SOMMERENS UNDERHOLDNING

Nå er russetiden ferdig, jeg er snart i gang med eksamner og ser frem til en lang sommerferie når skolen er ferdig. Denne sommeren er jeg så heldig at jeg har hele ti uker ferie før jeg begynner på videre studier, men mange av disse fylles med jobbing. Derfor skal jeg bruke all den tiden jeg kan ute i sommerværet. Jeg er veldig glad i å ligge ute i solen, enten på verandaen, på stranden, en gresslette eller båttur. Denne sommeren har jeg allerede planlagt en båttur med familien og 15 dager i Spania. Noe jeg alltid har med for litt underholdning er magasiner, spesielt er jeg glad i å lese moteblader. Innholdet i mange av disse bladene er varierende, man kan lese gode reportasjer om spennende mennesker, blar man videre i bladet finner man alt fra mote-, trening-, mat- og sminketips å dra nytte av.

Det eringen hemmelighet at disse magasinene koster ganske mye dersom man skal kjøpe de i butikken hver uke/måned, i tillegg kan det være vanskelig å få med seg når ditt favorittblad kommer ut hver måned. For å oppdatere seg med de siste bladene tilbyr bladkongen pakketilbud der man kan velge mellom flere blader for billigere priser eller blader i tillegg til andre gaver. Typiske gaver du kan velge å få med er relatert temaet til ønsket magasin, for eksempel treningsutstyr, sminkeverktøy, smykker og vesker. Med bladkongen kan man også gi bladabonnement som gave til både gutter og jenter, noe jeg tror alltid vil falle i smak- det gjør det ihvertfall hos meg!

_


Litt deilige inspirasjonsbilder en mandag morgen, sett på litt fin musikk og nyt starten på en ny uke ♥ 

Chase You Down - tyDi (Mr. Revillz) 

Har dere forresten sett disse flash tattoene? Så kult til sommerbrun hud! Jeg er alt eier av 1 pakke, og har nettopp bestilt 3 nye, ser for meg at det kan bli så fint i sommer, spesielt med bikini på stranden i syden.

DAYDREAMIN'

God morgen! Dagdrømming og fin musikk hjelper litt en tidlig tirsdagsmorgen  Remixen av denne sangen er så behagelig, og ikke minst er bildene en drøm å se på.

HAPPINESS

BCKG

Jeg er som sikkert alle andre jenter glad i en fin bakgrunn på pcen, så jeg har satt sammen denne. For å ta den i bruk finner dere bildet i større strl ved å trykke på det, hovedsaklig til macbook.

PÅFYLL AV INSPIRASJON

Jeg elsker å ta meg litt ekstra tid til å lese i noen av bladene mine, lese blogger og se på masse herlige bilder på nettet. I dag hadde jeg god tid til dette, og etter masse skolearbeid det siste døgnet var det på tide med litt inspirasjonspåfyll. Bildene er henten fra min tumblr.

WE ♥ IT

BEDSPIRATION

Kom over denne kolleksjonen Lauren Conrad har laget for butikken Kohl's. Denne gangen ble det designet interiør istedenfor klær, men dette er jo minst like fint og morsomt. Tenk så fint et soverom blir med senger som dette! Ahh, jeg gleder meg masse til å få ferdig rommene mine, og drømmer om at de skal bli like fine som de under her..
INSPIRASJON JUNI

Bilder fra tumbleren min heer. Veldig typiske sommerbilder i mine øyne, når det ikke er sol her får jeg drømme meg bort i bilder, mens jeg selv sitter inne under dyna og ser gossip girl.. 

STYLET FOR SOMMERFEST AV GT

Hvor herlig er ikke denne fine sommervideoen Gina Tricot har laget? I tillegg til denne filmen med de 6 jentene har de også flere kollasjer med hvert antrekk og litt tekst. De kjente motebloggene har valgt seg ut sitt sommerantrekk, forklart hvorfor og delt sine sommertips på disse sidene. 

Av å se denne videoen får jeg lyst til å bare ta sommerferie med en gang, stikke ut på hyttetur med alle mine beste venner, kjøpe masse fine sommerklær og bare ha den beste sommeren på lenge! Aah, det blir deilig med ferie ♥

INSPIRASJON MAI

Ser bildene blir mer og mer sommerlige, og det kommer kanskje litt med været og datoen. Mai er snart ferdig, og da starter første måned jeg tenker på som sommermåned, nemlig Juni. Flere fine inspirasjonsbilder finner dere på tumblr'en min her, eller på weheartit her.

INSPIRASJON APRIL

Ååååh, jeg blir så glad av å se på bilder som dette, blar jeg nedover tumblr'en min blir jeg så glad og fylt av så mye inspirasjon. Så mye fine bilder man bare kan drømme seg bort i. Bilder man kan håpe på å kunne ta, steder man gjerne kan reise, mat man skulle ønske var sin og klær man ønsker å kjøpe. Har satt sammen noen få av de mange bildene som inspirerer meg masse TUMBLR

Åå, så masse inspirasjon jeg får her inne! Jeg blir så glad av å se på tumblr-siden min, elsker elsker alle bildene. Min finner dere her, om du og har så legg gjerne ved en link!UKENS LOOKBOOK's


Postet her av Ekatarina Normalnaya.


Postet her av Alina Reinisch.


Postet her av Camille Co.


Postet her av Megan McMinn.


Postet her av Jessica R.

INSPIRASJON

Er syk disse her dagene, og siden jeg nettopp fikk ny pc fra skolen bestemte jeg meg for å lage en liten inspirasjonsbakgrunn. Jeg syntes dette bildet gir så mye inspirasjon, har satt sammen forskjellige bilder som jeg har funnet på weheartit.

ROMINSPO


Holder jo på å pusse opp rommet mitt. Skal få en stue + et soverom, så har sett på litt bilder fra weheartit. Det skjer ikke så mye enda, men jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang og til å få det ferdig. Har så lyst på to lyse fine rom!

BEACH SHOOTBilder herifra

Elsker fargene, modellen, klærne, stranda, alt ved disse bildene er så fint! Var utrolig mange fine bilder fra den photoshooten, men jeg plukket ut noen av de jeg syntes var finest. Får så masse inspirasjon til å ta lignede bilder selv når jeg ser disse! 

Just Girly Things pt.8Bilder herifra.

UKENS LOOKBOOK's


Postet her av Angela Rozas Saiz.


Postet her av Domi Winiarska.


Postet her av Analisa Nguyen.


Postet her av Fanny Lindblad.


Postet her av Luise M.

Dette var da noen av antrekkene jeg likte best fra Lookbook denne uken. 

UKENS LOOKBOOK's

Nummer 1 fra Flàvia Desgranges van der Linden postet her.

Nummer 2 fra Layla Asgari postet her.

Nummer 3 fra Gabriela G postet her.

Nummer 4 fra Alana Ruas postet her.

Tenkte å starte med å poste ukens lookbook outfits hver søndag (ca) med mine favoritter de siste dagene!

INSPIRASJON

Blir litt mindre og dårligere blogging fra Bergen, og ser det på kommentarene og statistikken. Blir mye stress fremover, men skal gjøre så godt jeg kan uansett! Prøver å finne favorittbloggene mine fra linkerunden, så den kommer i kveld. Ha en fin lørdagskveld videre 

Just Girly Things pt.7

Bilder herifra

FUCK, ITS MONDAY TOMORROW

Ny stressuke med lekser, innlevering, fremføringer og prøver.. Skal en liten tur til Bergen til helgen da!

Just Girly Things pt.6

Bilder herifra

Just Girly Things pt.5

Bilder herifra

Just Girly Things pt.4

Bilder herifra

Just Girly Things pt.3

Bilder herifra

Just Girly Things pt.2

Bilder herifra

Just Girly Things pt.1

Bilder herifra

Jeffrey Campbell

LOVE, LOVE, LOVE, LOVE - har utrolig lyst på et par av disse i lysebrune-stoff (de øverste) ..og svart og grå og lyselilla og rosa og glitter! De er rett og slett utrolg fine alle sammen! Jeg skal eie noen av disse før jeg dør ...


Inspirasjon 0606

        

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits