NEW SHOES

Etter å ha fullført tretten år obligatorisk skole er det vel greit med en liten belønning til seg selv? Jeg hadde min siste eksamen på tirsdag, samme kvelden fant jeg ut at jeg ville ha nye sko. Overraskende nok fant jeg noen jeg likte veldig godt, de er både fine å se på, og gode å gå i! Jeg er så fornøyd ♥

4 MY LIPS

Kjøpte disse tre krukkene på ferie i Portugal 99 % på grunn av det skjønne utseendet. Bilder fra ferien og juni-innlegg samt ett til vil komme etterhvert, men nå for tiden er jeg mye ute og nyter sommeren, håper dere også gjør det 

NEW INNEW

Fikk kjøpt meg disse etterlengtede tingene på senteret på fredagen. Trengte virkelig en ny bukse og er veldig fornøyd så langt med denne fra Gina Tricot!

NEW IN PT 2

Visste ikke helt hvordan jeg skulle få til å vise frem alle disse klærne på en gang, men det endte med å legge de utover sengen. Her er siste del av innkjøpet fra Spania, er veldig fornøyd selv! Skriver ikke hvor ting er fra, men er det noe spesielt får dere bare spørre. Skal prøve å trekke vinneren av konkurransen min (her) i morgen, ellers får dere ha en fin kveld videre!

Topper, genser, jeans, joggebukse og shorts


Genser, shorts og kjole

Maxiskjørt, undertøy, fin topp, nattøy og skjørt

Bluser, skjørt, ringer og neglelakk

NEW IN PT 1

Her kommer første del av innkjøpene fra Spania. Påfyll på nesten alt av sminke, satser på disse produktene er bra fordi jeg har faktisk ikke testet noen av de før.

Benefit/primer+concealer, itstyle/mascara, deliplus/solpudder+koster, MomEnt/neglelakk, ENDELIG MACBOOK

Hei dere! Nå skriver jeg første innlegg fra min nye pc, har endelig fått kjøpt meg macbook. Etter mange gode tips fra dere, nett og butikkhjelp endte jeg opp med en Macbook Pro 13 m/Retina. Så langt er jeg igrunn fornøyd med pcen, men har aldri hatt Macbook før så det er mye å sette seg inn i. Tror det blir enda bedre når jeg har satt meg inn i alt og fått pcen best for mitt bruk! 

Knipset selvfølgelig noen bilder av min kjære mens jeg pakket den opp, men har enda ikke Photoshop på denne pcen, så noe redigering annet enn litt lys får jeg ikke gjort noe med..INNKJØP

Har klart å bruke ganske greit lang tid på å få fikset dette innlegget med innkjøp, så noe av det er allerede vist i antrekk, og i går kjøpte jeg i tillegg en ny tshorte. Er veldig førnøyd med klærne, og selvfølgelig er det utrolig deilig å ha litt nye klær å bruke! 

Supersøt bh, bodylotion, ansiktskrem og aftersun

Dette er vist i antrekksbilder, høytlivsshorts og tshorte

Topp, smykke, hårstrikker og fliseklemmer

Deeilig strikkegenser, og to andre gensere

Superfin kjole og en topp

To sommertopper

Genser, shorts og tshorte, som også er vist i antrekk

Denne ble kjøpt i går, treningstshorte fra craft

NYE SOMMERKLÆR

Stripete kjole, selv liker jeg denne kjempegodt og kommer nok til å bruke den både som kjole og genser!

Skjørt i kjempedeilig stoff og fint mønster!

På et av småbildene fra inspirasjonen for mai er et bilde av en jente med blomstershorts og utrolig kul topp, etter dette måtte jeg bare finne min egen blomstershorts. Og det gjorde jeg! Syntes den passet veldig bra, og denne ble bestilt over nett. 

Alt fra denne siden.

NYTT FRA NELLY

Her er en av de pakkene jeg har fått i posten for ikke så lenge siden. Har enda to jeg ikke har fått tatt bilder av og publisert, også venter jeg enda på en fra victoriassecret. Gleder meg! Parfymen under er dødsgod, så fin sommerlukt, og krøllstaven er også veldig bra. Etter denne holder faktisk krøllene seg gjennom en hel dag, og faktisk til dag 2, noe ingen andre krøller gjør i håret mitt. Kjolen er veldig fin den også, men den regner jeg med det kommer bedre bilder av ettersom når jeg får brukt den!

Parfymen finnes her

Krøllstaven finnes her

Kjolen er utsolgt dessverre

LITT NYTT

Har kjøpt litt i det siste, venter fortsatt på 2 pakker i posten, men de kan jeg vise dere om de kommer snart.. Disse fine neglelakkene fra ginatricot, elsker fargene og glitteret, ser for meg at disse blir veldig fine i vinter!Også fikk jeg denne søte notatboken herfra. Valgte å bestille med ett av de ferdige desingene istedenfor å lage mitt eget fordi jeg syntes dette ble søtere og enklere. Gleder meg til å kunne starte å bruke denne i 2013.

INNKJØP - 2 NYE BUKSER

Har kjøpt endel klær i det siste uten å legge det ut på bloggen, men fant ikke så masse i dag. Fant disse to fine buksene og litt under-/treningstøy. Syntes det er greit å ha litt forskjellige bukser å variere mellom og ikke kun vanlige jeans. Klærne vises jo også bedre i outfit-innleggene mine, så dere får sikkert se de etterhvert.VINTERJAKKEN MIN

Svart SVEA, størrelse S, akkurat passe stor og utrolig varm! Dette blir min kjære i vinter ♥

NYTT I POSTEN

Fortalte dere jo tidligere i dag at jeg skulle vise pakken jeg fikk. Den kom faktisk på bare 2 dager uten at jeg betalte noe ekstra! Liker deet. Strikkegensere får man jo aldri nok av på høsten/vinteren og er jo greit med en litt annen farge også. Vesken er også veldig fornøyd med, den er så stor og det er såå bra! Var akkurat en sånn jeg har lett etter, stor nok til skolesaker + pc, og fin da.INNKJØP FRA STOCKHOLM DEL 2

Her kommer andre del av innkjøpene fra Stockholm, nemlig klær. Det virker ikke som så mye så snart det kom inn i klesskapet, men liker alt kjempegodt!

Strikkegenser fra hm - Strikkegenser fra Monki - Grå genser fra Gina Tricot - Strikkegenser fra hm

 
Jeans fra Zara - Jeans fra Topshop - Shorts fra Gina tricot - Topp fra Monki - Bluse fra Monki

+ Et dødsfint grått skjørt og en hvit enkel kjole

INNKJØP FRA STOCKHOLM DEL 1

Tenkte å dele innkjøpene i to deler, tilbehør og klær. Det ble en del innkjøp, men ikke så aaltformye! Noen tusenlapper gikk, men det hjalp litt med litt shoppingpenger fra farmor. Fikk i tillegg litt i bursdagsgave. Ble kjempeførnøyd med alle tingene!

Hvite converse - Ole Henriksen walnut complexion scrub - Leppestift fra Make up store - Parfyme fra Givency - Skjerf og votter fra Monki - Paraply - Lakerol og tyggis(standar fra tax free) - Strømpebukse fra Gina tricot

ROSA BALLERINASKOKjøpte disse på New Yorker i Sverige, er de ikke søte?

INNKJØP - HUNTER

Fikk endelig kjøpt meg noen støvler, fant de i Bergen på Lille vinkel sko. Utrolig koselig butikk med mange fine sko. Blant annet Hunter og Jeffrey Campbell i flere farger og modeller. 


INNKJØP - TILBEHØRAlt fra hm

INNKJØP FRA OSLO

Tusen takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg, dere er så søte ♥ Har forresten laget bloggdesign til min beste venninne, sjekk ut hennes blogg HER. Her kommer ihvertfall det jeg kjøpte i Oslo i går, det kommer til å vises bedre på outfit-innlegg senere. Genseren kommer allerede i morgen!


Alt er fra Bik Bok og Gina Tricot

NYE NEGLELAKKERMerket Viva La Diva, kjøpt på Cubus, elsker fargene 

GÅRSDAGENS INNKJØPSmykke fra hmSolbriller fra hmSko fra hm

Jeans fra Gina Tricot

DEFINE DRY SHAMPOO

Kjøpte meg denne på butikken etter å ha hørt at Define har laget tørr-shampo (?). Har prøvd en del tørr-shampoer(?) før, men de har gått tom etter å ha brut de to ganger og da syntes jeg de ble litt dyre. Denne kostet uansett halvparten! Kan jo komme med en vurdering etterhvert, kanskje.

Noen som har prøvd den?

Dagens innkjøp

Muffins fra Kremmerhuset, Hårdonut fra Glitter

Renskeprodukter fra Garnier kjøpt på Cubus

Svart høytlivsbukse fra Pieces

Blå-grå vårjakke (heh) fra Vero Moda

+ 2 fine gaver til i morgen!

Nytt iPhonedekselFikk dette fine dekselet i posten i sted. Har vunnet det på bloggen til Kine for litt siden. Jeg syntes det er dødsfint, elsker det!

Dekselet er forresten fra handelsportal og dere finner det her.

Klikket hjem fra Nelly

Ansiktspleie , Fresh Squeezed Limeade , Crazy Rumors - NELLY.COM             Festkjoler , Pleated Halter Dress , Three Little Words - NELLY.COM      Neglelakk , Wild Shine Nail Colour , Wet n' Wild - NELLY.COM

Leppemade her // Kjole her // Neglelakk her

Innkjøp fra Oslo

Til å beskytte iPhone fra Expert

Mascara fra Loreal Paris - Cubus

Neglelakk i fargen 112 fra Isadora - Cubus

Perlearmbånd fra Cubus

Gjennomsiktig bluse med sløyfe fra cubus

Hatt en fin dag med farmor og kusine i Oslo! 

Innkjøp 20 desember

Dro på Ski Storsenter etter skolen slutta klokka elleve i går med en venninne for å se etter litt julegaver. Fikk også kjøpt noen småting til rommet mitt og julegave til meg. Da vi kom hjem igjen dro jeg på besøk til en annen venninne og var der i noen timer. I dag skal jeg pakke til vi reiser bort til jul. Gleder meg masse!


//lysbeholder/skål fra Søstrene Grene, Duftlys fra Nille og Pynte-små-kule-ish fra Brocca//Høyslivsbukse fra Pieces i beige

+ to julegaver, men de er pakket inn!

Pakke i posten + konsert

Fikk pakken i posten i dag, to gensere og en topp, kan jo vise dere en annen dag kanskje .. ? Også har jeg bestilt billetter til Jason Derulo konserten i mars!! Ææ, gleder meg, så nå går spillelisten hans på repeat hele tiden og frem til konserten. Kostet bare 350 på billettservice.
Bestilt noe spennende i det siste? heheh

Innkjøp 0906 klær


Høytlivsbukse - Bik bok // Kjole - Bik bok // BIkinitruse - hm

Innkjøp 0906

Mascara - hm // Solbrikker - bikbok // Sko - hm // Renskeprodukter - cubus

Klærne fra shoppingrunden kommer i morgen. Har ikke rukket å ta bilder av alt etter overnatting hos Kristine med jentene!

Nye klær!

Topp//Cubus

Shorts//GinaTricot

T-shorte//Hm

Shorts//Pieces


Genser//Cubus

Skjørt//CubusTopp//Hm

Nytt i garderoben 7,april

Kjole // Sisters Point

Topp // Lindex

Sokker // Lindex

Concealer // Max Factor

Vesker fra Spania!

Disse veskene kjøpte jeg i Spania. To penvesker, en liten og to store.

1 Stor, venstre- Fra kjøpesenteret, rundt 13 euro.

2 Stor, høyre - Marked, rundt 10 euro.

3 Brun, med blomst - Byen, rundt 15 euro.

4 Liten hvit - Marked - rundt 10 euro.

5 Liten svart - Byen - rundt 12 euro.

Jeg er usikker på prisene, men sier det jeg tror.. For å finne norsk pris ganges euroen med 7,8.

Noen du likte?

Ny bikini

Designet er ikke ferdig, skal gjøre det ferdig når jeg får tid!!

Jeg har bestilt meg en ny bikini på nettet og skal hente den mellom mandag(i morgen) og torsdag. Gleder meg til å se om den passer når jeg får den. Skal ha den med til Spania om noen dager!

KUPONGKODENE

Delene hører ikke sammen..

Liked it?

- Seline <3

Id pudder

Jeg har kjøpt meg id pudder og kost i dag! Jeg fikk andbefalt pudderet i fargen light.


449,- på parfymeriet!


Og kost .. 349,- på parfymeriet!

Noen andre som har id?


-  Seline <3

Smykker

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen smykker jeg har kjøpt, men som ikke er blitt vist på bloggen!

Armbånd fra Cubus, 99,-

Armbånd fra Cubus, 69,-(?)

Armbånd fra Cubus, 59,-(?)

Smykke fra Glitter 65,-

Hva syns dere?

- Seline <3

Innkjøp 11.desember 

Diverse julegaver: cubus, hennes, (+) tror jeg!

Sko: hennes&mauritz

Lue: Bik bok. Det var luer til 40 ,- i julekalenderen!

+ en hvit singlet fra Gina Tricot

 

Hva er det siste du kjøpte?

 

- Seline <3

Ny kjole!

Nå har jeg fått meg en kjole. En svart en. Jeg hadde ingen svarte kjoler og føler at alle må ha en, så da har jeg fått min. Jeg tenkte jeg kunne bruke denne til jul, eller skolefesten!

 

199,- på Lindex, billig? JA!

 

- Seline <3

Innkjøp 8.okt

I dag har jeg og siv shoppet på ski storsenter. Her er innkjøpene!

 


Strømpebukser bikbok

veske pieces

skjørt og topp cubus

sokker og undertøy lindex

blad gratis

tights pieces

 

Og siden jeg har så kul blogg ville siv at jeg skulle legge ut hennes innkjøp og.

(BILDE FJERNET)

veske pieces

topper cubus

hårbånd cubus

brownliner hm

undertøy lindex

genser bikbok

skjerf cubus

tights pieces

 

- Seline <3

 

Ny jakke!

- Seline <3

Ny veske + et til bilde fra shooten!

Halla babes and boys!

 

Nå stikker jeg snart på butikken, skal handle ingedienser til middagen! Jeg var på shopping i forrigårs, hadde ikke med så mye penger, men jeg kjøpte en stor svart veske. Egentlig kosta den 300 men den var på salg til 200 så da var den et must!

 

Seline <3

Innkjøp 3.september

body : vero moda

genser: hm

tights : gina tricot

treningstights : hm .. tro det eller ei 

smykke: gina tricot

sminke: hm

- Seline <3

Nye klær!

Heisann bloggen!

 

I dag har jeg vært med farmor på ski, vi har shopping to ganger i året hvor hun kjøper alt til meg, LUKSUS! Jeg har kjøpt masse gensere, noen bukser, skjerf og hårklemmer.

Se under og se hva du syns!


cubus

gina trocot

cubus

cubus

bik bok

gina tricot

cubus

cubus

gina trocot

cubus

only

h&m

 

Seline <3

Kjolene er her!

Nå har jeg endelig fått kjolene jeg har bestilt i posten. Det er alltid spennende å få klær du har bestilt og se om de passer og om de er fine osv. Den gule kjolen med perler øverst er jeg ikke HELT fornøyd med, jeg tror den er litt for stor, også syns jeg den var litt i overkant posete. Se selv og skriv hva dere syns..

 
Nummer 1, den gule!


Nummer 2, den hvite!

 
Kjole 3, den rosa!

Jeg har også kjøpt en parfyme i dag, et gratis blad og en gul topp, dere ser den kanskje på en outfit i morgen eller etterhvert, også har jeg kjøpt bokbind!

Hva syns dere om kjolene på?

- Seline <3- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits