JULEKONKURRANSE - VINN HÅRPRODUKTER

Hei dere! Som en liten julegave har jeg fått lov til å dele ut hårprodukter fra Pantene nok en gang! Selv har jeg vært veldig fornøyd med produktene jeg har fått teste for dette merket, og nå får også dere lov til å teste ut denne nye kuren. 

Intensivkuren tar ett minutt og skal gi håret fuktighet, i tillegg hjelper den håret tilbake til naturlig styrke og glans, noe som absolutt er nødvendig på denne årstiden. Håret blir fort tørt og slitt på denne årstiden, så om du føler håret trenger en liten energiboost er det bare å melde deg på og krysse fingerne!

♥ For å delta i konkurransen må dere enkelt og greit bare kommentere dette innlegget med navn og epost, lykke til 

VINN HÅRPRODUKTER

"Mange jenter er ikke klar over at et aldrende hår ikke bare handler om grå hår, men er avhengig av genetiske og eksterne faktorer som påvirker hele håret fra rot til spiss. Hårserien Pantene Pro-V Youth Protect 7 forebygger og hindrer hårets aldringstegn."

Derfor har jeg nå fått muligheten til å dele ut denne hårserien til 5 av dere, selv bruker jeg denne serien fast. Forskjellige ting påvirker håret, og med årene er det forskjellige problemer med forskjellige løsninger. Fos oss rundt 20-årene, eller en livsstil med mye jobb, sene kvelder og lite søvn vil håret bli tørrere, miste glans og også tynnere. I tillegg til riktig hårprodukter vil det også hjelpe å spise sunt, spesielt fiber og vitaminer er viktig i kostholdet. 

Alt du må gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar, husk email!! 
VINNEREN AV KONKURRANSEN

(som jeg hadde aages ago)

Fikk trekke 5 vinnere i pantene konkurransen min som vil få hårprodukter sendt hjem i posten så snart de får svar på emailen jeg har sendt ut. Gratulerer til de fem under her:

Camilla (link her)

Stine

Siv

Lotta (link her)

Pia (link her)KONKURRANSE

I samarbeid med Pantene og nettsiden howsyourhair.no får jeg lov til å holde en konkurranse, der 5 av dere vinner det dere ser på bildet under her. Et sett med shampoo og balsam til normalt, fint og farget hår, altså får 5 vinnere 6 produkter hver. Jeg vet av erfaring at disse produktene er veldig bra for håret. Håret mitt har til tider blitt vasket altfor ofte og blir dermed lett fett. For å minske dette skal man helst vaske håret kun hver 3.dag, og det er kun med disse produktene jeg kan vaske håret hver 3.dag uten at det ser altfor fett ut.

Alt dere trenger å gjøre for muligens å være en av de som straks får en pakke i posten er dette:

1. Lik facebooksiden til bloggen min her

2. Del gjerne konkurransen videre ved å like innlegget rett under her, eller på din egen blogg

3. Legg igjen en liten kommentar i innlegget her, husk epost!!Når konkurransen avsluttes vil jeg kontakte vinnerene via mail, og deretter får dere produktene sendt hjem i posten.

VINNER AV KONKURRANSEN

Er så mye å gjøre for tiden, også har jeg veldig lite ekstra energi, vet egentlig ikke hvorfor.. Kan ha noe med at jeg har treningsforbud ettersom jeg såvidt klarer å gå pga foten, men håper på det blir bedre. Uansett må jeg prøve å samle opp krefter og motivasjon til alt skolearbeidet til neste uke! MEN først er det helg, og det blir utrolig deilig! 

Vinneren av konkurransen jeg hadde i januar (wuupsi) er nå trukket og vinneren ble Marte Johannessen som nå skal ha fått mail. Koselig at dere ville melde dere på, så får vi se om det etterhvert kommer flere konkurranser!

KONKURRANSE

Minner om konkurransen der dere kan vinne gavekort hos miinto.no, delta HER.Kommentarfeltet er stengt i dette innlegget.

KONKURRANSE - VINN GAVEKORT


Setter nå igang en konkurranse i samarbeid med nettbutikken miinto.no som selger klær, sko og andre ting på nett. Gavekortet er på 200 kroner og vinneren får gavekortet så fort det har blitt kåret en vinner. Hva du vil kjøpe deg for gavekortet velger du selv. For å delta er det 2 krav:

1. Lik facebooksiden min her

2. Kommenter dette innlegget med navn + mail 

Disse tingene vil bli sjekket, og om du vil dele konkurransen eller bloggen min videre så gir det en ekstra lapp, altså større vinnermuligheter. Da forteller du meg bare i kommentarfeltet! ♥ Lykke til 

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Trakk en tilfeldig vinner av de som hadde gjort det man skulle for å delta, og vinneren ble denne jenta - som faktisk meldte seg på i siste liten. Du har fått en mail nå.

KONKURRANSE

I dag har jeg en konkurranse å dele med dere her på bloggen. Premien er en liten goodiebag med produkter for en verdi over 500 kroner. Konkurransen er laget i samarbeid med sokblogg.no og det er derfor noen småting dere må gjøre for å delta. Det er viktig at dere kommenterer med epost-adresse slik at vi kan få kontakt med vinneren som vil bli tilfeldig trukket.

For å bli med i konkurransen må du:

- Like Søk blogg på facebook HER.

- Skrive et innlegg om Søk blogg og denne konkurransen (ta gjerne mitt tidligere innlegg som inspirasjon her).

- Skrive en kommentar i dette innlegget med link ditt innlegg, epost og navnet ditt.


Pakken består som dere kan se av en kjempestilig klokke, 2 armbånd og en kjempefin øyenskyggepalett.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits