HVILKE KJOLE?

Jeg hadde ingen kjoler selv jeg ville bruke denne helgen, så da fikk jeg låne noen alternativer fra min kjære venninne. Jeg skal forresten i bryllup i Bergen, så bruker en av disse og matcher opp med høye heler. Tenkte jeg kunne spørre dere, hvilke kjole likte dere best?ANTREKK 23.01.2013

Glemte visst helt bort å poste dette her, så tenkte å poste det nå. Dere må huske konkurransen jeg har gående her da hvor dere kan vinne gavekort på nettbutikken miinto.no.

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT


Setter nå igang en konkurranse i samarbeid med nettbutikken miinto.no som selger klær, sko og andre ting på nett. Gavekortet er på 200 kroner og vinneren får gavekortet så fort det har blitt kåret en vinner. Hva du vil kjøpe deg for gavekortet velger du selv. For å delta er det 2 krav:

1. Lik facebooksiden min her

2. Kommenter dette innlegget med navn + mail 

Disse tingene vil bli sjekket, og om du vil dele konkurransen eller bloggen min videre så gir det en ekstra lapp, altså større vinnermuligheter. Da forteller du meg bare i kommentarfeltet! ♥ Lykke til 

PERLER

I morgen får dere sjekke innom bloggen igjen, for etter planen skal jeg poste en konkurranse!

ANTREKK 26.01.2013JUST ONE CUPCAKEDETAILMER FOTO+MOTE, MINDRE HVERDAG

Har tenkt litt over om jeg faktisk skal fortsette med bloggen ettersom den har blitt så lite oppdatert i det siste. Jeg endte med å fortsette å blogge, men kommer til å fokusere mer på foto og mote, mens det blir mindre av kun min hverdag. Håper dere vil fortsette å følge meg!ANTREKK 17.01.2013Har faktisk aldri brukt denne genseren før, men liker den kjempegodt! Gleder meg til å bruke denne mer fremover og gjerne i helt andre kombinasjoner når det blir litt varmere ute.

UTENFOR VINDUET-15

Åhh, så kaldt det var i dag, typ -15.. Jaja, nå må jeg gjøre skolearbeid før jeg drar på trening.ØNSKEINNLEGG

Kom på en liten ting. Jeg tenkte at dere kan skrive ønsker til forskjellige innlegg jeg skal skrive om dere har noen så kan jeg poste disse typ en gang i uken. Så om dere har noen ideer er det bare å skrive de ned her. Setter stor pris på alle tipsene jeg får!

Del gjerne deres ønsker til innlegg i kommentarfeltet under her!

UKENS LOOKBOOK's


Postet her av Ekatarina Normalnaya.


Postet her av Alina Reinisch.


Postet her av Camille Co.


Postet her av Megan McMinn.


Postet her av Jessica R.

ANTREKK 10.01.2013 Hadde faktisk store bloggplaner i dag, men har vært så opptatt gjennom hele dagen. Nå er jeg ihvertfall ferdig med det viktigste som skjer utenom huset så får jeg se hva mer jeg rekker.

LIGHT IT UP

Lenge siden jeg har tatt noen bilder-bilder til dere, men tok et par ute i sted. Får prøve å bli litt bedre på å ta flere bilder av litt utenom kun hverdagen og alt jeg gjør.

REMIX AV MUSIKKÅRET 2012

I det nye året pleier det alltid å komme noen remixer fra musikkåret som har gått, og jeg digger denne!

NY START

Da starter skolen igjen for fullt, og etter jeg var syk kan jeg endelig begynne treningen igjen som vanlig. Jeg gleder meg egentlig veldig til å komme igang, har savnet å trene disse 3 ukene. Etter jul fikk jeg jo og mye nytt treningstøy som hjelper litt ekstra på motivasjonen. Har satt på sommerlista igjen på mobilen også, men nå må jeg løpe, 5 minutter til bussen går!

FEIL DØGNRYTME

Her er noen bilder gjennom en liten del av min dag. Har vært helt utrolig trøtt i hele dag i og med at jeg kun fikk sove fra typ 22.00 - 00.00 i går, og senere 05.30 - 07.00, altså 3,5 timer. Vet ikke hvorfor jeg slet sånn med å sove, men da var det jo ekstra deilig å ha kort skoledag i dag. Får se hvor lenge jeg orker å være våken i dag, men tar det rolig ihvertfall, haha.

........

Dette blir da første posten min i 2013, haha. Helt siden forrige post har jeg vært helt opptatt. Tidlig kvelden på nyttårsaften lagde jeg og mine bestevenner middag, før vi dro videre til flere venner av oss og ble der resten av kvelden. Da vi etterhvert kom oss hjem igjen og la oss sov vi noen timer, før jeg måtte opp og hjem igjen for å forbrede meg til bursdag. Senere den dagen reiste jeg inn med noen flere og feiret bursdagen til en venninne av meg, der vi også sov over så jeg har da ikke vært hjemme så lenge. I tillegg er jo minnebrikken min ødelagt så jeg må få kjøpt ny før jeg kan ta flere bilder med kameraet. Uansett, jeg har hatt to fine, men hektiske dager nå i det nye året, så håper jeg resten fortsetter like bra!

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits