DETAILS

Nå tar jeg etterlengtet helg og det blir så deilig! Jeg har fri hele helgen og morgendagen er alt satt av til russeball. Vors, ball og nach er alt planlagt, så da er det bare å finne frem finkjolen, hæler og musikk 

_

Litt ekstra tid på morgenkvisten er gull verdt noen dager, prøvde meg også på amerikanske pannekaker med grovt mel, sirup, banan, blåbær og smør for første gang. Nam! Sett av litt god tid en morgen, og smilet er på allerede før du er ute av døren!

THROWBACK: VACAY

Er helt i drømmemodus her om dagen jeg, ser tilbake på gamle bilder og drømmer om en ny ferie i nærmeste fremtid. Heldigvis skal jeg til London med klassen om noen uker, det ser jeg veldig frem til nå om dagen 

Deilig drikke, frukt, utsikt og ikke minst vær

Mottok putselig en rose av en av de ansatte ved bassengområdet, koselig overraskelse på ferie det!

På jentetur med famor og kusinen min

GENERASJON PERFEKSJON

Jeg trodde ikke jeg skulle bli enda ett navn på listen som skriver om hvordan det er å være ungdom i dag, ihvertfall ikke på en negativ måte, men ting blir ofte litt lettere når jeg får skrevet det ned. Vi har alle hørt om det, lest det og snakket om det faktum at dagens undom i skjul sliter seg syke. Generasjon Prestasjon. Det handler om å være best i alt, man skal prestere bra på alle områder, men det er aldri bra nok. Alt blir i våre øyne en konkurranse, karakterer, kropp, sosialt liv, jobb, mental instilling og holdning. De fleste av oss beholder en maske over følelser og tanker for å fremstille oss selv lykkeligst mulig, og det funker i en periode. Noen få uker lever vi på skyer, helt til vi blir dratt ned av tanker og plikter. Og igjen sitter vi igjen med de negative, slitsomme tankene som går igjen og igjen. Ikke skal man dele disse tankene med noen heller, for da blir man sett på som negativ, denne sirkelen gjør ting vanskeligere for alle. Både personene selv, og de rundt, for hvordan kan de vite hvordan man egentlig har det når man ikke deler noe?


Det er vanskelig å holde noe som helst struktur på ordene i dette innlegget, men det representrere kanskje tankene mine ganske bra akkurat nå. Jeg skulle ønske det var mulig å ta en pause fra plikter og tanker en liten periode, men det er vanskelig når jeg får dårlig samvittighet av å bruke tiden min på noe annet enn ting som står på "må-gjøre listen". For sånn jeg føler det handler det om å gjøre mest mulig best mulig. Timeplanen skal være fyllt opp fra morgen til kveld. Flere ganger i uken blir det sammenlignet hvor mange prøver personer har, hvem som jobber mest, for hvem har mest å gjøre og hvem takler det best? Alt dette med sammenligning er blitt gjort så vanlig, derfor vet man akkurat hvor andre ligger og hva som skal til for å bli bedre. Sammenligningen blir kanskje også gjort med et håp om bekreftelse. Du ønsker å vite at du var best i klassen på den prøven, eller ønsker medlidenhet for alle prøvene og vurderingene du har. 

Det handler om å ha det best, og det handler om å ha det verst. Denne konkurransen og sammenligningen gjør folk selvsentrerte, samtaler dreier seg i større grad om sammenligninger enn støtte. Forteller jeg om noe som ble gjort bra får jeg deres bedre prestasjoner tildelt. Har jeg problemer på et område tar det ikke lang tid før samtalen dreier seg om den andre personens problemer. Selv når ting dreier seg om psykiske og fysiske problemer skal ting sammenlignes. Men hva er løsningen, hvordan kan man komme seg ut av den automatiske sammenligningen, og når er det lov til å sette pris på det man allerede har oppnådd fremfor det man ønsker?

DAYDREAMIN'

God morgen! Dagdrømming og fin musikk hjelper litt en tidlig tirsdagsmorgen  Remixen av denne sangen er så behagelig, og ikke minst er bildene en drøm å se på.

YESTERDAYS

FAB NYC

Dette må være den fineste utsikten jeg har opplevd i hele mitt liv, det kiler i magen bare av å tenke på det!Tror jeg hadde konstant energikick mens vi var i byen

Central Park, jeg ble så overrasket over hvor stor den var!

Maten på ferie, en drøm for munn, øyne og mage!

Litt shopping og innkjøp av ny veske.

Times Square, herregud for et kaotisk sted!

Turist på Times Square.

Inspirerende Brooklyn Bridge.

ÅRSSKIFTE

Hei og godt nyttår, håper alle har hatt en fin juletid med venner og familie og en fin nyttårsfeiring! I dag reiser jeg med tog til Bergen og tilbringer mine siste feriedager der borte med venner og familie. En siste julegave kommer til 5 av leserne mine da vinnerene av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Pantene nå i desember er trukket, og vil få mail asap.

Det har skjedd utrolig mye de siste månedene, ting har gått i ett og tiden har gått ekstremt fort. Vi gikk nettopp inn i 2015 og bare det å tenke på ting jeg skal i år gir meg sommerfugler i magen. 13 år med ferdig bestemt skole avsluttes og feires i flere uker med alle gode jentene på bussen og resten av kullet. Frem til nå har hvert år vært bestemt og planlagt i forkant, det er først nå til høsten at alt står alt på meg og mitt valg. 

I år har jeg lyst til å ha det så godt som jeg kan ha, jeg vil planlegge hverdagen, sette av tid til ting som gir meg energi og bli flinkere til å si nei til det ting som gjør det motsatte. Jeg håper også jeg tør og får til å gjøre det jeg har mest lyst til i høst, for det å sitte igjen med "what if" er ikke noe jeg ønsker. Jeg tror 2015 kan bli et innholdsrikt år, men samtidig kommer det til å kreve mye.

 

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits