Bakeriet

For litt siden tok vi toget over til Brooklyn, Williamsburg for å gå rundt og titte i den bydelen. Jeg holder meg for det meste på Lower Manhatten, men må jo benytte anledningen til å utforske litt nye steder når jeg er her borte. Vi har fått tipset dette bakeriet av en som jobber på Sjømannskirken her borte. Her serverte de diverse bakevarer, norske skoleboller blandt annet, noe som smakte veldig godt! Vi satt ute på en koselig liten plass med fisker, ekorn og småfugler, snakket litt om livet og hadde det veldig koselig.

A Walk In The Park

Har funnet min favorittplass rett i nærheten av leiligheten min! Ti minutters gange ligger verdens skjønneste park. Battery Park strekker seg rundt nedre del av Manhattan og oppover vestsiden langs Hudson River. Parken består i hovedsak av en promenade perfekt for gå- og joggeturer, men også mindre områder med gressletter og resturanter.

I går tuslet jeg gjennom parken med farmor og tante. Vi kjøpte med oss en kaffe og muffins som vi spiste på en benk med utsikt over på Coney Island og frihetsgudinnen. Det ble også utrolig fint vær, noe som gjorde det ekstra deilig å tusle rundt.

Fall

Det som er deilig med å ta høstsemesteret her i New York er de fantastiske årstidene jeg får oppleve. Jeg kommer alltid til å elske sommeren, og da vi kom ned i august hadde vi mange uker med sommervarme og sol, noe som var utrolig deilig! Nå i oktober derimot har høsten kommet for fullt, jeg er vanligvis ikke så glad i høsten, men herregud så fint det er ute nå for tiden. Og frisk luft, jeg merker jeg setter litt ekstra pris på den friske luften her etter to måneder i sommervarme.

Upper West Side

Nå har farmor og tante kommet til storbyen på besøk. Denne lørdagen har jeg derfor byttet ut brunch på lavo etterfulgt av champange og dansing til fordel for brunch på en koselig cafe på Upper West Side. Vi fikk pannekaker med bær og en veldig god juice til! Gatene i denne delen av byen er så koselig, syntes trappene og de små bygningene er så sjarmerende. Elsker generelt å gå rundt og titte i byen her!

NEW YORK

I august reiste jeg ned til New York med to kofferter klar for et semester markedsføring og moteledelse gjennom Gateway. Jeg visste ikke hva som ventet meg, men forventningene var høye og jeg gledet meg veldig. Jeg har nå levd i denne byen i to måneder og herregud så bra jeg har hatt det! Alle mulighetene man har her nede, folkene man møter og ikke minst elsker jeg hvordan man vokser og lærer nye ting til enhver tid. Jeg tenker virkelig på å komme tilbake neste høst for en bachelor, innenfor hvilke enme vet jeg ikke, men det er sånt man finner ut av, er det ikke?

Tidligere i dag tenkte jeg på hvor heldig jeg er som har denne muligheten til å reise, bo og studere hvor jeg vil. Jeg tenkte også på hvor bra jeg faktisk har det. Jeg lurer på hva folk verden rundt svarer hvis man spør hvordan de har det, hvor mange kan si de er fornøyd med livet sitt akkurat nå, og hvor mange kan si med hånden på hjertet at de har det bra?

GRADUATED

Siden fredag morgen har jeg konstant lest på pskykologi som jeg kom opp i eksamen i, i går laget jeg presentasjon til temaet mitt og i dag klokken ellve kunne jeg si meg ferdig med videregående. Jeg har ventet så lenge på å kunne si at jeg har sommerferie, og ikke minst at jeg nå har fullført videregående skole. Eksamen i dag var behagelig og endte godt, tanken om sommerferie, fint vær og gode venner har gjort meg så glad! Har hatt en fin dag på stranden i dag, på et tidspunkt var det til og med så varmt at vi hoppet uti havet for et lite bad! Gleder meg til flere slike dager i ferien ♥RUSSETIDEN ER I GANG

Tiden frem til og de første dagene i russetiden har gått så utrolig fort! Til nå har vi vært på rulling med bussen, follokåring der vi stakk av med tittelen Årets Follobuss 2015, i tillegg til Landstreff Fredriksten. Jeg gleder meg masse til resten av russetiden med denne gjengen her, vi har mange rulledager i tillegg til Tryvann og Lillehammer igjen WEEKEND

Denne helgen har jeg ventet lenge på! Nå er jeg gjennom en uke med mye jobbing og skolearbeid, vil tror det blir sånn noen uker fremover, men får passe på å ta litt fri i helgen. Planene utenom skolearbeid i helgen består av tapaskveld, spill og venninner, rydding og trening.

RUSSEBALL

Hadde en fin dag i går, vorset startet alt rundt fem der vi åpnet vinflasker og krøllet hår. Litt senere på kvelden var det ned på ballet der vi møtte flere, snakket, danset, drakk og fikk mat. Fra hotellet dro vi en gjeng opp til en venninne på nach og var vell ikke ferdig før klokken fem igjen! Hadde absolutt en veldig fin kveld med gode venner rundt meg 

DETAILS

Nå tar jeg etterlengtet helg og det blir så deilig! Jeg har fri hele helgen og morgendagen er alt satt av til russeball. Vors, ball og nach er alt planlagt, så da er det bare å finne frem finkjolen, hæler og musikk 

_

Litt ekstra tid på morgenkvisten er gull verdt noen dager, prøvde meg også på amerikanske pannekaker med grovt mel, sirup, banan, blåbær og smør for første gang. Nam! Sett av litt god tid en morgen, og smilet er på allerede før du er ute av døren!

ÅRSSKIFTE

Hei og godt nyttår, håper alle har hatt en fin juletid med venner og familie og en fin nyttårsfeiring! I dag reiser jeg med tog til Bergen og tilbringer mine siste feriedager der borte med venner og familie. En siste julegave kommer til 5 av leserne mine da vinnerene av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Pantene nå i desember er trukket, og vil få mail asap.

Det har skjedd utrolig mye de siste månedene, ting har gått i ett og tiden har gått ekstremt fort. Vi gikk nettopp inn i 2015 og bare det å tenke på ting jeg skal i år gir meg sommerfugler i magen. 13 år med ferdig bestemt skole avsluttes og feires i flere uker med alle gode jentene på bussen og resten av kullet. Frem til nå har hvert år vært bestemt og planlagt i forkant, det er først nå til høsten at alt står alt på meg og mitt valg. 

I år har jeg lyst til å ha det så godt som jeg kan ha, jeg vil planlegge hverdagen, sette av tid til ting som gir meg energi og bli flinkere til å si nei til det ting som gjør det motsatte. Jeg håper også jeg tør og får til å gjøre det jeg har mest lyst til i høst, for det å sitte igjen med "what if" er ikke noe jeg ønsker. Jeg tror 2015 kan bli et innholdsrikt år, men samtidig kommer det til å kreve mye.

 

_

Da var endelig dagens siste oppgave levert inn, noe som selvfølgelig er veldig deilig. Det å komme i mål med noen av punktene mine når jeg har så mange gir meg litt ekstra motivasjon. Til nå har jeg egentlig vært veldig klar for skoleåret, flink til å notere og forberede meg, har til og med hatt motivasjonen på topp. Får bare komme meg gjennom denne neste perioden så får jeg nok roet litt ned igjen, er jo ikke så altfor lenge igjen til høstferien heller og ferien til USA blir nok et høydepunkt. Nå har jeg kommet meg under dynen klar for litt lesing til særemne etterfulgt av søvn og en rolig start på dagen i morgen.

17 MAI

Dagen i går startet veldig bra med champangefrokost tidlig om morgenen med bussjentenene, god mat og drikke. Vi fortsatte samlet ned til sentrum for å se på tog, før vi forsvant litt hver for oss. Her var jeg med flere venninner på cafe og så etterhvert på borgertoget. Vi avsluttet kvelden med en veldig koselig bursdag med good stemning!

F&F

Fikset denne digge helgekosen forrige helg, da satt vi tre venninner og koste oss med frukt og smeltet sjokolade. Nå er det endelig påskeferie som betyr enda mer kos og fri. Denne helgen er fylt med masse venninner både fra bussen i går og fra klassen i dag. Skal nyyte påskeferien, håper dere og får en fin ferie 

UPDATE

Hei dere! Formen min er så mye bedre og nå er jeg igrunn tilbake i en normal hverdag. Tiden min prioriteres ikke til blogging nå, men slenger inn et innlegg her og der fortsatt! Fra denne uken og de neste månedene har jeg plutselig skolearbeid som må gjøres.. Ellers er jeg jo sosial, jobber og har begynt litt med trening igjen. Uansett- håper alt er bra med dere ♥♥

_____

At det er mars i morgen er nesten litt utrolig. Forrige måned har gått så fort i forhold til de forrige. Formen min går veldig opp og ned for tiden, jeg kan ha det veldig bra, men også ha det som før. Det er ihvertfall deilig å kjenne at jeg er bedre innimellom. Har også hatt min første lille treningsøkt denne uken, formen er virkelig ikke på plass, men det å kjenne at jeg var støl og faktisk fikk til å trene litt var veldig deilig. Dagen i dag har bestått av mange episoder pll og til slutt litt fine inspirasjonsbilder. 

_

Jeg tror jeg egentlig går litt på autopilot nå for tiden. Har gjort så mye mer enn jeg trodde jeg klarte å gjøre nå for tiden og nye planer kommer opp så fort jeg tror jeg har litt ekstra tid. Denne måneden har vært noe helt annet enn forrige, februar startet med klassetur til Spania, så en travel uke hjemme med jobb og bursdagsfeiring før jeg i går ankom hytten for vinterferie. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg har fått til alt dette, jeg som konstant har lite energi. Selv om det har skjedd mye har jeg fortsatt hatt det utrolig bra de siste ukene. Alt jeg har gjort har tatt litt over for tenkingen og det å gå på autopilot funker best for meg nå for tiden. Nå har jeg ihvertfall mange dager foran meg her på fjellet og det kan jo nesten ikke bli annet enn rolig. Jeg er så klar for å bo i alle koseklærne mine og lese meg opp på blogger, bøker og moteblader, det skal bli deilig nå. 

Nå var det utrolig deilig å logge inn på macen og bare skrive ned noen tanker, ville i tillegg dele noen av de fine bildene jeg har kommet over på pinterest.

SMIL

Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag på både skole og jobb. Knipset dette kjappe bildet på jobb, elsker denne genseren jeg kjøpte i Spania!

 


 

Gårsdagen var forresten superkoselig, jeg fikk til både gaveinnkjøp, baking og var med ut for å spise. Vi spiste vb sushi for å feire. Måtte ta et lite bilde av gaven fra meg under her og, så ikke muffinsene mine gode ut? Hihi _

Lagde med meg vb smoothie på skolen i dag, åå dere må prøve den ut! Forresten, jeg hadde den herligste kvelden i går: tok meg et bad med ansiktsmaske, så lagde jeg meg et glass iskalt vann med isbiter og agurkskiver og leste mine favorittblogger. Følte meg virkelig bra da, utrolig hva litt selvpeie gjør! Ellers håper jeg dere har hatt en fin start på uken ♥ 

RIGHT NOW

Knipset disse bildene nå nettopp. Jeg fikk satt opp mitt nye bord i dag, og er igrunn veldig fornøyd. Det er både fint og praktisk, dette skal nok pyntes opp med litt lys, moteblader og blomster så snart jeg får muligheten. Ellers hopper jeg straks i seng, tenkte bare jeg skulle innom her og si hei til dere i dag. 

_

Angret så på at jeg ikke tok med meg kameraet da jeg så dette, guud hvor fint det kan være her. Har brukt min søndag på litt lekser, på tur, cafe og bakt horn jeg kan ha i matpakke den kommende uken. Er egentlig veldig glad i søndager jeg.

_

I dag har jeg vært en liten tur på senteret med mamma, hun skal nemlig strike skappelgenser til meg! Ellers har vi spist sushi også skal vi se film på tv i kveld. Det kan jo være utrolig koselig å være hjemme og se en film med noe godt å spise!

MMM...

Hei dere ♥ Håper dere har hatt en fin dag, jeg har vært på skolen i hele dag (nesten) som igrunn er en bra ting for meg nå for tiden, haha.. Etter innlegget i går var jeg vell ikke eneste som gleder meg til vår, det hjelper litt med en fruktsalat som denne! Og jaa, den smakte like godt som den ser ut.

 


 

Mens jeg skriver dette innlegget bruker jeg nok 3 x så lang tid pga pcen fordi den er så treig, er fast bestemt på å kjøpe macbook så snart jeg har spart opp pengene. Guud, det blir deilig! 

Uansett, nå får jeg avslutte her, ha en fin kveld videre!

NYTT BLOGGDESIGN

I går fikk jeg på plass nytt design her på bloggen og jeg er så fornøyd! Det er enkelt, men samtidig føler jeg det er litt spesielt med tanke på at kun navnet mitt syntes først. Del gjerne din mening i kommentarfeltet.

 


 

Etter en inspirerende artikkel i Det Nye, og lysten til å få ferdig rommene mine har jeg planer om å rydde i klesskapene mine. Nå har jeg 2 store stappfulle skap som egentlig bare er rotete. Med energinivået mitt vet jeg at dette kan ta tid, men så lenge jeg har begynt og fortsetter når jeg har muligheten går det nok fremover. Et stort ønske hadde absolutt vært å få nye løsninger i klesskapet så det blir mer oversiktlig. Planen for klærne jeg ikke skal beholde selv blir nok å selge noe av det, og gi bort resten. 

I dag kom jeg gjennom alle kjolene mine, og tok sikker ikke vare på mer enn 1/4 selv. Blir gøy å se om noen av kjolene blir solgt, får nok lage meg en bruker på bazar eller bloppis tenker jeg!

MITT 2013

- startet året med bra treningsrutiner og bedre blogging - fikk være med i bryllup i starten av februar - reiste til Spania i vinterferien - fikk betennelse i foten, som førte til 7 uker på krykker - reiste på hyttetur med familien - farget håret igjen -

- bakte overraskelsesmuffing til min bestevenn som hadde bursdag - var med i en annen bursdag - startet samarbeid med pantene, som resulterte i masse herlige hårprodukter - i mai kunne jeg gå igjen, og bloggingen forbedret seg - shoppet også masse denne tiden - kunne endelig ligge under solen på takterrassen - reiste på båttur og sov i telt - flere bursdager - begynte smått å jobbe - reiste på sommerferie til bergen - 

- fikk nye herlige bikinier fra Victoria's secret - fikk brukt de nye sommerklærne - reiste på hyttetur med venner - jobbet masse - i august fikk jeg en herlig overraskelsestur til London av farmor - shoppet masse - besøkte flere store steder i byen som London Eye, parker og musikaler - feiret bursdagen min - var i flere andre bursdager - farget håret blondt igjen - fortsatte med skolen for fullt - fikk ny jobb på Kappahl i slutten av september - 

- hadde en superdeilig tur med to venninner og familie til Gran Canaria - var mange dager på stranden - ute på byen - late dager ved bassenget - i november ble jeg syk i slutten av måneden og tilbrakte mye tid i sengen - forsatt syk i desember - mye legebesøk - korte dager på skolen - juleferie i bergen - feiret julaften med familie - nyttårsaften ble i drøbak med mamma og pappa og venner av de ettersom jeg ikke kan dra ut selv -


 

Har igrunn hatt ett fint år med mange herlige stunder, gode venner og fine overraskelser. På den andre siden har jeg blitt både skadet og syk som også har ødelagt mange uker/måneder av året. Satser på et fint 2014, også håper jeg alle dere hadde et fint 2013! Stor klem ♥

LITT KVELDSTANKER

Nå har jeg funnet ut at jeg vil bruke litt tid på bloggen igjen, og bare det å finne inspirasjon. Jeg trenger noe som gjør meg glad uten at det krever så altfor mye av meg ettersom jeg er (og har vært) syk i 2 måneder. Dette tar aldri slutt, og uten svar fra leger eller annet får jeg heller gjøre det jeg kan og orker. Nå som vi går inn i et nytt år har jeg lyst til å fokusere på positive og enkle ting som gjør meg glad. Jeg trenger virkelig å endre tankegangen min om jeg skal fortsette å være syk, for de siste to månedene har vært tunge. Meen satser på at det går oppover nå!


 

 

 


 

For å starte kan jeg jo dele disse 6 målene jeg har satt meg for året som kommer:

* lese minst 1 bok i måneden

* bruke tid på ting som gjør meg glad

* finne ut mer om hva jeg vil gjøre etter vgs og hvordan dette kan skje

* blogge med kvalitet og inspirasjon

* holde rommene mine ryddige og fine, være flinkere å pynte med ting som blomster

* reise til London


 

TYPISK FERIEDAG

Har nettopp satt med ned med havrepannekaker og iste som frokost etter en liten treningsøkt og litt rydding. Senere i dag får vi besøk fra familie, og i helgen er det mye jobbing.. Har forresten fått to pakker i dag, bikniniene fra victoriassecret og 10 ørepropper/headset haha ellernoee, dere skjønner hva jeg mener. Skal få vist det i et senere innlegg. Men dere får ha en fin dag videre!"HJEMMESPA"

Hoppet rett inn i dusjen med favorittshampooen og balsamen så fort jeg kom hjem. Avsluttet dusjen med hårkur og ansiktsskrubb, før jeg smurte inn verdens deiligste bodylotion over hele meg. Resten av kvelden slapper jeg av med good mat og noe gøy på tven. Superdeilig å være hjemme igjen med noen fridager før jobbjuli begynner.

NATT

De siste dagene har gått i ett kjør fra morgen til kveld med planer med familien, og da legges det jo ikke inn bloggtid, noe jeg ellers gjør vanligvis. Var ganske heldig med at konkurranseinnlegget lå øverst disse dagene da, slik at flere av dere har fått meldt dere på, veldig gøy! I morgen tidlig reiser vi tilbake, så nå skal jeg prøve å få sovet noen timer. Tok disse bildene en kveld jeg ikke fikk sove, ganske dårlig kvalitet på de ettersom det var så lite lys ute, men samtidig syntes jeg de fikk så fin stemning. Men nåå hopper jeg i seng, god natt.IDYLL

Dagen i dag har vært såå deilig! Startet dagen på stranden med hele førsteklassen fra skolen, som jeg nettopp kom hjem fra. Var varmt med mye sol hele dagen, og jeg badet så mange ganger, kunne ligge i solen og bare nyte hvert sekund. Nå sitter jeg her hjemme med de to jentene under her som jeg griller og skal straks spise middag med. Blir deilig! Har forresten blitt utrolig solbrent over hele meg, vet ikke hva jeg skal gjøre, så om noen har noen smarte tips skrik ut!! Tilogmed i ansiktet er jeg heelt rød..

SMIL, DET ER SNART SOMMER

DEILIG DAG

Det var så deilig på stranda i dag, ble litt kaldt mot slutten, men da bare pakket vi og startet turen hjem. Vi skulle egentlig rett hjem, men havnet plutselig en spontantur innom peppes pizza. Var utrolig godt med litt mat da, men fra nå må jeg virkelig spare litt - eller jobbe mer! Var hjemme litt etter ni, så hadde planer typ hele dagen. Syntes det er så deilig jeg, nå som skolen nesten er helt ferdig og det er fint vær, da vil jeg helst finne på så mye som mulig. Har nå sett en episode paradise fra i går, også ser jeg den siste nå før jeg tar kvelden. Skal jo ikke opp før ni i morgen uansett.

Kom forresten hjem til en pakke, og inni den pakken befant det seg noen hårprodukter jeg har gledet meg til å få, nemlig shampoo, balsam og hårkur fra Pantene. Mer om dette merket blir dere nok til å se etterhvert her på bloggen ettersom ihvertfall jeg er superfornøyd med det! Er kanskje på tide jeg begynner å ta litt mer vare på håret mitt.LØRDAG

Har en ganske hektisk dag i dag, skal først på jobb og jobbe lenge, før jeg må kjappe meg hjem og fikse meg, også videre i bursdag. Skal se hva jeg rekker av outfitbilder etterpå, men er litt usikker på det.. Men uansett, blir sikkert kjempekoselig i bursdag, jeg gleder meg ihvertfall! Ha en fin dag da dere, og nyt solen litt for meg ♥(Haha, ja overskiften skulle forestille en sol) 

Har krysset fingerne hele uka og håpet på fint vær i dag, siden vi har hatt fri fra skolen, og det ble det! Har lagt ute siden klokka ti i dag og kost meg med masse iste, druer og elle. Fargen er fortsatt ikke heelt på plass, men får se hvordan den blir etterhvert, hahah. Pleier aldri være en av de bruneste uansett så får vell bare lære meg å leve med det.. Er så deilig at det er helg nå, også leser jeg overalt om de som er ferdig med eksamen - misunner dere masse! Vi kommer ikke opp før den 17.juni om vi kommer opp, men det går vell fint. Da blir det ekstra deilig når vi først får ferie den 21.GOD MORGEN

God morgen! Syntes onsdagsmorninger er så deilige jeg. Starter på skolen kvart på tolv og står jeg opp litt tideligere enn hva jeg må har jeg så god tid! Har nettopp spist frokost og sminket meg, så jeg skal finne noe å ha på meg og fikse håret litt før jeg går til bussen rundt elleve. Ha en fin dag dere ♥BTW

Uff, herreguud.. Har vært altfor dårlig på å oppdatere, men greia er at jeg har hatt en veldig opp og ned periode siden sist. Det med foten virker kanskje ikke så ille, men jeg har blitt så utrolig sliten av at alt blir så mye vanskligere enn vanlig, jeg har ikke fått trene, noe jeg likte godt og brukte mye tid på. Skolen har også tatt mye tid, og nå er i tillegg jobb startet i helgene. Jeg bare er så sliten og så lei. Akkurat nå har jeg lyst til å bare spole frem i livet mitt der alt er bedre og ingenting er feil. Uansett så har jeg flere ting jeg vil dele med dere etterhvert, men jeg har også mistet mailen min ettersom den er blitt hacket og jeg klarer ikke å få den igjen. Jeg har sendt mailer, undersøkelser, fylt inn skjemaer, men ingenting funker.. Jeg kommer tilbake, vet ikke når, men akkurat nå er jeg bare for sliten.

Og nei, skriver ikke dette for at folk skal syntes synd på meg, eller for å overdrive og oppmerksomhet. Skriver dette så det kan ligge øverst på bloggen slik at dere vet hvorfor den ikke oppdateres. Sånn at dere vet grunnen, og vet at det vil komme oppdateringer etter hvert. Jeg vet også at mange har det mye verre enn meg og føler derfor ikke at jeg har rett til å klage. Prøver derfor å klage minst mulig, men kanskje det gjør meg litt ekstra sliten, det å holde alt for meg selv. Uansett, ferdig med alt av klaging. Vi snakkes i en bedre periode, klem til dere ♥HVERDAGSLYKKE

Blir så glad når jeg får ting i posten, har forresten litt klær og vise og snart, får bare finne en måte å vise det frem. Ellers sitter jeg hjemme og ser på masse videoer fra Justin Bieber-konsertene ettersom jeg egentlig skulle være der i kveld. Guud, håper jeg er ferdig med krykker snart. Haha, jaja, får lage ferdig en fremføring nå, så snakkes vi!

SØNDAGSKVELD

Gossip girl. Kvikk lunsj. Dyne. Blogg. Neglelakk. Mat. Moteblader. Kosebukse. Dette er ord som beskriver hvordan jeg skal tilbrilnge den siste delen av helgen. Helgen har vært helt grei egentlig, både veldig bra, men også med dårlige perioder. Håper dere har hatt en super helg, og er klar for en ny uke! CUPCAKES

I dag var det bursdag til min kjære bestevenninne, så da var det tidlig opp for å bake. Etterhvert dro vi på overraskelsesbesøk med muffins og bursdagssang. Har aldri bakt muffins med det utstyret jeg brukte nå, men de ble jo litt fine da, også smakte de godt!  ♥ Gratulerer med dagen vennen ♥MER FOTO+MOTE, MINDRE HVERDAG

Har tenkt litt over om jeg faktisk skal fortsette med bloggen ettersom den har blitt så lite oppdatert i det siste. Jeg endte med å fortsette å blogge, men kommer til å fokusere mer på foto og mote, mens det blir mindre av kun min hverdag. Håper dere vil fortsette å følge meg!-15

Åhh, så kaldt det var i dag, typ -15.. Jaja, nå må jeg gjøre skolearbeid før jeg drar på trening.NY START

Da starter skolen igjen for fullt, og etter jeg var syk kan jeg endelig begynne treningen igjen som vanlig. Jeg gleder meg egentlig veldig til å komme igang, har savnet å trene disse 3 ukene. Etter jul fikk jeg jo og mye nytt treningstøy som hjelper litt ekstra på motivasjonen. Har satt på sommerlista igjen på mobilen også, men nå må jeg løpe, 5 minutter til bussen går!

FEIL DØGNRYTME

Her er noen bilder gjennom en liten del av min dag. Har vært helt utrolig trøtt i hele dag i og med at jeg kun fikk sove fra typ 22.00 - 00.00 i går, og senere 05.30 - 07.00, altså 3,5 timer. Vet ikke hvorfor jeg slet sånn med å sove, men da var det jo ekstra deilig å ha kort skoledag i dag. Får se hvor lenge jeg orker å være våken i dag, men tar det rolig ihvertfall, haha.

........

Dette blir da første posten min i 2013, haha. Helt siden forrige post har jeg vært helt opptatt. Tidlig kvelden på nyttårsaften lagde jeg og mine bestevenner middag, før vi dro videre til flere venner av oss og ble der resten av kvelden. Da vi etterhvert kom oss hjem igjen og la oss sov vi noen timer, før jeg måtte opp og hjem igjen for å forbrede meg til bursdag. Senere den dagen reiste jeg inn med noen flere og feiret bursdagen til en venninne av meg, der vi også sov over så jeg har da ikke vært hjemme så lenge. I tillegg er jo minnebrikken min ødelagt så jeg må få kjøpt ny før jeg kan ta flere bilder med kameraet. Uansett, jeg har hatt to fine, men hektiske dager nå i det nye året, så håper jeg resten fortsetter like bra!

SISTE SØNDAG I 2012

Måtte stå opp tidlig i dag for å jobbe i butikken til farmor, men det gikk egentlig ganske fort. Nå er jeg hjemme igjen og har ingen planer resten av dagen. Jeg har nettopp fikset meg kake og kakao med krem og tenkte nå å sette på litt one tree hill. I morgen er planene å fikse meg og spise middag med mine to beste venner, før vi reiser videre og møter flere. Tenk, i dag er siste søndag i 2012!Minnekortet mitt har desverre blitt ødelagt.. Nå som jeg skulle være så flink og spare penger. Jaja, må bare få kjøpt et nytt asap og spare etter det. Får finne en blanding av iphone bilder og bilder jeg har fra før i mellomtiden.

MIN EGEN JULEDESSERT

Åå, dere er så søte! Tusen takk for alle koselige kommentarer i forrige innlegget. 

Merker at hver gang jeg legger ut et matbilde så lar jeg det gå gjennom pixlr for en mer kreativ redigering, haha. Prøver å ikke få for mange av de, men er så lettvindt å ta bilder av noen ganger. Uansett så bakte jeg kake nå i kveld. Jeg blir alltid like skuffet over juledesserten så jeg bestemte meg for å lage min egen..I morgen har jeg noen planer om hva jeg skal blogge om, skal blandt annet begynne å spare penger så setter opp noen punkter om dette. En konkurranse om et gavekort kommer også nå snart, så det er bare å følge med!

ROLIG DAG

Har egentlig vært syk fra mandag forrige uke og ikke orket spessielt mye denne tiden.. Har kun hatt to helt rolige dager, så i dag tenkte jeg å ta meg enda en rolig dag for å prøve å bli frisk asap. Det har liksom alltid skjedd noe, jeg har vært med venner, i familiebesøk og andre ting som shopping og skole.

Herregud så lite kreativ jeg er på overskrifter. Tror jeg hadde innlegget ferdig i over en halvtime kun for å komme på en overskrift.

2.JULEDAG

Hadde nettopp overnattingsbesøk av en venninne, men hun skulle hjem og spise pinnekjøtt til sitt besøk.. Flaks for meg skal vi ha pinnekjøtt her og så jeg fikk besøk av hu her jenta! Pinnekjøtt er det beste man kan få i julen så gleder meg til å spise nå, haha!JULELYS

Endte bare opp med 3 ting til meg selv i sted tror jeg, også er jeg ferdig med julegavene. I kveld skal jeg opp til en venninne og pynte litt pepperkaker noe som sikkert blir superkoselig! Viser innkjøp og antrekk en annen dag.JULEGAVESHOPPINGNå stikker vi på julegaveshopping, ha en fin dag da dere!

FORANDRINGER

Ble litt uplanlagt borte fra bloggen i det siste, men nå mer ferie og endelig mer inspirasjon er jeg tilbake! Jeg har fått på plass det mye designet, det er kanskje litt rot med noen av bildene nedover siden pga størrelsen, men det blir borte etterhvert. Bildene kommer nå i litt mindre størrelser og de forskjellige "menyene" er mer delt. 

Den siste uken har jeg lagt syk hjemme, kom meg på skolen 3 av 5 dager, noe jeg syntes er helt greit. Alt jeg har gjort er vell egentlig å se på one tree hill - mange sesonger, drukket te og spist halspastiller. Hadde planlagt den koseligste starten på juleferie i dag med julegaveshopping og pepperkakebaking med de beste jentene, men isteden lå jeg her hjemme under dyna. Julegaveshoppingen må jeg ta i morgen, så jeg håper virkelig formen er bedre.. Håper på å være helt frisk til julaften, det er så slitsomt å være forkjøla. 

Siden sist har jeg også farget håret, litt mørkere - mer rødlig, men rødfargen har nok sakte blitt mer og mer borte. Eller kanskje jeg bare har blitt vandt med det. Uansett ble jeg kjempefornøyd, deilig med litt forandring. Også er det så koselig når andre legger merke til det og kommenterer hvor fint det er! 

Er fortsatt utrolig koselig å se at dere fortsatt titter innom bloggen, så får dere følge med videre. Håper alle får en kjempefin juleferie!IKKE BRA NOK

Uff, jeg har hatt så liten tid i det siste, rekker såvidt å gjøre det viktigste innenfor siste tidsfrist. Sitter oppe langt utover kvelden med skolearbeid fordi jeg ikke rekker før. Skoledagene varer jo helt til kvelden, så må jeg trene noen av dagene og plutselig er det altfor sent. Blad jeg nedover bloggen ser jeg hvor dårlig den har blitt de siste dagene, har ikke noe ekstra tid å bruke på den. Prøver og innleveringer er noe jeg må prioritere fremfor bloggen, og når det er alt jeg gjør får jeg ikke noe gøy å blogge om heller. Ute blir det mørkt før jeg kommer hjem og fine bilder rekker jeg heller ikke å ta. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid. Vil ha tid til å klare alt jeg må rekke pluss litt til. Fullt press frem til jul. 20 dager til ferie.

Legger ved dette, egentlig altfor mørke bildet av meg og krysser fingerne for at jeg rekker alt jeg skal.LANGT FRA SOMMER

Guud, så kaldt det er blitt ute nå. Enda er ikke bakken dekket av snø og gradene er ikke under 0.. Savner da jeg kunne gå på skolen som dette jeg!

ENDELIG HELG

I dag hadde vi lang skoledag, som vi har hver fredag. Utrolig kjedelig å ikke slutte tidligere på fredager, menmen.. Uansett var jeg og trente etter jeg hadde vært hjemom her og spist litt, så nå skal jeg ta en dusj, skifte til kosedressen og slappe av resten av kvelden. Begge dagene i helgen blir det jobb, så får se hvor mye jeg får gjort i helgen. Får kanskje besøk i morgen da, det er jo koselig! 

Dagen i går derimot var fullt opp, deilig med noen sånne dager også. Jeg hadde skole til tolv, så var jeg såvidt hjemme før jeg måtte ned på jobb. Da jeg var ferdig på jobb møtte jeg en venninne som ble med opp til meg. Da hun dro kom en annen jeg skulle se kino med, så spiste vi litt mat før vi gikk ned til kinoen tolv. Vi så premieren til Twilight, den var kjempebra forresten! Var litt trøtt i dag siden jeg ikke fikk lagt meg før typ tre i natt..

Uansett er det kjempedeilig med helg og jeg håper alle dere koser dere masse 

SLUTTEN AV UKA

Helgen min har igrunn vært veldig rolig. Sluttet sent på skolen på fredag og etter det var jeg kun og trente før jeg avsluttet med serier her hjemme. Både i går og i dag har jeg jobbet, men etter jobb i går dro jeg opp til bestevenninna så handlet vi litt til middagen + pepperkaker og gløgg. Utrolig koselig å spise pepperkaker igjen. Nå har jeg kommet meg hjem og skal vel egentlig gjøre endel skolearbeid, blandt annet pugge til en prøve.. Uansett så håper jeg alle har hatt en fin helg!

...THOSE DAYSTRAVEL DAG

I dag ble jeg endelig ferdig med en gymtest jeg har gruet meg til en stund, skjønner egentlig ikke hvorfor, for jeg fikk et ganske greit resultat. Uansett i dag har jeg endel å gjøre med både skolearbeid, her hjemme pluss trening. 

Det er forresten utrolig koselig at statistikken har gått så fort opp igjen etter jeg startet å blogge igjen, selv om dere er litt dårligere på å kommentere.. Kommer forresten en konkurranse etterhvert. Blogg har jo også kommet med en ny funksjon slik at man kan forhåndsstille når innlegg skal publiseres, utrolig praktisk. Men nå får jeg komme igang med det jeg skal her..

TILBAKE PÅ BLOGGEN

Mens jeg har hatt pause har jeg:

- begynt å øvelseskjøre

- startet skolen for fullt

- vært med venner

- hatt høstferie

- vært noen dager på hyttetur


- byttet ut gammel til ny jobb

- kjøpt mye nytt

- feiret halloween med gode venner

- sett mye one tree hill

- startet å trene oftere og bedre

 

La ved noen bilder fra instagrammen min som jeg har tatt i mellomtiden.

BLOGGPAUSE

Har hatt det veldig travelt, egentlig siden skolen startet.. Uansett så var det ekstra travelt i helgen som er grunnen til at jeg ikke fikk blogget. Skulle egentlig bare skrive et lite innlegg her for å skrive at jeg tar meg en liten bloggpause. Vil gjerne få fikse litt nytt design, og få mer motivasjon! Kjenner jeg meg selv rett er det nok ikke så lenge til jeg er tilbake, men da skal det bli bedre. Har muligens en konkurranse på lur etterhvert også! Snakkes 


FREDAG

Endelig har det blitt helg. Jobber både lørdag og søndag, men skal presse inn noen venninner også! Også skal jeg kose meg i dag da. Skal på senteret å sende avgårde en pakke til vinneren av konkurransen, også får jeg besøk her i kveld. Men nå må jeg løpe!

SAVNER SOMMEREN

Det har jo blitt såå kaldt ute nå. Skjerf og strikkegenser er blitt nødvendig og solen har sluttet å varme. Heldigvis har jeg fått handlet inn mange nye strikkegensere i høst, eneste som mangler er en fin og varm(!!) vinterjakke. 

TORSDAG

Kom meg på skolen i dag til en kort dag med norsk. Har også fått hentet en pakke fra hm også fikk jeg med en blomsterbukett som jeg ga til mamma. Snill eller hva? Viser dere pakken senere, det var akkurat som jeg håpte!EN GOD START PÅ DAGEN

Hadde en fin og deilig start på dagen i dag. Starter sent hver fredag, så hadde ikke på alarm før klokka ni! Var våken når alarmen ringte og hadde nesten to timer før bussen gikk. Jeg tok meg tid til en lang og god frokost, og egentlig ingenting stress.. Den siste tiden hadde jeg ingenting å gjøre før jeg skulle gå, så da satte jeg meg ned i sofaen min og leste et blad, utrolig grei start på dagen!

SKOLESTRESS

Kjenner godt at skolen har startet igjen for å si det sånn.. Helt siden torsdag forrige uke har alt gått i ett. Skole, jobb, lekser, trafikalt.. Kjenner det er litt greit å ha planer og være litt travel, men det blir jo mye stress å aldri ha en pause. Trafikalt er ihvertfall ferdig denne uken, så da er det gjort.. Har uansett planer om å gjøre mitt beste på skolen, så prøver å komme inn i gode rutiner allerede! Nå må jeg fortsette på matteleksene så jeg rekker trafikalt om litt over 1 time..

16 ÅR

Dro ut og spiste med bestevennene mine på bursdagen min 14.august. Vi bestemte oss for å spise sushi og kake. Litt over fem kom de glade med bursdagssang og gaver på døren. Vi skiftet og fikset oss litt her før vi dro ned til byen. Maten var dødsgod! Snakking og overnatting ble det hos meg. Hadde en kjempekoselig kveld! Og takk for fin gave Naam, det var så godt 

SUSHI & SOL

I dag satte mamma og jeg oss opp på terrassen og spiste litt sushi i finværet, før hun skulle dra bort. Vi har også masse gode jordbær, så jeg er plassert i sofaen for resten av kvelden i håp om å bli frisk til i morgen. Håper dere har hatt en fin dag.

FORKJØLET

Har blitt forkjølet i dag, så skal bare ta det med ro. Fikse litt med bloggen og se på filmer om det funker. 

MEG

Har jobbet i dag, fri i morgen, jobb sånn ca resten av uken. Skal ihvertfall kose meg med bestii i morgen da, og sove lenge!

GLAD JENTE

Woho, kom inn på 1.valget mitt i går og fikk kjøpt 4 jb billetter i dag. Siden de ble så fort utsolgt kjøpte jeg 2 til begge dagene, så ser jeg i morgen om jeg får flere. Kommer nok til å selge de jeg ikke skal bruke selv. Konserten blir så bra! 

EDIT: Billettene er solgt, så er ikke vits å spørre om de mer.. Vil andbefale dere å følge med på finn.no og Facebook, også håper jeg dere finner noen billetter til konserten! Lykke til :-)Blir glad om dere liker den nye facebooksiden til bloggen her!

FJELLTUR

Her på vestlandet er det standard med en fjelltur i løpet av ferien, noe jeg ikke er så glad for. Tror egentlig ikke jeg skal si så mye mer enn det.. Så noen søte sauer da, haha!

COSTUME INSPIRASJON

Lengter etter sol og varme, men her er det bare regn og kulde. Båtturen i sted endte med mange lag klær og tepper, i stedenfor bikini og shorts slik det skulle ha vært. Sitter endelig inne med sommerutgaven av Costume og har så lyst på litt sommer. Vil bruke bikninier, sandaler og sommerklær. Vil spise is og vannmelon på stranden, etterfulgt av grillmat. 

MINIFERIE

Har skjedd mye de siste to dagene, har blandt annet tatt av reguleringen og jobbet. Reiser til Bergen med familien + bestie etterpå og blir der en liten stund. Det er meldt regn hele uken, men jeg har pakket shorts og bikini så håper på sol! Vet ikke hva planene er enda, men tror ikke jeg får nett der nede, noe som er utrolig kjipt. Skal se hva jeg får til, men er ikke helt fan av mobilblogging heller.. Skal ihvertfall prøve å få tatt noen bilder om solen kommer frem. 

VITNEMÅLSUTDELING

Da var 10.klasse ferdig 21.juni etter en vitnemålsutdeling på skolen med sanger, taler og roser + vitnemål. Etter det dro klassen på Peppes der vi koste oss noen timer og tok de siste klassebildene. Har hatt noen fine år, men ser samtidig frem til å starte på ny skole! JOBB

Har jobbet i hele dag, solgt vafler til en kjendis og brent meg på fingeren. Er alltid så sliten etter jobb, så nå skal jeg spise litt pannekaker før jeg forhåpentigvis tar en tidlig kveld. Jobber i morgen og, så skal se om jeg får gjort klar noen bilder fra vitnemålsutdelingen nå som jeg kan poste i morgen. 

SOMMERFERIE

I dag var siste skoledag på us og jeg har derfor sommerferie! Skal på vitnemålsutdeling i kveld og Peppes etter det med klassen også tar jeg sommerferien. Jeg skal forresten jobbe de to neste dagene, men nyter alt så mye jeg kan. Spiste verdens beste lunsj i sted bare fordi det er sommerferie. Nå skal jeg ut i solen noen timer før jeg må gjøre meg klar til etterpå. 

SOMMERVÆR

Mesteparten av dagen har jeg brukt på stranden med trinnet, var sol ute så været var kjempedeilig. Jeg er så glad i sommervær og håper virkelig det ikke forsvinner igjen.. Nå er det bare 1 skoledag igjen også er det sommerferie!

KISSES

Har hatt en fin helg med bursdagsbesøk og venner. Denne torsdagen får vi sommerferie, etter 3 år på ungdomsskolen! Helt sykt egentlig.. I morgen skal jeg en tur til Oslo med klassen så skal nok noen av oss jentene bli igjen og spise og shoppe litt. Blir nok superkoselig! 

 

SUMMERLOVE

Dagen i dag brukes til å pugge matte og engelsk til prøver på tirsdag, tok en ekstravakt, så da jobber jeg i morgen også. Har satt meg ut i sola, så da går det litt greiere å pugge. Er så deilig ute, og med frukt og bær blir alt bra! Varmen sier litt, når iPhonen min ikke kan brukes før den må avkjøles..Summerlve

 

HELG

Wuhu, jobbet til midnatt i går og kom hjem fra jobb for litt siden i dag.. Nå skal jeg lage litt pannekaker til middag, før jeg tar en rolig kveld. Er såå sliten.

HERLIGE DAGER

♥ Vet ikke hva jeg skal si en gang, alt er så deilig.. I morgen er det skole igjen, med jobb etterpå før det er helg. Elsker at det er meldt fint vær så lenge nå. Har vært mye ute i solen de siste dagene og nytt alt!

LIVET ER BRA

Endelig har jeg fått på plass det nye designet! Var så lei det gamle nå. Det ble et enkelt og hvitt design, men jeg har fikset større plass til bilder. Jeg er ferdig med matteeksamen, har fri de neste dagene og det er sol ♥  I dag er de få planene jeg har å trene, rydde rommet og få besøk på overnatting! Fin dag.

TILBAKE NESTE UKE

.. matte eksamen, ha en fin 17.mai, blogges neste uke!

1 MAI OUTFIT

Har ikke orket å blogge den siste uken, orker ikke fortelle hvorfor, men nå er jeg tilbake!

Jeg har fått jobbet litt med det nye designet, det er nesten ferdig, men mangler sånne småting jeg bruker litt tid på å få til. Det blir veldig enkelt, men har fikset stor plass til bilder og tekst. 

I kveld skal jeg i bursdag til farmor, ute er det så fin sol, så det blir nok et fint besøk. Her er en "smakebit" på hva jeg skal ha på meg senere. Har fått skoene mine, såå glad!

FAKE SUNSHINE

Feiret en av mine beste venner sin bursdag i dag, var superkoselig. Fikk mettet og trent magen, haha! 

NORSK TENTAMEN

Nå skal jeg fikse meg til sengen så jeg er klar for tentamen i morgen.. Er i norsk, så da er målet å skrive en bra historie. Jeg er skikkelig gira på å gjøre det bra og håper at jeg får det til. Ønsk meg lykke til da, dere 

LØRDAGSKVELD

Har hatt en deilig rolig kveld med tv-titting og frukt. I morgen skal jeg i familiebursdag, så det blir sikkert koselig. Klokken er bare ti, men jeg er ganske trøtt allerede, måtte jo stå opp litt før åtte i dag.. Har forresten fått mange koselige kommentarer i det siste, så tusen takk for det, blir utrolig glad! 


TF OPPLÆRING

I dag var første dagen i opplæring på Tusenfryd. Vi fikk egentlig bare masse informasjon og møtte forskjellige ledere. Ble også kjent med noen superhyggelige folk! Opplæringen fortsetter neste helg, og første dag Tusenfryd åpner skal jeg jobbe og lære meg alt. Blir bra til å starte å jobbe, gleder meg til å kunne alt jeg skal jeg!

SWEET DREAMS

Nå ligger jeg deilig under teppe med mange puter på sengen og hører på fin musikk. Tar kvelden snart, må bare se litt tv-serier og lese litt blogger først. God natt alle søte 


TILBAKE PÅ SKOLEN

Da var siste dag av påskeferien snart ferdig. I morgen er det tilbake på skolebenken med tentamner allerede neste uke. Etter det kommer eksamner strømmende på med litt jobb innimellom. Jeg har hatt en deilig, slapp og fin påskeferie med en Bergenstur i starten. Var syk siste del, men det er snart over. Har sett litt på tv-serier, filmer og ellers gjort skolearbeid. Håper alle har hatt en fin ferie, også er det  bare 72 dager til sommerferien 


LITT SMÅSNAKK

I dag er det søndag, altså jeg skal bare slappe av. Skal gjøre litt skolearbeid, litt "bloggarbeid" eller hva jeg skal kalle det om jeg får tid, og så skal jeg på middag senere i kveld. Nå er det bare 2 dager igjen av påskeferien, men da er det 72 dager til sommerferie!! Blir så deilig. 

Neste helg er første opplæringsdag på jobb, så det kan jo bli spennede. Blir gøy å se hvem jeg skal jobbe med og hva jeg skal gjøre ogsånn.. Ha en fin dag videre 

DEILIG MED FERIE

Har kost meg med masse usunt i mange dager nå og en liten bytur i dag. Så på ph på iPhonen og smeltet sjokolade og dyppet frukt i, finnes ikke bedre!

HOTELLKOS

Her har jeg kost meg de siste to dagene, på hotell rett utenfor Bergen. Det var utrolig fint med store rom og fine badebasseng! Nå er vi hjemme igjen i huset og skal bo her noen dager til.

(skulle vært posta før, men blogg.no var nede)

Og forresten, nå har siv bursdag så, gratulerer med 16-årsdagen vennen 

PÅSKEFERIE

Woho, deilig! Tar meg en liten tur til Bergen denne helgen før jeg skal på hyttetur resten av ferien. Blir så deilig med ferie nå, for etter påsken blir det fullt kjør med tentamener, eksamener, prøver, fremføringen og innleveringer - ja, i hele tatt.. Er noen timer på vei til Bergen nå og koser meg med is! Håper dere alle får en kjempefin ferie!

UT I SOLENNå skal jeg forte meg ut i solen og sole meg litt, med fine moteblader og god lunsj. Deilig med helg og fint vær! Ha en fortsatt fin fredag, dere.

USA BESØK

Har hatt en kjempekoselig ettermiddag med besøk fra usa og drammen. Vi gikk først en tur, før vi spiste middag og avsluttet med kake. Fikk også noen fine gaver!SUNSHINEHar vært såå deilig sol i dag, så jeg og en venninne tok litt bilder, elsker det av henne over her! Legger ut outfit senere, så blogges vi.

SMILEHar vært med bestevenninnen min i dag, så skal jeg på familiemiddag senere i kveld. Legger ut outfit senere!

FREDAGSKVELD

Har vært på shopping i kveld og fikk kjøpt et par ting, viser i morgen! Nå sitter jeg her med en venninne med tv, grønnsaker og dipp. Ha en fortsatt fin kveld!
DAGEN MIN

Har vært opptatt med å sove, trene, gjøre skolearbeid, se på ph og oth og være med Siv. Har uansett hatt en deilig dag uten stress! Har også en "treningsplakat" på rommet og tenkte å legge ved en liten del av den her. Nå skal jeg fortsette med litt skolearbeid, se litt på tv før jeg tar kvelden og er klar for matteprøve i morgen!

Hva har du gjort i dag?

STRESSA TIL 1000

Herregud, prøvemuntlig om en halvtime, skal ned på skolen nå og håper alt går som det skal! Jeg er så nervøs, redd og stressa, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg .... Er ihvertfall utrolig deilig sol ute, så når jeg kommer hjem igjen skal jeg ut og kose meg!

PRØVEMUNTLIG(pent)

Kom opp i samfunnsfag, så det skal jeg jobbe med de neste 48 timene! Ønsk meg lykke til 

FIN FREDAG

Har ikke gjort så mye spennende i dag, var med Elin etter skolen, så tok vi litt bilder. Ellers skal jeg gå bort på senteret å få sendt avgårde arbeidsavtalen(!!) Stoor jente. Ha en fin fredag! 


VÅR

Åh, så herlig å kjenne varmen fra solen, se at snøen smelter og ta på vårjakka uten å fryse! Må få kjøpt meg noen vårsko snart. Forkjølelsen begynner å gå over også, noe som er veldig deilig. Jeg gleder meg sånn til sommer!Nå er det tilbake til rle..

FORKJØLET

Var borte de to første timene fra skolen fordi jeg ikke orket gym siden jeg har blitt verre. Fikk ikke sove før tre(?) i natt og våknet opp ofte. Huff, jeg hater å være forkjølet. Kan heller ikke være borte fra skolen, for da blir det så mye å gjøre hjemme i etterkant.. Satser på å bli bedre til i morgen!


Trøtt sminkeløs forkjølet pike i natt he - he


Lever på halspastiller og te ..

LUNSJ

Har nettopp spist lunsj og skal igang med litt skolearbeid før jeg skal sitte barnevakt senere i kveld. Har også fått skikkelig vondt i halsen og blitt litt forskjølet, håper det blir bedre snart..SOMMERJOBB

Dere vet jeg sa jeg skulle gjøre noe skummelt i sted? Var ihvertfall på jobbintervju på Tusenfryd og jeg fikk jobben!! Ble såå glad, så nå gleder jeg meg til å starte å jobbe i sommer. Blir greit med litt penger og da. Var sykt nervøs til intervjuet, men det gikk egentlig fint. Måtte synge foran alle sammen, og siden jeg ikke har sangstemme i hele tatt så var det litt kleint, men gikk fint. Vi måtte også mime og pusle puslespill før det var en til en intervju. Gikk egentlig ganske greit, intervjueren min var ihvertfall kjempehyggelig! Jeg skal jobbe i avdelingen Storkiosk og selge is og vafler ogsånn, så da får dere komme og kjøpe is av meg til sommeren! 
GOD MORGEN

Våknet opp til helt blå himmel og deilig sol! Skal spise opp frokosten min, så skal jeg dra og gjøre noe kjempeskummelt... Hva gjør du i dag?


RYDDET I KLESSKAPET

Brukte mange timer på å rydde gjennom hele klesskapet for noen dager siden.. Jeg er veldig dårlig på å kaste klær jeg kanskje kommer til å bruke igjen, men fylte allikavel 1 stappfull stor pose med klær, vesker og sko! Posen gis til kusinene mine, så jeg håper noe passer de! 

BURSDAGSFEIRINGSatte sammen bildene jeg tok med iPhonen fra Oslo-turen! Startet med at bursdagsbarnet tok piercing i navelen, som forresten ble sykt fin, vi var på shopping - jeg hadde ikke penger, så skulle vi spise, men alt var fullt så det ble mac donalds, deretter dro vi på LMFAO-konsert. Konserten var kjempebra og han var flink live, han andre var desverre syk.. Hadde ihvertfall en kjempekoslig dag i byen!

Ulykkesdag

Tror aldri jeg har hatt en dag der så mye har gått galt på så kort tid. Har bare vært ute av huset i noen timer og alt går mot meg. Orker ikke gjøre noe resten av dagen, vet det blir mislykket uansett.. I tillegg er jeg dødssliten av treningen så bli enda mer lei av alt. Legger meg under dynen med tv, pc og iPhonen så blir det nok litt bedre!

 

Inn til Oslo

Skal spise frokost og sminke meg, så tar jeg bussen inn til Oslo for å feire bursdagen til besti! Hun skal først ta piercing i magen, før vi går litt rundt i Oslo, så skal vi på Fridays og på LMFAO. Blir nok kjempebra! Gratulerer med dagen vennen 

Vinterferie

I dag har vi vært ute og tatt noen bilder i det fine vinterværet, ble en del, så vi holder på å redigere og se gjennom nå. Har hatt en kjempekoselig helg med mine to beste venninner og god mat! 

Jentekveld

Har overnattingsbesøk av to venninner i dag. Vi har kost oss med taco og brownies med jordbær, naam! 
Torsdag

Iiii, i natt kom en ny episode av One Tree Hill, gleder meg til å sette meg ned med en kopp te og se den! Skal først bort på Spenst med en venninne og gjøre litt lekser.Hva gjør du i dag?

Vårfølelse

Åh, det er så deilig vær ute i dag, får skikkelig vårfølelse/påskefølelse. Man går ute og kjenner den kalde luften, man kjenner solen varme og blir blendet av snøen. Gleder meg utrolig til vår, håper den kommer snart!

Trent på Spenst!

Kom nettopp hjem fra en treningsøkt på Spens. Elsker hvordan tiden går så fort, men allikavel blir man så sliten! Nå skal jeg ta meg en kopp te og gjøre ferdig resten av leksene .. Hva trener du?

Morsdag

Gratulerer så masse med morsdagen mamma! Håper du har fått en fin dag i dag Muffins som jeg og lillebror pyntet!
Helgen

Har vært hos en venninne hele lørdagen og søndagen i dag og jobbet med engelsk presentasjon, eller vi har ikke jobbet hele helgen da meen.. Var ihvertfall kjempekoselig!


(iPhone)

Haha, søte gardinene..

Slapp kveld

Var ferdig med leksene for litt siden, ferdig dusjet med nyvasket hår og mett og god i magen! Resten av kvelden skal jeg spise bringebær, slappe av forran tven og legge meg passe tidelig. Ha en fortsatt fin kveld Snart vinterferie

Huff, det har blitt mye skole i det siste.. Heldigvis er det snart vinterferie, det skal bli deilig. Da blir det konsert og bursdagsfeiring, finner sikkert på andre koselige ting også! Jaja, nå er det tilbake til historieprøve ..Halvflette

Håret mitt i dag, ble forresten litt flokete etterhvert ser jeg, haha.. Syntes ihvertfall den ble litt søt!Hva syntes du om en slik flette?

Fruktglede

To ord for dagen: matte + naturfag.. Håper alle andre har hatt en fin og litt mer innholdsrik helg enn meg!Lørdags-tur

Har pugget matte mange timer i dag, så rundt fire-tiden tok mamma og jeg oss en liten(stor) gåtur rundt i byen. Har også laget middag til familien flink som jeg er og resten av kvelden skal jeg passe lillebror og gjøre mer matte! Skal se om jeg får laget gif-tutorial til dere snart også!

(iPhone)

Rolig fredagskveld

Har sett One Tree Hill i dag og det var så spennende! Alle som ikke har sett den enda, men som følger med på One Tree Hill må se den nå. Har ellers hatt en slapp fredag, fått karakterkortet, laget taco til familien og nå sitter jeg og ser på en film på nrk3. Håper alle får en fin fredagskveld!


Prøvde meg på å redigere litt i Photoshop, er litt i begynnerfasen når det kommer til redigering, men jeg lærer meg vel mer etterhvert..

Detaljer fra rommet mittHar ikke så spessielt fint rom akuratt nå fordi vi holder på med å pusse opp, skal få fiint rom når vi er ferdig.. Har forestilt meg hvordan det skal bli og det ser fint ut! Kan jo ta og vise det når det blir ferdig(leenge til). Ellers skal jeg gjøre masse matte i dag. Vi har utrolig mye lekser for tiden, sitter jo med lekser fra klokka tre til tolv.. Jaja, men jeg må få bra snitt til våren!

GIF - To Do List

Prøvde meg for første gang i dag å lage et sånt bilde.. Det er litt morsomt da, gøyere å se på enn 8 forskjellige bilder! Lagde denne listen for å vite hva jeg skulle i dag, har fullført ett punkt så langt .. Alt tar så lang tid. Jeg har utrolig masse lekser, innleveringer og fremføringer til uka, men det er siste termin på undomsskolen, så må jobbe hardt for å komme inn på linjen og skolen jeg vil.

create a gif


Pakke i posten

Har hatt en kjempekoslig dag med noen venninner. Vi har spist sushi og spilt mer wordfeud! Hentet ihvertfall pakken min på postkontoret og kjolen var kjempesøt! Kan se om jeg får tatt bilder av deg i morgen, men tviler... Skal ihvertfall få vist tingene en dag! Fremføring +

Har vært hos tannlegen i dag og ellers har jeg jobbet med skolearbeid hele dagen .. Nå skal jeg krype under dyna og sette på den nyeste episoden av One Tree Hill 

Det ble ikke kjøpt så mye nå, bare noen nødvendigheter. Har tenkt å spare litt penger, så jeg alltid har litt om det skulle dukke opp noe. Hadde også fremføring i dag om ferien min i USA, den gikk vel ganske fint. I morgen er det en liten jentekveld hos en venninne og på lørdag skal vi ut og spise sushi. Pakken min fra Nelly har forresten også kommet i posten og ligger på postkontoret og venter på meg, håper virkelig kjolen passer meg! 

Natta, ha en fin kveld søte 

Fullpakket dag

Har ikke tid til å blogge fra pc i dag, så blogger kjapt fra iPhonen. I øyeblikket er hos farmor og serverer gjestene hennes. Har vært med en venninne i dag etter skolen og ellers har jeg jobbet med engelsk fremføring til i morgen!

One tree hill sesong 9

Skal se første episoden nå, ææ! 

Barnevakt

Rosa bokeh

I dag har jeg sovet lenge og spist vafler til frokost. Om en bitteliten stund får jeg besøk fra en veninne, også skal jeg se om jeg får gjort noen rle oppgaver i dag. 
Redigert HER

Julegaver og skriving

Kom inn døren for litt siden. Hadde en kjempefin juleferie i Bergen, så nå skal jeg feire resten av juleferien herhjemme. Kom hjem til gavekort på kino, en julegave på 400 kroner, to kleskataloger og en kalenderpresang! 


Julegave fra tante og onkel 

Blogginspirasjonen går opp og ned hele tiden, men jeg prøver så godt jeg kan å blogge. Etter at jeg fikk iPhone har jeg blogget endel fra den og da blir innleggene litt dårligere, men det går så mye fortere.. Spessielt når nettet vårt her hjemme ikke funker, noe som jeg har prøvd å fikse i mange timer nå. Har vel tatt meg to timer å laste opp 3 bilder .. lovethat


hm og ellos   


Uansett, i morgen er det nyttårsaften og forsettene mine kommer etterhvert! 


kalendergaven   

Dette innlegget ble laget i går, men satt og prøvde å laste opp bildene fra klokka 17 til 01 i går og fikk det ikke til, men tar det i dag, skal få laget flere innlegg i dag også tror jeg!

 

Togtur over fjellet

Blogger bedre senere, lover!

Slapp 2.juledag

Slapp 2.juledag med lesing til norsk prosjekt.. Etterpå er det middag med oldemor og oldefar!

Julaften i går

Fikk som sagt iPhone 4s til jul, så da har det bare blitt blogging fra den. Det er så mye lettere og bildene blir jo helt greie de også. Finnes bra redigeringsprogram på iPhone, eneste er at bildene blir litt for tynne til å passe i bloggen..

Julaften startet med tv-titting med godteri og blad som lå i gaven fra nissen. Etterhvert måtte jeg fikse meg litt, for da skulle vi på julegrøt. Julegrøten var god og ga litt ekstra julestemning. Vi dro tilbake og da startet noen på middagen, mens jeg startet å fikse meg og lå gavene under treet. Jeg tok på julekjolen og krøllet håret. Kan vise julekjolen en annen dag kanskje! Etter kjempegod pinnekjøtt kom nissen på besøk med en gave til barna, før det var pakkeåpning for alle. Jeg fikk masse fint, kan vise det i et annet innlegg og ble kjempefornøyd! Etter det var det snakking og testing av julegaver. Ble en kjempevellykket kveld med familie. 364 dager til neste jul, gleder meg allerede.. Julaften er en av de kosligste dagene i året.Håper dere hadde en like fin kveld som meg!

1 juledag

Koser meg i kosedress etter en kjempefin julefeiring, nå er det ut på tur i regnvær..

God jul!

Har hatt en kjempefin kveld så langt, håper alle har kost seg og får en fortsatt fin kveld! Fikk iPhone som jeg ønsket meg <3 woho

Christmas Prom

Photoshopen min funker ikke, så får ikke redigert bildene like bra som ellers, men her er uansett noen av bildene fra ballet. Tok ikke noen fra selve ballet, kun før og etter. Ballet var utrolig vellykket og alle danset og hadde det bra hele kvelden! Vi fikk høre i ettertid at vi er det kullet som har gjort ballet morsomst for oss selv og danset lengst og flest! Eneste var at jeg gikk med mine høyhelte sko HELE kvelden, så da jeg tok de av meg hadde jeg mistet følelsen i peketåa, sov i natt og har gått på den i hele dag, men den er fortsatt helt borte. Har ikke noe følelse i den i det hele tatt .. Litt skummelt i grunn.


// sko fra usa - maripe

Først stod alle og snakka en liten stund før vi fikk tildelt partner og satte oss for å spise. Ved middagen var det kalkun, taler og prat. Da alle var mette var det polonese, vals og swing med partneren din. Da det var gjort var det litt småprating så var det full dans med musikk på dansegulvet. Bra kveld 

 
De beste 


Kjole fra usa!  (Den ene stroppen røyk under dansen ... he - he )

Ball i morgen

Ferdig med siste innkjøp før skoleballet i morgen, kjolen, sko, undertøy, hår og sminke er klart! Gleder meg masse og håper det blir kjempebra! Fikk kjøpt meg stroppløs bh, ny foundation og gjennomsiktig strømpebukse. Dere får se hvordan alt blir i morgen!

Ellers får jeg prøve å komme meg i seng i kveld, siden jeg har vært så trøtt i hele dag. Skal jo være våken i hele morgen. Håper jeg sover av meg forskjølelsen jeg fikk i går også, har brukt dagen til å slappe av og lest meg opp og prøvd kjerringråd for å bli kvitt den. Orker ikke gå å være syk i morgen.. //lindex


//smakebit av kjolen fra usa

 

Har du (hatt) skoleball?

Dere er best!

Har vært inne og sjekket statistikken etter en del uker uten blogging og det er utrolig herlig å se at det er forskjellige personer inne på bloggen min hver dag, de må vel bety at jeg har noen faste lesere? Åh, dere er så herlige!

Hadde ihvertfall tenkt meg å begynne å blogge igjen, men blir ofte litt lei fordi det skjer ikke så mye i livet mitt at jeg kan blogge om tre interessange ting som skjer meg hver dag, jeg har ikke alltid like fine klær og har dårlige dager, men tenker meg at det kommer til å bli litt mer foto og litt mindre meg. Kommer selvfølgelig til å bli noe, innkjøp, antrekk også forteller jeg dere om det skjer noe spennende. Skal forresten ha juleball i morgen, dere får selvfølgelig bilder og oppsummering av kvelden, håper den blir fin!

Så da håper jeg dere kommer til å fortsette å følge meg og min blogg her! Hvis dere savner noe på bloggen eller  har noe jeg kan forbedre så er det bare å sende mail eller kommentere.Har du også bra lesere? (kreativ)

UNFAIR

9 november

Har vært på utdanningsmesse på skolen i dag, tok med meg masse kataloger, selv om jeg tror det blir ssp. Ellers så sitter jeg og gjør matte.. Har blitt litt småsyk med vondt i hode og hals, men håper det bedrer seg fort!


Ring: random usa strandbutikk

Hvilke linje går / skal du gå?

Et lite hei fra meg

Har ikke hatt den beste helgen, selvom vi fikk besøk fra bergen og det var familiebursdagsbesøk, men satser på at uka blir bedre. Neste helg er fullt opp med jobbing, besøk, bursdager og trening! 

ATM sitter jeg med matte og en ny variant av te - deler i morgen om den er god! 


I dag tidlig, sto opp 6 for å synge bursdagssang så jaaa var litt trøtt!!

 

Hva gjør du nå?

Oreokake på vei

Baker oreokake til min lillebrors bursdag, kaka er såå god, men jeg kan ikke spise den fordi jeg har godtestopp.....

Mangler  bare dette, så er kaka ferdig, den må bare stå i kjøleskapet til i morgen!Lager du oreokake/liker du det?

Gla' manda!

Deilig dag i dag, har ingen prøver å øve til, ingen store lekser, bare naturfag og spansk. Må legge meg tidlig i dag, for i morgen skal jeg på prøvedag på Media & Kommunikasjon på Drømtorp, må stå opp klokka 6 og ta bussen kvart over 7! SYKT... Bortsett fra det gleder jeg meg :)

Står du opp tidlig? - hehe

Treningssøndag

Har bestemt meg for å trene hver søndag, i dag har jeg jogget meg en tur, stepting og rockering!


Flink eller hva?

Slapp dag

Du vet de dagene du bare kommer hjem fra skolen og legger deg rett ned på sengen. Du ligger på sengen og halvsover hele ettermiddagen med pcen ved din side og musikk. Du må ut av rommet for å spise middag, så er det rett ned forran tven. Du tenker ikke på lekser eller prøver i hele tatt. De dagene er så deilige innimellom. 

Nå har jeg hatt fullt stress de siste to ukene med rydding, utpakking og ikke minst skole. Flere prøver hver uke, mange lekser hver dag, innleveringer, debatter og skriveøkter. Da er det så deilig med en dag i slutten av uken der man ikke gjør noenting!

 Har du også sånne deilige slappe dagen innimellom?

Snoop Dogg konsert

Sa jeg skulle blogge om konserten, men har vært opptatt denne helgen, og har hatt lekser i hele dag. Anyways;

Jeg og tre veninner dro inn til Oslo fredag ettermiddag for å se på Snoop Dogg konsert. Vi gikk litt rundt i Oslo først, så i butikker og spiste, før vi dro ned til Oslo Spektrum. Vi slet litt med å finne riktig inngang ol, men vi kom oss inn og fant plassene våre. Vi hadde de beste plassene i hele salen, rett bar scenen og høyt nok oppe! Snoop Dogg var kjempeflink til å synge live og det var masse liv, ihvertfall under "Wet".

Hadde med digitalkamera, så bildene er noen hakk under bra kvalitet!!Var du på konserten?

Høstvær

Nå har det blitt kaldt ute og i dag kjente jeg det ekstra godt. Man puster røyk, går og fryser samtidig som man kan kjenne solen varme. Høsten kan jo være fin med alle fargene, når man sitter inne og fordi det snart er jul, men ellers savner jeg sommeren! Bytter på å gå med uggs og boblejakke, vet ikke hvordan jeg skal overleve vinteren nå som jeg fryser ihjel med en gang jeg tar ett skritt ut døren .....   Kan det ikke bli bare litt varmere?
Uggs - Bjõrndal//Jakke - JCPenney//Tights - Pieces//Genser - Forever21

Hva liker du best med høsten?

Begravelse

En gutt på trinnet mitt døde fredag 2 oktober, mens jeg var i usa. Han har hatt kreft i noen år, leukemi. Det er utrolig trist å miste en så koslig, glad og snill gutt. Han var sterk, klagde nesten aldri og prøvde alt han kunne uten å gi opp. Som ordtaket sier "De fineste blomstene blir alltid plukket først". 

Hvil i fred, Anders

19. september

Har ikke gjort så mye i dag, selvfølgelig. Det er mandag, har vært med elin litt og skal begynne på spansk nå.


Gjør du noe morsomt i dag?

Max factor

(INNLEGGET KAN IKKE KOMMENTERES)

maxsample

(INNLEGGET KAN IKKE KOMMENTERES)

Spansk


GO2LOVE SPANSK INNLEVERINGER, PRØVER OG VIDEOER! ALT SAMMEN TIL ONSDAG OG VI HAR INGEN SPANSKTIMER FØR.

Hvilke språk har du?

Bursdagsfeiring

I går kveld feiret jeg bursdagen min med noen venninner. Det var utrolig mange syke eller borte, så vi ble ca halvparten av de som egentlig skulle komme, men det var superkoslig selvom! Vi spise salat, boller, godteri og så på Step up 3!
hahah

 Gjort noe morsomt i helgen?

Bursdag til Ingvill

Har ikke hatt nett på mange dager.. Jeg døør, men har fått tilbake for en liten stund nå, så jeg håper det holder litt. Jeg har koblet til på en annen måte og aner ikke hvordan, men det funker! Jeg poster ikke det forrige innlegget fordi det er "gammelt" nå.

Har nettopp kommet hjem fra bursdagen til Ingvill, det var kjempekoslig, så nå gleder jeg meg til min i morgen!
KVALITET <3333333333333333333

Har du gjort noe morsomt i kveld?

Lik min facebook side, så liker jeg din?

Jeg har hatt facebook side en stund, men har aldri brydd meg om den, så jeg tenkte jeg kanskje skulle begynne å bruke den. Hvis du har en facebook side til din blogg, så kan jeg like din om du liker min side. Da må du bare skrive i kommentarfeltet at du har likt min og hva din er!

LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER!


Hva er din facebookside?

Få meg på, for faen!

Har vært på kino i dag, vi så få meg på, for faen. Den var vel ganske bra til å være norsk film, men det var ihvertfall koselig med siv.Har blitt skikkelig forskjølet i dag, men må gjøre ferdig matteleksen, hoppe i dusjen også skal jeg legge meg, så får jeg se hvordan formen er i morgen.

Har du sett filmen/hva syns du?

Kakesalg

Jeg og Siv har gått rundt og solgt kaker i dag. Vi tjente masse penger og en kakeboks. Pengene skal vi samle inn til høytalere på skoleplassen, fordi 1 vgs ødla de gamle ..Vi er flinke!

Costume og vafler

I dag skal jeg bare slappe av med costume, vafler, oth, pll, mattelekser og naturfag. Leksene har startet allerede, så det er bare å begynne fra første stund. Vi har heldigvis ikke prøver med en gang, annet enn kartlegging.

Hva gjør du i dag?

Dagen i dag

Jeg og Elin snakket i går kveld og fant ut at vi skulle være sammen i dag. Jeg ble vekket tidlig og gikk derfor noen timer og ventet på at Elin skulle våkne. Hun våknet etterhvert og jeg fikset meg og gikk ned. Vi målte hun til ballkjolen hennes, så på tv og tok bilder.

Hva har du gjort i dag?

Taco til lunsj

Gotta love it!

Liker du taco?

Shopping og kakebakingI dag hadde vi fri på skolen fordi 10'ende skulle ha eksamen, vi skulle egentlig i parken med trinnet, men fikk fri pga regnet. Jeg gikk ned til Elin i elleve-tiden og vi bakte kake før Maren kom opp og vi møtte Kristine og tok bussen til senteret. Vi var på noen klesbutikker, gikk på cafe så til bikbok med 50% på alt. Jeg fant meg en del jeg prøvde og kjøpte det fineste. Innkjøpene fra hele shoppingrunden kommer i morgen.

17 mai 2011

Hadde en fin dag med venner og familie. Tog, is, cafe, badeparken og gilling og kaker hos Elin. Gratulerer med dagen Norge!Meg, Elin og Siv!

Konfirmasjon til Siv

Har vært i konfirmasjon til Siv i dag, kjempekoslig! Håper du hadde en kjempefin dag og at du koste deg masse!

Konfirmasjon 07.05.11

På lørdag feiret jeg konfirmasjonen min med venner og familie. Det ble en av de beste dagene i hele mitt liv og dagen ble kjempe vellykket! Tusen takk for en fin dag! Påskeaften

Tar toget til Tuvis om tjue minutter og skal kose meg der til i morgen, god påske allesammen!
Summer time

I dag har jeg;

♥ Våknet opp til sol ♥

♥ Prøvd bunaden min ♥

♥ Vært med Synne ♥

♥ Solt meg i mange timer ♥

♥ Fått brunfarge ♥

♥ Spilt døball(?) ♥

♥ Fått gresstikk på undersiden av beina ♥

♥ Kuttet opp beinet ved å tråkke på en stikkebusk ♥

♥ Reist på tog til Arna fra Dale ♥

♥ Sett Petter elsker Mari ♥

 

tæn
Dagen min har gått i skole og sole seg! Det var sol og varmt ute i dag, kjempedeilig! Lå ute og sov i nesten to timer!

.

skulle egentlig vise dere et bilde jeg har tatt, men det kommer senere fordi blogg.no vil ikke

legges ut i morgen, kommentarer går ikke

Onsdag

I dag er det onsdag, i morgen er det torsdag. I dag hadde(har) jeg ingen planer. Har sitti med lekser i hele dag. Hadde planer om å jogge også, men det fikk jeg ikke tid til, ihvertfall ikke enda. I morgen etter skolen skal jeg dra på ski, kanskje finne blomster til konfirmasjonen og på city med elin, blir nok bedre blogging da!


lunsj


Mandag + solkortkonkurranse og bølgetang(link)

Dagen i dag startet med skole, vi hadde norsk fremføring, jeg føler den gikk ganske fint egentlig! Vi hadde gym i tre kvarter også gikk vi ned på kinoen for å se på Saras nøkkel! Filmen handler om 2.verdenskrig og jøder. Veldig fin egentlig!

Resten av dagen har jeg sitti med George Washington. Skal fremføre han i morgen forran halve klassen på engelsk... Gruer meg!
Er forresten med i en konkurranse om å vinne solkort! Meld deg på her du og!

Er med på i en konkurranse om bølgetang også! Link her! 

Tilbake!

Jeg tenkte jeg skulle prøve å begynne å blogge igjen. I pausetiden har jeg bare tenkt på ting jeg har hatt lyst til å blogge om, men ikke har orket. Det har vært deilig med pause, men nå har jeg lyst til å begynne igjen!

Det skjer et par ting fremover i helger osv, men det skriver jeg mer om senere. Jeg skal også endre bloggdesignet til bloggen.

Det har vært fullt av skoleting som skjer også, men det minker nå, før ting begynner igjen ved tentamenstider.

Bloggpause

Har bloggpause, som noen av dere kanskje har skjønt, kommer tilbake etterhvert!

Paradise Hotel 2011

Nå har jeg satt meg ned forran tv'en med Paradise Hotel 2011 på skjermen. Jeg gleder meg til å se hva som skjer resten av sesongen! Den nye sesongen begynte for 30 minutter siden.Flere som skal følge med?

OSL2O11 SKI VM

Dagen startet klokka 7 med frokost, sminking og klær, før jeg, familien min og Elin tok bussen inn til Oslo klokka 8. Da bussen var fremme fant vi t-banen og stod i kø for å komme på. T-baneturen var lang og trang, med masse folk! Vi kom opp i kollen, fulgte køen og fant våre plasser på vm-haugen. Vi ventet på at 3-mila for kvinner skulle begynne. Løpet begynte og alle reiste seg og heiet. Jeg og Elin stod og heiet og skrek hele 3-mila til Norge fikk gull og sølv! Etter damenes skiløp ventet vi noen timer før det var 1.omgang skihopping. Da vi var ferdig i kollen tok vi buss til Majorstuen og spiste på pizzaresturang. Etter maten tok jeg og Elin bussen hjem, før resten av familien kom en halvtime senere etter premieutdeling.Har du vært på vm?

Spania i morgen!

Bikini! Elsk, i morgen drar vi! Gleder meg som en liten unge!

Hva skal du i vinterferien?

Planleggingsdag

I dag hadde vi planleggingsdag på skolen, så jeg dro på cafe teskje med 4 jenter. Det var koselig! Senere dro jeg med familien på middag til tremennnigene mine.

Meg og Embla!


- Seline <3

Konf. leir!

(Jeg svarer og godkjenner kommentarer etterhvert, orker ikke i dag for jeg har trukket to tenner til!)

I helgen har jeg vært på konfirmasjonsleir på Mesnali ved Sjusjøen! Vi reiste fredag morgen og reisen tok 3 timeri buss. På Mesnali hadde vi diverse aktiviteter og undervisning med litt kos og fritid på kveldene. Jeg hadde det gøy og ble kjent med noen nye folk. Det var bare folk fra Drøbak, men kjente ikke alle like godt fra før!(Bildet lånt av Ingvild!)

Har dere vært på konfleir før? Isåfall, hvor?


- Seline <3

Botox

Jeg har tatt botox i dag, neida, jeg har trukket tre tenner! Hele (halve) munnen ble bedøvet, så leppene så ganske store ut.. Så da drar jeg på konfirmasjonsleir til helgen tannløs. Jeg skal trekke to tenner til på mandag, så da er jeg virkelig tannløs, men det blir fint etterhvert da!

Bare for å understreke at det så ut som jeg hadde botox!!

Har dere trukket tenner før?

- Seline <3

God jul, godt nyttår!

God jul og godt nyttår allesammen!

 

Jeg har ikke blogget på en stund, og jeg vet det! Jeg har hatt utrolig dårlig tid i det siste. Helt siden før jul faktisk, men jeg skal prøve  å blogge igjen etterhvert. Jeg har hatt besøk mens jeg har vært borte og det blir jeg veldig glad for, så tusen takk alle sammen og GOD 2011!

 - Seline <3

Juleshopping

Da drar jeg avgårde på juleshopping, hadebra!

 

 

- Seline <3

Pepperkake - julegavetips!

Etter tentamen i dag bakte jeg og Elin pepperkaker! Jeg har planlagt å gi mine i julegave til diverse personer. Først bakte vi med ferdig deig. Da de var stekt og kjølt ned lagde vi glasur med konditorfarge og pyntet! Herlig, så der har du julegavetips nummer 1!

 

Har du bakt julekaker enda?


- Seline <3

Julekalender

Isa-julekalender (rockefrue) ----->HER<-----

Når du har skrevet et innlegg om julekalenderen hennes samt. linken til bloggen hennes er du med! For de uten blogg kan man melde seg inn i facebook siden hennes og invitere venner!

Det som ligger i kalenderen er diverse lip-glosser, gavekort, skjerf, ansiktsmasker mm.

 

Så , bort fra julekalenderen, det er 1 dag til første desember!!

Her jobbes det med matte, i dag og! Prøven ble utsatt til i morgen. Ellers har jeg redigert et bilde, tenkte å se om jeg klarte å bruke det som en header elns..Redigert i picnik.

Så, hva syns dere?

 

- Seline <3

Julestemning

Herregud, hører på get - radio - julekanal og fy, nå har jeg fått så sykt julestemning. Det er under en måned til jul og 1 dag til første advent og julegateåpning! Ye, jul ♥

Desember, jul i fjor.

I fjor jul hos mormor og morfar.


Santa Claus is comin' to town - Miley Cyrus

Let it snow - Aly & A.J

 

 

- Seline <3

Skoleskoleskole

Dagen i dag består av å regne matte, fra barneskolen, ungdomskolen, barnehagen og da jeg var bitteliten. Ja, vi skal nemlig ha prøve i morgen i alt vi har lært innen matte, og nei, det er ikke tentamen..

Føler at alt jeg gjør i ukene er lekser og prøver for tiden.. Huff.

 

Har du twitter? Jeg helt ny på alt twitter opplegg, men følg meg ---->HER<----.. @selineds

Sååå fornøyd!!

 

- Seline <3

Sjekk nerden a'

Jeg ryddet mitt rom i går, så da tenkte jeg at jeg skulle sitte ved min pult å pugge spansk..

 

- Seline <3

Heyy peeps

Nå har jeg skiftet til joggebukse og hettegenser og nerder samfunn resten av dagen! Denne uka har det vært mye prøveøving og i går var jeg i kirken. Vi har to prøver i morgen, så har vi ikke fler denne uka, så jeg tror det blir litt mer blogging. Nå bygger vi forresten på huset vårt, gleder meg til det er ferdig!

Fordi jeg er så pen! Og jeg er helt seriøs for de som lurte!!

- Seline <3

Dåp

I dag har jeg vært i dåp til min lille kusine! Vi begynte klokka 11 i kirken også dro vi til huset til foreldrene + barna og spiste kaker etterpå! Jeg syns det var utrolig koslig dåp, også ble jeg kjent med sara, kjempe koslig jente!

 


Lille-kusine og meg! Er hun ikke skjønn?!

 

Nå skal jeg sitte barnevakt for to små prinsesser så vi blogges mer en annen dag!

 

- Seline <3

Beste overskrift

Får ikke lasta opp bildene fra kameraet til pc'en, men skal prøve å få det til. Kommer sikkert innlegg i morgen om det jeg skulle blogge, men i dag har jeg vært på cafe, og jeg har bakt horn med vaniljekrem i . Mmmm...

 

Og hvis dere lurte: meg for øyeblikket!

 

- Seline <3

Bilder fra aktivitetsdagen!

På tirsdag hadde vi aktivitetsdag på skolen. Vi gikk i skogen og hadde litt småoppgaver ol. F.eks at vi skulle kaste baller i bøtte, gå gjennom sånn hull. Men jeg klarte å ta med kameraet!! Så her får dere se noen av bildene!

- Seline <3

På hytten

Nå er jeg med familien på hytten, så da blir det ikke ordentlig blogging på meg de neste dagene. Jeg skal være her til tirsdag.

 

I dag har vi gått lang tur på 1 mil i 3 timer. Nå skal vi hjem å se på brann-kamp og spise taco.

 

Jeg har lagra noen innlegg på mobilen som jeg poster etterhvert.

 

Sitter på en internettcafe nå derfor har jeg ingen bilder, men legger inn når jeg kommer hjem.

 

 

- Seline <3

De tre musketerer!

Jeg har vært med Siv og Elin hele helgen. Vi hadde det utrolig koslig syns jeg. Jeg skal begynne på fredagen og så gå videre!

 

FREDAG:

På fredag skulle jeg og Elin jogge, som vi gjør fast hver uke! Vi orket ikke å jogge så mye fordi jeg fikk vondt i kneet, og fordi vi er slappe og har dårlig kondis! Baaaaaad.

Senere gikk Siv med med hjem, jeg dusjet og Elin kom opp til oss senere. Vi begynte å se på Camp Rock 2 - The final jam! Noen som så den? Vi spiste pizza. Vi sov i leiligheten, så vi bakte muffins og lagde frosting til! Utrolig gode. Oppskrift kommer en gang denne uka. Da muffinsene var ferdige spiste vi de pluss litt snop også sovna vi. Hahah, litt trøtt ja..?

 

LØRDAG:

Tidlig dro jeg på en bondegård for å møte konf. venner. Der spilte vi paintball, hadde hinderløype og masse gøy! Klokka sju ca, da jeg var ferdig å dusje satt det noen jenter i stuen min og satt og så på tv. Gjett hvem.. Da jeg var klar gikk vi ned i leiligheten og hadde fotoshoot. Og det gjorde vi hele kvelden! Utrolig koslig egentlig!SØNDAG:

Da var jeg og Siv på Østfoldbadet, har ikke vært der på år! Det var gøy der. Da vi kom hjem avsluttet jeg helgen med lekser og innleveringer!

 

- Seline <3

Øve, sol og appelsindilla!

poose- Seline <3

Tips til blogger?

Jeg leser fast 3 blogger, disse er:

 

VOE

ANYBANANY  

PIAPAJ

 

Men jeg vil gjerne lese fler. Har du en bra blogg å andbefale, eller din egen så legg igjen en kommentar!

 

At the moment så sitter jeg og øver til en prøve vi skal ha. Senere i dag vet jeg ikke helt enda, men jeg kan si at det er en veldig snill jente som holder på å lage design til meg, headeren er klar allerede. 

 

I går var jeg og Elin nede på banen og jogget! Jeg jogget 16 runder, 6, 4 km. Da fikk jeg prøvd løpetightsen min og det er super deilig, andbefales hvis du trenger!

 

Utrolig bra mobilforkamerabildekvalitet!

Seline <3

 

Back to the 80's - emblas party

I går kveld feiret Embla bursdagen sin. Det var utkledningsbursdag og begynte klokka sju. Jeg fant ut hva jeg skulle være og begynte å kle meg ut seks. Klokka sju gikk jeg ned i veien og ti over sju satt jeg i bilen til Kristine på vei til Embla. Da vi kom var det taco. Nam-nam! Vi så på film og etter det gikk vi ned og danset! Evacuate the dancefloor! Det var mange morsomme kostymer, ku, politi, katt, afro og meg! 

meg

nesten alle

 

- Seline <3

Helgen!

Hei bloggen!

 

I helgen på fredag var Kristine med meg hjem, så senere kom Elin til meg, vi koste oss en stund og spiste godteri og så på film også så vi på to episoder av The Secret Life Of The American Teenager, den serien er utrolig bra, noen som har sett det? Jeg ser det på nettet, er på sesong 2 episode 2. I ellve-tolv tiden dro Kristine hjem så da sov Elin over. Lørdag dro jeg og Elin i badeparken og spilte masse volleyball til klokka seks så dro vi med familien min på båttur. Vi kom hjem søndag! En koslig helg, så nå gleder jeg med masse til neste, for da skal jeg i bursdag!

webcam på den nye pcen, det liker vi!

Har ikke så mye å skrive om nå for tiden.. Derfor så lite blogging!

- Seline <3 

KONTAKT

 

For spørsmål, både privat og angående samarbeid kontakt meg på email: selineds@live.no 

hits