh, det er så deilig vær ute i dag, får skikkelig vårfølelse/påskefølelse. Man går ute og kjenner den kalde luften, man kjenner solen varme og blir blendet av snøen. Gleder meg utrolig til vår, håper den kommer snart!

Dagens Outfit

God valentinsdag til dere, håper dere har hatt en fin dag så langt! Skal snart i Oslo og se på en forestilling med familien. Rosa topp fra Gina Tricot // Armbånd fra Cubus // Cardigan fra Bik bok // Smykke fra usa // Jeans fra Spania 

Trent på Spenst!

Kom nettopp hjem fra en treningsøkt på Spens. Elsker hvordan tiden går så fort, men allikavel blir man så sliten! Nå skal jeg ta meg en kopp te og gjøre ferdig resten av leksene .. Hva trener du?

Someone Beautiful

 

Den helt klart fineste sangen fra melodi grand prix, Someone Beautiful av Nora Foss Al-Jabri 

Morsdag

Gratulerer så masse med morsdagen mamma! Håper du har fått en fin dag i dag Muffins som jeg og lillebror pyntet!
Helgen

Har vært hos en venninne hele lørdagen og søndagen i dag og jobbet med engelsk presentasjon, eller vi har ikke jobbet hele helgen da meen.. Var ihvertfall kjempekoselig!


(iPhone)

Haha, søte gardinene..

Bilder fra USA - 3

Bilder fra North Carolina - Wilmington, takk for en herlig tur!

Bursdagsoutfit

Kjole fra Nelly

Sko fra usa - Maripe

Hatt en koselig kveld i bursdag til to herlige jenter! Håper dere hadde en kjempefin kveld og ble fornøyd med alt!

Hair donut
Hadde på Hair donuten fra Glitter i dag, hva syntes du?

Dagens innkjøp

Muffins fra Kremmerhuset, Hårdonut fra Glitter

Renskeprodukter fra Garnier kjøpt på Cubus

Svart høytlivsbukse fra Pieces

Blå-grå vårjakke (heh) fra Vero Moda

+ 2 fine gaver til i morgen!

Slapp kveld

Var ferdig med leksene for litt siden, ferdig dusjet med nyvasket hår og mett og god i magen! Resten av kvelden skal jeg spise bringebær, slappe av forran tven og legge meg passe tidelig. Ha en fortsatt fin kveld BlomstertoppBlomstertopp fra Gina Tricot, Cardigan fra Topshop og Bukse fra Pieces

Snart vinterferie

Huff, det har blitt mye skole i det siste.. Heldigvis er det snart vinterferie, det skal bli deilig. Da blir det konsert og bursdagsfeiring, finner sikkert på andre koselige ting også! Jaja, nå er det tilbake til historieprøve ..HEARTS

Canon 550D

Iphone cover


Tok et ufokusert bilde av iPhonedekselet jeg har nå og syntes faktisk det ble litt kult, hva syntes du?

Just Girly Things pt.5

Bilder herifra

Pakket og klar

.. reiser til Gardemoen om litt, så skal jeg en liten tur til Bergen i helgen!
Bilder fra USA - 2

Bilder fra North Carolina - Wilmington

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits