WE ♥ IT

_

_

Lagde med meg vb smoothie på skolen i dag, åå dere må prøve den ut! Forresten, jeg hadde den herligste kvelden i går: tok meg et bad med ansiktsmaske, så lagde jeg meg et glass iskalt vann med isbiter og agurkskiver og leste mine favorittblogger. Følte meg virkelig bra da, utrolig hva litt selvpeie gjør! Ellers håper jeg dere har hatt en fin start på uken ♥ 

FAV

I dag har jeg funnet frem mine beste skjønnhetsprodukter, om dere vil ha innlegg som dette videre- legg igjen en kommentar!

DEFINE DRY SHAMPOO er et produkt jeg har kjøpt igjen og igjen. Det finnes mange varianter av tørrshampoen, men dette er blitt min favoritt. Håret er ikke lenger fett etter påføring av denne, og håret blir heller ikke seende grått ut. Jeg bruker å spraye der håret er verst også "blander" jeg det inn med hendene.

BIOTHERM HAND & NAIL TREATMENT fikk jeg faktisk i julegave av sjefen min sammen med en body lotion. Jeg er veldig fornøyd med denne håndkremen. Den kjennes ordentlig god ut og ikke vannete som mange andre. I tillegg lukter den utrolig godt!

OLE HENRIKSEN WALNUT COMPLEXION SCRUB er den beste ansiktsskrubben jeg har prøvd. Jeg kjøpte min første boks for lenge siden og kjøpte ny så fort den var tom. Det andbefales å bruke denne 1-2 ganger i uken og derfor holder boksen også utrolig lenge. Det som er deilig med denne er at det tydelig er korn i skrubben så man kjenner virkelig at huden renses! Har også mye renere hud dagene etter at jeg bruker denne.

CARMEX MOISTURE PLUS er den perfekte leppemade nå på vinteren. Jeg har aldri vært en av de som likte carmex på boks, men denne er helt fantastisk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men så fort man har tatt denne på kjenner man at den jobber med leppene. Denne er alltid med meg og jeg har heller aldri tørre lepper, selv nå på vinteren!

MAX FACTOR WHIPPED CREME FOUNDATION gjør det den sier, den er utrolig lett å påføre og etterlater også en matt overflate. Selv om boksen er liten går den ikke så fort tom som man skulle tro. Jeg kjøpte min i desember om jeg ikke husker helt feil og har fortsatt masse igjen. 

ENDELIG MACBOOK

Hei dere! Nå skriver jeg første innlegg fra min nye pc, har endelig fått kjøpt meg macbook. Etter mange gode tips fra dere, nett og butikkhjelp endte jeg opp med en Macbook Pro 13 m/Retina. Så langt er jeg igrunn fornøyd med pcen, men har aldri hatt Macbook før så det er mye å sette seg inn i. Tror det blir enda bedre når jeg har satt meg inn i alt og fått pcen best for mitt bruk! 

Knipset selvfølgelig noen bilder av min kjære mens jeg pakket den opp, men har enda ikke Photoshop på denne pcen, så noe redigering annet enn litt lys får jeg ikke gjort noe med..MUSIC PT. 2

MACBOOK TIPS?

Hei dere, jeg trenger hjelp! Har lest masse på nettet i dag og prøvd å finne ut hvilke macbook jeg burde kjøpe, men dette er jo umulig.. Derfor håper jeg noen av dere kan dele noen tips til meg. Gjerne hvilke av Macbook pro eller air som er best, og om man trenger Retina-skjerm til pro (har nemlig hørt at noen av de med retina gir mer problemer?). Dere med noen av disse selv må gjerne også si hvor mye minne det er nødvendig med som blogger, med photoshop og masse bilder! Unnskyld hvis dette ble mye rot, men blir fornøyd med alt av hjelp!

For øyeblikket er jeg stuck med denne treige skolepcen under her 

_

Hei dere! Denne frisyren er så mye enklere enn den forrige jeg viste dere, men denne er jo også ganske fin da! Det eneste jeg gjorde var å flette en svak flette fra skillen og fortsatte et stykke nedover. Deretter festet jeg fletten ca midt på under det andre håret. Bruker man to fliseklemmer i kryss holder det også hele dagen så man slipper å flette igjen og igjen.

BLOPPIS

Hei dere, tenkte jeg skulle dele denne siden med dere i dag. Snakket for litt siden om at jeg skulle rydde ut av klesskapet og etterhvert begynne å selge klærne mine. Så langt har jeg fått laget meg side på bloppis og lagt ut noen kjoler. Det kommer til å komme masse klær etterhvert. Jeg vil selge klærne billig, så om dere syntes ting blir for dyrt er det bare å sende en melding angående pris. 

Klærne mine finner dere til salgs HER.

_

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Hei dere! De fleste av dere har kanskje sett dette allerede, men jeg syntes jo dette er så gøy å se på, så må bare dele dette videre. Showet varer en stund, men med god musikk, herlige modeller og fine videoinnspill går igrunn tiden veldig fort. Dette kan jo være en fin avslutning på helgen!

_

_

Hadde min første dag på jobb igjen på en stund, noe som igrunn gikk veldig greit. Vi har fått inn mye nytt siden sist, så fant et par ting jeg måtte prøve hihi.. Blir nok å kjøpe et veldig fint armbånd, vurderer også et skjerf og en tee, vi får see, skal jo spare penger også.. Anywaays, god helg ♥

TBT

Har brukt den siste timen på å bla tilbake på alle bildene fra London da jeg fikk en tur dit i August. Den turen må nok bli noe av det beste jeg har vært med på, og selvfølgelig den fineste bursdagsgaven jeg kunne ha fått! Reiste med farmor samme helg jeg hadde bursdag. I løpet av de dagene vi hadde der nede rakk vi å gjøre masse. Vi fikk sett flere deler av london, kjørt de fine røde bussene, vært på toppen av London i London Eye, spist masse god mat på forskjellige resturanger og cafeer, sett musikal, shopping i de største gatene og selvfølgelig mye mer. Åå, jeg må virkelig tilbake, denne byen er jo bare helt fantastisk. 

Tok bilder med mobilen den første delen av turen og kameraet den siste delen, har derfor masse fine bilder å dele med dere. Deler bildene fra kameraet mitt først, så under her kommer altså et av to bildedryss fra London.RIGHT NOW

Knipset disse bildene nå nettopp. Jeg fikk satt opp mitt nye bord i dag, og er igrunn veldig fornøyd. Det er både fint og praktisk, dette skal nok pyntes opp med litt lys, moteblader og blomster så snart jeg får muligheten. Ellers hopper jeg straks i seng, tenkte bare jeg skulle innom her og si hei til dere i dag. 

MUSIC PT. 1

Incredible - Céline Dion & Ne-Yo

Cannonball - Lea Michele

The Spark - Afrojack & Spree Wilson

Notice Me - Alli Simpson

Trouble - Neon Jungle

17 - Avril Lavinge

Trumpets - Jason Derulo

We Were Just Kids - Radical Something

Rough Water - Travie McCoy & Jason Mraz

Tomorrow's Just Begun - Nause & Mr Hudson

 

Her er mine favoritter for tiden, litt av alt. Er slike musikkinnlegg forresten noe dere liker og vil ha videre? Let me knoow, ellers er det alt jeg har å komme i dag, er helt slått ut jeg.. Anyways, ha en fin kveld kjære dere ♥

SPRING PREVIEW

Etter forrige innlegg der jeg delte vårmoten med dere fikk jeg inntrykket av at det var noe dere likte, så jeg deler også disse fine klærne med dere. Disse trendene er også veldig fint fremstilt på sidene til Gina Tricot, så dere får ta en tur innom der også! 

_

Angret så på at jeg ikke tok med meg kameraet da jeg så dette, guud hvor fint det kan være her. Har brukt min søndag på litt lekser, på tur, cafe og bakt horn jeg kan ha i matpakke den kommende uken. Er egentlig veldig glad i søndager jeg.

_

I dag har jeg vært en liten tur på senteret med mamma, hun skal nemlig strike skappelgenser til meg! Ellers har vi spist sushi også skal vi se film på tv i kveld. Det kan jo være utrolig koselig å være hjemme og se en film med noe godt å spise!

_

Prøvde meg litt frem nå i dag, har så lyst til å kunne sette opp håret. Syntes det kan bli så utrolig fint på andre, men denne gangen fikk jeg det faktisk til selv. Ikke tok det så lang tid heller så fort man får fart på flettingen! 

_

Fikk min kjære lillebror til å knipse noen bilder av meg før i dag. Jeg personlig hater å gå i bukse, så å kunne gå i kjole eller skjørt en dag her og der er alltid like deilig! Det ble en halv skoledag på meg i dag, men har hatt det mye bedre de siste dagene enn på en liten stund. Satser på alt bare fortsetter fremover, lengter sånn etter å ha litt energi og følge et vanlig hverdagsliv med skole, jobb, trening, venner og dra ut i helgene! Jajaa, nok klaging haha skal avslutte her.

MMM...

Hei dere ♥ Håper dere har hatt en fin dag, jeg har vært på skolen i hele dag (nesten) som igrunn er en bra ting for meg nå for tiden, haha.. Etter innlegget i går var jeg vell ikke eneste som gleder meg til vår, det hjelper litt med en fruktsalat som denne! Og jaa, den smakte like godt som den ser ut.

 


 

Mens jeg skriver dette innlegget bruker jeg nok 3 x så lang tid pga pcen fordi den er så treig, er fast bestemt på å kjøpe macbook så snart jeg har spart opp pengene. Guud, det blir deilig! 

Uansett, nå får jeg avslutte her, ha en fin kveld videre!

_

Kom over disse bildene fra Bik Bok's vårkolleksjon og det var så deilig å se litt friske farger igjen. I tillegg har jeg vært på butikken i dag og kjøpt inn jordbær, blåbær, mango og banan ♥ Får vente litt med å glede meg til våren siden vi tydeligvis skal få snø til helgen hahah.. Jaja, kan jo bli litt koselig det og.

_

NYTT BLOGGDESIGN

I går fikk jeg på plass nytt design her på bloggen og jeg er så fornøyd! Det er enkelt, men samtidig føler jeg det er litt spesielt med tanke på at kun navnet mitt syntes først. Del gjerne din mening i kommentarfeltet.

 


 

Etter en inspirerende artikkel i Det Nye, og lysten til å få ferdig rommene mine har jeg planer om å rydde i klesskapene mine. Nå har jeg 2 store stappfulle skap som egentlig bare er rotete. Med energinivået mitt vet jeg at dette kan ta tid, men så lenge jeg har begynt og fortsetter når jeg har muligheten går det nok fremover. Et stort ønske hadde absolutt vært å få nye løsninger i klesskapet så det blir mer oversiktlig. Planen for klærne jeg ikke skal beholde selv blir nok å selge noe av det, og gi bort resten. 

I dag kom jeg gjennom alle kjolene mine, og tok sikker ikke vare på mer enn 1/4 selv. Blir gøy å se om noen av kjolene blir solgt, får nok lage meg en bruker på bazar eller bloppis tenker jeg!

_

Har brukt hele morgenen til å se på bilder av alt av klær og interiør. Lagt til et par ting på ønskelisten, og planlagt litt for å fikse rommene mine. Spesielt bordet på bildet over her må jeg få hjem og det skal pyntes med moteblader, blomster og stearinlys. Har også funnet ut at jeg trenger mye mer plass til tingene mine så ønsker meg også denne hyllen med plass til masse, slik at rommet endelig kan se enkelt, men fint ut!

_

MITT 2013

- startet året med bra treningsrutiner og bedre blogging - fikk være med i bryllup i starten av februar - reiste til Spania i vinterferien - fikk betennelse i foten, som førte til 7 uker på krykker - reiste på hyttetur med familien - farget håret igjen -

- bakte overraskelsesmuffing til min bestevenn som hadde bursdag - var med i en annen bursdag - startet samarbeid med pantene, som resulterte i masse herlige hårprodukter - i mai kunne jeg gå igjen, og bloggingen forbedret seg - shoppet også masse denne tiden - kunne endelig ligge under solen på takterrassen - reiste på båttur og sov i telt - flere bursdager - begynte smått å jobbe - reiste på sommerferie til bergen - 

- fikk nye herlige bikinier fra Victoria's secret - fikk brukt de nye sommerklærne - reiste på hyttetur med venner - jobbet masse - i august fikk jeg en herlig overraskelsestur til London av farmor - shoppet masse - besøkte flere store steder i byen som London Eye, parker og musikaler - feiret bursdagen min - var i flere andre bursdager - farget håret blondt igjen - fortsatte med skolen for fullt - fikk ny jobb på Kappahl i slutten av september - 

- hadde en superdeilig tur med to venninner og familie til Gran Canaria - var mange dager på stranden - ute på byen - late dager ved bassenget - i november ble jeg syk i slutten av måneden og tilbrakte mye tid i sengen - forsatt syk i desember - mye legebesøk - korte dager på skolen - juleferie i bergen - feiret julaften med familie - nyttårsaften ble i drøbak med mamma og pappa og venner av de ettersom jeg ikke kan dra ut selv -


 

Har igrunn hatt ett fint år med mange herlige stunder, gode venner og fine overraskelser. På den andre siden har jeg blitt både skadet og syk som også har ødelagt mange uker/måneder av året. Satser på et fint 2014, også håper jeg alle dere hadde et fint 2013! Stor klem ♥

_

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits