Tutorial - GIF i Photoshop


Først åpner du de bildene du skal bruke i gif-en din.


Så måtte jeg endre bildestørrelsen slik at bildet ikke var så stort.


Jeg gjorde Resolution ganske lav, With/bredden til det jeg vil ha og setter den nederste på Bicubic(best for smooth gradients)


Også må du trekke alle bildene i riktig rekkefølge på det første bildet. Det gjør du ved å dobbeltklikke på det første for så å trekke de andre på bildet midt på skjermen.


Du må passe på at det står GIF der det er markert mørkeblått.


Du må markere Animation, der jeg har satt pil.


Du kan klikke her og se bildet på internett, der får du også html koden.


Her endrer du hvor fort bildene skal bytte.


Det ser da sånn ut, men bildet "blinker/bytter" mellom bildene du har laget gif-en med. Her ser du også HTML--koden.


Trykk så på OK for å lagre bildet.

Om du ikke får det til kan du bare spørre meg så skal jeg prøve å forklare, men om du ikke har Photoshop eller vil gjøre det rett på internett kan du for eksempel gjøre det HER.

Håper dere skjønte det!

Just Girly Things pt.4

Bilder herifra

Halvflette

Håret mitt i dag, ble forresten litt flokete etterhvert ser jeg, haha.. Syntes ihvertfall den ble litt søt!Hva syntes du om en slik flette?

Fruktglede

To ord for dagen: matte + naturfag.. Håper alle andre har hatt en fin og litt mer innholdsrik helg enn meg!Lørdags-tur

Har pugget matte mange timer i dag, så rundt fire-tiden tok mamma og jeg oss en liten(stor) gåtur rundt i byen. Har også laget middag til familien flink som jeg er og resten av kvelden skal jeg passe lillebror og gjøre mer matte! Skal se om jeg får laget gif-tutorial til dere snart også!

(iPhone)

Bilder fra USA - 1

Bilder fra Washington D.C og North Carolina

Rolig fredagskveld

Har sett One Tree Hill i dag og det var så spennende! Alle som ikke har sett den enda, men som følger med på One Tree Hill må se den nå. Har ellers hatt en slapp fredag, fått karakterkortet, laget taco til familien og nå sitter jeg og ser på en film på nrk3. Håper alle får en fin fredagskveld!


Prøvde meg på å redigere litt i Photoshop, er litt i begynnerfasen når det kommer til redigering, men jeg lærer meg vel mer etterhvert..

Nytt iPhonedekselFikk dette fine dekselet i posten i sted. Har vunnet det på bloggen til Kine for litt siden. Jeg syntes det er dødsfint, elsker det!

Dekselet er forresten fra handelsportal og dere finner det her.

Hvit strikkegenser


Genseren fikk jeg i julegave, halsen er fra Cubus og jeans fra Spania

Detaljer fra rommet mittHar ikke så spessielt fint rom akuratt nå fordi vi holder på med å pusse opp, skal få fiint rom når vi er ferdig.. Har forestilt meg hvordan det skal bli og det ser fint ut! Kan jo ta og vise det når det blir ferdig(leenge til). Ellers skal jeg gjøre masse matte i dag. Vi har utrolig mye lekser for tiden, sitter jo med lekser fra klokka tre til tolv.. Jaja, men jeg må få bra snitt til våren!

Just Girly Things pt.3

Bilder herifra

Glitterneglelakk HOT or NOT?

Fikk nettopp glitterneglelakken min fra Nelly, jeg syntes den var kjempefin, men da spør jeg dere, hot or not?Er forresten med i en konkurranse om et par Jeffrey Campbells HER

GIF - To Do List

Prøvde meg for første gang i dag å lage et sånt bilde.. Det er litt morsomt da, gøyere å se på enn 8 forskjellige bilder! Lagde denne listen for å vite hva jeg skulle i dag, har fullført ett punkt så langt .. Alt tar så lang tid. Jeg har utrolig masse lekser, innleveringer og fremføringer til uka, men det er siste termin på undomsskolen, så må jobbe hardt for å komme inn på linjen og skolen jeg vil.

create a gif


Pakke i posten

Har hatt en kjempekoslig dag med noen venninner. Vi har spist sushi og spilt mer wordfeud! Hentet ihvertfall pakken min på postkontoret og kjolen var kjempesøt! Kan se om jeg får tatt bilder av deg i morgen, men tviler... Skal ihvertfall få vist tingene en dag! Outfit

Cardigan fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Hals fra Cubus, Ring fra Spania, Bukse fra Bik Bok, iPhone deksel fra eBay og Sko fra DNA

Fremføring +

Har vært hos tannlegen i dag og ellers har jeg jobbet med skolearbeid hele dagen .. Nå skal jeg krype under dyna og sette på den nyeste episoden av One Tree Hill 

Det ble ikke kjøpt så mye nå, bare noen nødvendigheter. Har tenkt å spare litt penger, så jeg alltid har litt om det skulle dukke opp noe. Hadde også fremføring i dag om ferien min i USA, den gikk vel ganske fint. I morgen er det en liten jentekveld hos en venninne og på lørdag skal vi ut og spise sushi. Pakken min fra Nelly har forresten også kommet i posten og ligger på postkontoret og venter på meg, håper virkelig kjolen passer meg! 

Natta, ha en fin kveld søte 

Fullpakket dag

Har ikke tid til å blogge fra pc i dag, så blogger kjapt fra iPhonen. I øyeblikket er hos farmor og serverer gjestene hennes. Har vært med en venninne i dag etter skolen og ellers har jeg jobbet med engelsk fremføring til i morgen!

Just Girly Things pt.2

Bilder herifra

Julegavene mine pt. 1


Dusjsåpe, parfyme og body lotion fra Bruno Banani

Iphonedeksel

Iphone 4s       

Hårprodukter

  you - skilt

Klikket hjem fra Nelly

Ansiktspleie , Fresh Squeezed Limeade , Crazy Rumors - NELLY.COM             Festkjoler , Pleated Halter Dress , Three Little Words - NELLY.COM      Neglelakk , Wild Shine Nail Colour , Wet n' Wild - NELLY.COM

Leppemade her // Kjole her // Neglelakk her

Bursdagsgave

Tatt med Canon 550D.. Er det bare jeg som syntes denne innpakningen var dødsskjønn? Skal ihvertfall i bursdag til barnevaktbarnet mitt nå, blir sikkert koselig!

Outfit - rosa topp og skjerfTopp fra Ellos, Skjerf fra Gina Tricot og jeans fra Blend She

One tree hill sesong 9

Skal se første episoden nå, ææ! 

Barnevakt

Photo; Colorful tree

Tatt med min iPhone 4s (derfor dårligere kvalitet enn vanlig), redigert i Vintage Cam, Pixlromatic og Instagram.

American wavesTatt av meg i usa med canon 550D 55-250 mm og bildene er uredigerte

Julekjole 2011fin og sliten etter skolen ..


Kjole fra usa og sko fra usa - maripe

Just Girly Things pt.1

Bilder herifra

Den morgenfølelsen

Jeg elsker de søndagsmorgene der jeg er alene i huset når jeg våkner. Jeg ligger i senga en halvtime på iPhonen min og slapper helt av. Står opp og går ut på kjøkkenet der jeg ser julestjernen henger i vinduet, forran den hvite snøen. Snøen lyser opp utenfor og himmelen er blå. Jeg putter en sjokoladebit i munnen som var igjen fra i går. Tenker på at jeg ikke skal noenting i dag, skal bare trene, gjøre litt lekser og kanskje gå utenfor en liten tur! Jeg elsker den følelsen!

//Canon 550D 55-250mm, redigert i Photoshop

Rosa bokeh

I dag har jeg sovet lenge og spist vafler til frokost. Om en bitteliten stund får jeg besøk fra en veninne, også skal jeg se om jeg får gjort noen rle oppgaver i dag. 
Redigert HER

Jeffrey Campbell

LOVE, LOVE, LOVE, LOVE - har utrolig lyst på et par av disse i lysebrune-stoff (de øverste) ..og svart og grå og lyselilla og rosa og glitter! De er rett og slett utrolg fine alle sammen! Jeg skal eie noen av disse før jeg dør ...


Nyttårsforsettene mine år 2012

Outfit - bluse med sløyfe

Høytlivsbuksen min fra Pieces, grå tubebh under fra Lindex og blusen min fra Cubus

I dag har vi hatt ribbefettesten på skolen. Årets hardeste gymtime, men det var egentlig ikke så ille... Fint å ha gym de to første timene etter juleferie, anyways en uke til neste gang. Nå er det tid for skolearbeid x1000.

Innkjøp fra Oslo

Til å beskytte iPhone fra Expert

Mascara fra Loreal Paris - Cubus

Neglelakk i fargen 112 fra Isadora - Cubus

Perlearmbånd fra Cubus

Gjennomsiktig bluse med sløyfe fra cubus

Hatt en fin dag med farmor og kusine i Oslo! 

Første frokost 2012Canon 550D, tatt av meg, uredigerte

- legg meg til -

- selineds@live.no -

Kategorier

Arkiv

hits