Dag 6 - Byen, strand og resturang!

Fredagen var vi først i byen. Vi gikk i butikker og handlet litt. Jeg kjøpte tre vesker pluss noen småting. Senere dro vi på stranden og solte oss. På kvelden dro vi på resturang med elins farfar og kusinen hans pluss min familie. På kvelden måtte jeg pakke, for jeg reiste hjem på lørdag.Dag 5 - Strand, byen og resturang!

Vi startet dagen med frokost ute paa terassen, foor vi dro ned paa stranden. Der nede solte vi oss, spilte volleyball og badet. Vi dro hjem i halv-fem tiden, dusjet og gjorde oss klare til byen. I byen gikk vi i noen butikker, stod paa den europeiske balkongen og spiste middag paa resturang. Paa vei hjem kjoopte vi med oss kuleis, sitronsorbet♥.Natta, skal tidlig opp i morgen (lol halv ti).

Dag 4 - Strand og soling!

Jeg og Elin vaaknet til sol og reiste ned paa stranden. Vi solte oss og spiste billig lunsj paa resturang. Da det begynte aa bli kaldere og mer vind paa stranden reiste vi til leiligheten og solte oss mer paa terassen. Da solen gikk ned spilte vi kort, spiste jordb(ae)r og facebooka!

Dag 3 - Marked, strand og resturang!

I dag(gaar) stod vi opp til marked. Paa markedet solgte de masse vesker, kl(ae)r, sko, ringer, smykker, mat osv.. Etter markedet dro vi til leiligheten og spiste lunsj foor vi pakket baggen til stranden. Vi badet, solte oss og spilte volleyball! Paa kvelden dro vi paa resturang med farfaren til elin og min familie.
En random jente som ikke ville ut paa bloggen(men har hvert her 100 ganger foor) og meg paa resturang!

Marked er syden, pleier du aa dra paa marked naar du er i syden?

Dag 2 - Shopping og Grotte

I dag startet vi dagen med frokost og sminking. Deretter kjoorte vi bil til en grotte i fjellene. Det var ulovlig med blits i grotten saa det er daarlige bilder derfra! Vi kom hjem og spiste lunsj, saa dro vi til et kjoopesenter. Jeg og Elin kjoopte ca 7 poser hver. Altsaa kl(ae)r for litt over 1300 kroner. Det er billig i forhold til Norge, saa vi faar litt mer for pengene!Vet klesbilde 1 ble lite! Tingene pluss kl(ae)rne mine er paa bilde 1, bilde 2 er Elin sitt!

Flere som har kjoopt noe i ferien?


Dag 1 - stranden!

I dag har vi v(ae)rt paa stranden! Det ble nesten 35 grader i solen og 25 i skyggen. Jeg og Elin har solt oss i mange timer og faatt skille. Vi har spilt volleyball og v(ae)rt paa resturant i strandtiden og spiste pasta og is. Love! I morgen blir det grotte, shopping og litt soling.Kos dere alle sammen videre i ferien!

Vi er i Spania!

Etter nesten tolv timer reise(fra jeg stod opp) og en time forsinkelse med flyet kom vi frem! Vi har spist middag og kost oss paa solsengen. I morgen blir det forhaapentligvis stranden.

Paa flyplassen

Er du paa ferie naa?

Spania i morgen!

Bikini! Elsk, i morgen drar vi! Gleder meg som en liten unge!

Hva skal du i vinterferien?

Prom - del 2

Her er del to på dette inlegget!

Kjolene er fra denne siden!Noen dere likte?

- Seline <3

Ny bikini

Designet er ikke ferdig, skal gjøre det ferdig når jeg får tid!!

Jeg har bestilt meg en ny bikini på nettet og skal hente den mellom mandag(i morgen) og torsdag. Gleder meg til å se om den passer når jeg får den. Skal ha den med til Spania om noen dager!

KUPONGKODENE

Delene hører ikke sammen..

Liked it?

- Seline <3

Planleggingsdag

I dag hadde vi planleggingsdag på skolen, så jeg dro på cafe teskje med 4 jenter. Det var koselig! Senere dro jeg med familien på middag til tremennnigene mine.

Meg og Embla!


- Seline <3

Frost

fotokonkurranse hos beero!

Likte dere bildet?

- Seline <3

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits