DAY 31

day31 ♥ oppsummering av måneden

Rakk akkurat ikke poste dette innlegget før tolv, sånn går det når man jobber sent.. Jajaa, nå er det altså offisielt august, uææ.. Det betyr siste måned med sommerferie, min bursdagsmåned og skolestart. 

Denne måneden kan vell oppsummeres ganske kjapt i få ord under her:

- jobbet mye

- hyttetur

- båttur og strandturer etter jobb

- rihanna konsert

- familietur til Hamar

- shopping 

- grillkvelder

Har alt i alt vært en travel måned, men har samtidig fått tid til noen fine øyeblikk med venner og familie innimellom. Resten av sommeren er jo nesten like travel, meen endelig er ting klart for høstferien når vi skal til syden. DET blir bra det.

DAY 30

day30 ♥ ditt beste kjøp

Her skulle jeg gjerne skrevet ordet macbook, michael kors vesken eller leiligheten min, men sånne ting har jeg ikke fått skaffet meg enda. Mine innkjøp koster som regel under 500 og kommer av den lille lønningen jeg får. Selvfølgelig er jeg fornøyd med masse jeg har kjøpt, men ingenting skiller seg skikkelig ut som en stor favoritt. Har jo ting jeg ikke kunne ha levd uten, eller som jeg setter veldig stor pris på og bruker ofte som pc, mobil og kamera, men dette er ikke ting jeg selv har kjøpt. Er jo egentlig veldig heldig sånn.

Etter noen minutters tenketid har jeg kommet fram til at vinterjakka mi var en stor favoritt gjennom vinteren, og jeg håper jeg elsker den like mye til denne vinteren (selv om jeg håper det aldri blir så kaldt at jeg trenger å bruke den).. Finner likesågreit frem et gammelt bilde av jakka jeg, isteden for å finne frem jakka. Det blir for deprimerende før etter høstferien.DAY 29

day29 ♥ en ting du aldri kommer til å gjøre

Lett - kommer aldri aldri aldri til å holde en slange, uææ..

Ellers til noe mindre ekkelt tema så har jeg vært på båttur etter jobb i dag, ble hentet så dro vi rett ut på sjøen. Ble litt bading i min fine nye bikini, grilling og bare avslapning med elle.

Det andre bildet ble postet på instagram for noen timer siden allerede, følg meg gjerne der @selineds, følger deg gjerne tilbake!

DAY 28

day28 ♥ favorittveskene dine

Denne var mye lettere enn gårsdagens, har ikke så mange vesker å velge mellom, men disse tre er klart mine favoritter akkurat nå. Den første passer perfekt til skole, med akkurat riktig størrelse og stil. Den andre har jeg ikke brukt så mye enda, så kanskje derfor jeg enda ikke er lei, hahah. Og den tredje er veldig ny, men helt klart favoritten!DAY 27

day27 ♥ favorittplagget ditt

Har hatt en superfin fridag, der jeg først fikk sovet og slappet av lenge. Før jeg gikk litt, og fikk besøk av min kjære bestevenn. Vi gikk ned en tur på stranden og fikk badet litt, selv om været var en smuule dårlig. Senere ble det uansett sol, haha rart det.. Men vi avsluttet kvelden på resturant med familien min, og tilslutt en biltur for å hente lommeboken min som jeg klarte å glemme igjen på konsert. Holder nå på å bake en kake til familietreff i morgen som sikkert ikke blir ferdig før i natt, haha upsii.. 

Men uansett, prøvde å finne et favorittplagg, men herreguud så vanskelig! Elsker jo mange av klærne mine, og det finnes så mange deilige plagg også. Kosedressen og treningstight er kanskje noen av favorittene, men har så mange fine plagg i andre kategorier også at herreguud.. Tenkte derfor å dele dagens antrekk med dere i stedenfor i og med at alle plagg, sko og vesker er favoritter.DAY 26

day26 ♥ det fineste bildet du har tatt denne måneden

Har tatt få bilder denne måneden herreguud, hahha. Pleier alltid da mange mange bilder per dag, men blir ikke tid til det innimellom alt annet. Tok dette her etter en strandtur her om dagen da, med mobilen, men syntes det ble fint selvom!

DAY 25

day25 ♥ 3 ting du vil før du dør

Atm står jeg midt i Telenor arena og venter på rihanna som kommer på scenen klokken ni. Det blir nok syykt bra! Har jobbet før i dag, så må lage dette innlegget via mobilen, men det går nok greit med appen!

I dag skal jeg dele tre ting jeg vil gjøre før jeg dør. Lister de opp under her jeg:
- hoppe i fallskjerm, tenk så skummelt, men deen mestringsfølelsen etterpå!
- bryllupsreise til Maldivene, ahh tenk så fantastisk!
- ha bodd i en storby i USA, opplevd masse og blitt kjent med mange herlige mennesker!

DAY 24

day24 ♥ deg om 10 år

Om 10 år er jeg 26, snart 27.. Håper virkelig jeg da har en fast jobb jeg trives i, helst noe som er litt mer interessant enn mange av jobbene som finnes. Er fortsatt evig usikker på hva jeg tenker på å bli etterhvert og skulle gjerne ha visst det, men jeg får bare vente å se, haha.. Vil gjerne gjøre noe der jeg har mange forskjellige arbeidsoppgaver over forskjellige steder, gjerne noen reiser her og der også. 

Skulle gjerne hatt en kjæreste også på den alderen som jeg hadde vært sammen med i et par år, og familie og hus vil jeg helst ha startet med før jeg er 30. Kan godt ha litt ekstra penger også så ikke det er noe stress, men deet er jo helt usikkert enda. 

Jeg vil veldig gjerne ha opplevd mye morsomt frem i årene fremover (eller bakover om jeg er 27), kanskje en jobb i utlandet, mange herlige ferieminner og masse fine øyeblikk med venner og familie.

Det er ihvertfall noe av det jeg tenker nå, har jo enda ikke peiling, for alt jeg vet bor jeg på andre siden av jorden.DAY 23

day23 ♥ favorittbloggen din

Følger igrunn ganske mange blogger via blogkeen, men har plukket ut 3 av favorittene til å vise dere i dette innlegget. Har fulgt disse bloggene ganske lenge, og har enda ikke gått lei! 

Dine favoritter (tar gjerne i mot tips)?

DAY 22

day22 ♥ favorittfilmen din

Har vell egentlig ingen spesiell yndlingsfilm for øyeblikket, men de siste årene har LOL blitt sett flest ganger så legger ved traileren til denne selv om de fleste sikkert har sett denne. Senere i kveld skal vi også se love & other drugs som ser veldig bra ut ifølge traileren. 

 

DAY 21

day21 ♥ ting du alltid har med deg

Går ikke ut døren uten disse tingene, mobilen med headset i og lommeboken med alle de andre småtingene inni er alltid i hånda. Er så fornøyd med mobildekselet og headsetet jeg bruker nå forresten, sant det er fint? Bare si ja.. Uansett, ellers har jeg lommebok med diverse penger, lapper, busskort, leppepomaden min, tyggis, ob og nøkler. DAY 20

day20 ♥ håret ditt i dag

Åneii, huff, at denne måtte komme akkurat i dag..Av alle ting man kan gjøre med håret har jeg gjort absolutt ingenting med håret mitt. Jobbet lenge i dag, så gikk med håret i hestehale, ellers har det vært litt opp og ned, men endte i dott. Wow, fint eller hva?DAY 19

day19 ♥ bilder av deg som liten

Første bildet er tatt for endeel år siden, av meg og elin. Det andre bildet er på mitt gamle barnerom i Bergen med meg i midten.

DAY 18

day18 ♥ 10 ting du ville tatt med deg på en øde øy

- leppepomade

- dyne

- pute

- telt

- mange liter iste

- nok mat (lov det, sant?)

- mine nærmeste venner

- tidenes tykkeste bok

- tannbørste

- tannkrem


Hva med dere?

 DAY 17

day17 ♥ din favorittquote

DAY 16

day16 ♥ 3 ting du liker best med personligheten din

Herreguuud så sliten jeg blir av alle disse jobbdagene, har ikke gjort annet enn å sove siden jeg kom hjem fra jobb klokken 5. Tenkte at det ikke kom til å ta på, for det skal mye til før jeg blir sliten. Jeg pleier ofte være den som sist blir sliten, men når det først skjer er jeg død. Får se hvordan de neste dagene går med både jobb og andre planer ved siden av. 

Meen nå til dagens innlegg.. Lister under her de tre tingene jeg liker best med personligheten min (vanskeliig):

- jeg er for det meste glad og positiv, smiler mesteparten av tiden og ler av det meste. 

- jeg er snill, føler ihvertfall det selv, prøver å tenke på andre og gjøre ting som vil gjøre andre glad.

- jeg selv syntes også det er veldig praktisk at jeg ikke har så altfor stort temperamang, blir typ aldri sur og kjefter aldri på noen.

Å nei uff, for et kleint innlegg hahah, men nå vil jeg høre deres beste egenskap!

DAY 15

day15 ♥ din værste uvane

Lurte på denne ganske lenge, men egentlig er den jo ikke vanskelig i det hele tatt å fylle ut. Jeg er nemlig verdens dårligste person til å beregne god tid. Får høre det minst noen ganger daglig.. Jeg har aldri tiden jeg vil på morgenen, må alltid løpe til bussen, bruker hundre år til venninner og gir alle andre lang ventetid. Burde kanskje skjerpe meg litt der, men ting som å vente på bussen ser jeg på som utrolig unødvendig. Håper jeg ikke er eneste som har denne uvanen, men vet jeg er den verste blant mine venner..DAY 14

day14 ♥ dagen din i detalj

Dette er jo bare dømt til å bli et uinteressant innlegg med den dagen jeg har hatt. Det å fortelle denne dagen i detalj gjør jeg på to sekunder, haha.. Litt trist nesten at typ halvparten av dagene i sommerferien min er som dette. 

09.15 - våknet, dusjet, spiste og pakket

10.16 - bussen til jobb

11.30 - vakten starter og jeg lager is og vafler i mange timer

18.00 - vaskingen av kiosken begynner, med litt varebestilling

21.00 - skifting i garderoben og bussen hjem

22.00 - middagen er klar og tven på, slapper av på sofaen

23.00 - dusjen igjen

23.30 - blogging

-- straks skal jeg fikse neglene mine, smøre meg inn i bodylotion, og bare slappe av enda mer foran tven.


Har noen av dere gjort noe mer spennende i dag?

DAY 13

day13 ♥ 5 steder du vil reise

Maldivene - åh, så fint det ser ut her. Bryllupsreise eller kjærestetur her? Ja takk. 

London - shopping- og jentetur her, aahh

Magaluf - party- og sydentur her neste sommer, pliis

Usa - det er så fantastisk her så mange steder, klarte ikke å velge ut noen byer, derfor må jeg hit mange ganger.


Hawaii - alltid vært en drøm å reise hitDAY 12

day12 ♥ dine favorittprodukter for øyeblikket

Om jeg skal plukke ut mine favorittprodukter for øyeblikket må det bli disse under her. Aftersun fra hawaiian tropic er jo perfekt etter en dag i solen. Ansiktsskrubb fra Ole Henriksen gjør at huden min blir mykere en noensinne. Body lotion fra Dove mykgjør huden min til sommeren. Haha, klisje, men seriøst, elsker disse produktene.DAY 11

day11 ♥ 5 ting du ønsker deg

Kom hjem fra hytteturen for to sekunder siden, så tenkte å kjappe meg å sette sammen dagens innlegg. Har vært en fiin tur, og guud så deilig det var med litt fri, sol og sommerstemning. 

Men til ting jeg ønsker meg, jeg har jo tidenes lengste liste over ting jeg vil ha, eller planlegger å kjøpe, så jeg plukker nå ut 5 ting fra den listen som jeg deler videre med dere.
DAY 10

day10 ♥ et 3 år gammelt bilde av deg

Fant frem et veldig fint bilde bak i bloggarkivet mitt, om jeg brukte dette som header husker jeg ikke, men det er ihvertfall et gammelt bilde av meg som jeg hadde vært så flink og redigere i picnik.

DAY 9

day9 ♥ parfymen dinDAY 8

day8 ♥ 5 tilfeldige sanger fra spillelista di

Regner med det er mer interresant å se hele listen, om dere først er keen, så linker med profilen min på spotify her. Her er den ene listen min, den eneste som har vært postet før.

DAY 7

day7 ♥ et bilde av deg tatt i da

Nå reiser jeg straks på hyttetur med noen venner, men før det må jeg kjappe meg å fikse sammen noen blogginnlegg. Tenker å fortsette med 31 days, og poste hver dag 18.00, så følg med om du er kul (sykt bra grunn, lover). Men uansett, her er meg i dag, og det jeg har på meg. 

DAY 6

day6 ♥ favoritt seriene dine

Herreguud, har ikke hatt ett ledig sekund i dag, var rett på butikken etter jobb. Så fikk jeg besøk, og da løp vi bort på butikken igjen rett før de stengte, haha. Men nå skal vi slappe av og kose oss med tv, vannmelon og jordbær. 

Uansett i dag skulle jeg dele mine favorittserier. I mange år har one tree hill vært favorittserien og det er den fortsatt, men har nå flere i tillegg. Ble nettopp ferdig med gossip girl, og guud for en bra serie. Nå har jeg nettopp begynt å se på life unexpected, og det virker kjempebra. Har dere en bra serie å dele, eller?DAY 5

day5 ♥ ditt siste innkjøp

Har i det siste fått ganske mange pakker i posten, så blir et lite bildedryss under her av alt jeg har fått. Er superfornøyd med det meste, men litt usikker på noe av det..Favoritten ♥♥Bikiniene mine fra victoriassecret kom, woho!

Headset, hhaha, trenger noen av de

Finfine deksler

En kjole, mye finere hel og i virkeligheten, haha

Deksel som lader mobilen, perfekt at jeg fikk det nå før hyttetur!

DAY 4

day4 ♥ en film som får deg til å gråte

Denne er det virkelig ikke vanskelig å fylle ut ettersom jeg er den personen som gråter lettest og oftest av filmer og serier. Skjer det noe fint, trist, koselig eller hva så kommer tårene med en gang. Kunne ha gitt dere den lange listen på filmer og serier jeg begynner å gråte av, men tenker å heller dele den fineste og tristeste filmen jeg har sett på en god stund. Dere har nok hørt om den, og kanskje sett den og det er ikke så rart ettersom den er veldig berømt. Jeg har selv andbefalt denne til alle rundt meg, nettopp fordi jeg syntes den var så fin.

Filmen heter lo imposible (the impossible) og handler om familie på ferie i Thailand på den tiden flombølgen kom. Har dere ikke sett den, se den nå, men pass på å fjerne sminken først, ha vann tilstedet og ingen rundt. Jeg så den selv på nettet, så det er bare å søke opp. Legger ved traileren under her. 

DAY 3

day3 ♥ mobilen din med innhold

Har som dere alle kjenner igjen på to sekunder, en svart iphone 4s som jeg er superfornøyd med. Kommer aldri til å bytte ut min kjære iphone med noe annet enn en nyere variant fra Apple. Jeg har utrolig mange forskjellige apper, og de fleste bruker jeg nesten aldri. Problemet mitt er bare at jeg ikke klarer å slette de ettersom jeg tenker at jeg kommer til å få bruk for de en gang. 

Mitt nye fine mobildeksel, og bakgrunnsbildet mitt av meg og siv tatt i spania i vinterferien.

Har typ alt inne i mapper og derfor bare 1 hovedside som dere ser over her. På bilde to, i den mappen jeg oftest bruker kjenner dere vell igjen det meste. iMusic bruker jeg forresten ikke lenger, men det var en grei erstatning da jeg ikke hadde spotify premium. 

I mappe to er de standard apple appene lagt inn og samlet, og i den tredje mappen er også endel forskjellig som jeg bruker litt her og der. Spesielt DNB og TVGuiden er to apper som er veldig grei å ha. 

I denne mappen er vel ting jeg bruker enda sjeldnere, men som jeg føler er greit å ha, haha! Også har vi treningsmappen min der jeg har endel treningsapper, også der jeg ser på serier om jeg trener på senter. Endomondo er veldig bra til å måle treningen, ellers er de fargerike veldig fine med fine styrkeøvelser til forskjellige kroppsdeler.

Spillene mine over her, der det eneste jeg selv bruker er Candy Crush og alle andre kun brukes av lillebror. Til slutt har jeg vell egentlig en oppsamlingsmappe kun for appene sist nedlastet som er under litt testing.

Som dere ser har jeg mange apper, men ikke så mange jeg bruker, har dere noen tips til noen viktige jeg har glemt?

DAY 2

day2 ♥ 5 ting som er typisk deg

Var litt usikker på hvilke 5 punkter jeg skulle velge ut her ettersom det er jo mye som er typisk meg, haha, men lister opp punktene jeg valgte under her.

♥ Jeg klarer ikke å gjøre flere ting samtidig, uansett. Klarer ikke engang å snakke mens jeg gjør andre ting, må gjøre en ting om gangen.

♥ Har jeg skikkelig lyst til å spise sunt, være flink til å trene, holde ting ryddig eller jobbe med skolearbeid klarer jeg det helt fint. Problemet er bare at jeg aldri bestemmer meg skikkelig for å gjøre noe.

♥ Er det noe jeg hater så er det å være i naturen, med masse dyr, hjelp. 

♥ Tenker ihvertfall selv at jeg er veldig jentene når det kommer til det meste. 

♥ Blir typ aldri ordentlig fornøyd med bilder av meg selv. Når jeg skal ha bilder av meg selv, uansett hva det er til så har jeg sett for meg hvordan disse skal se ut, og dette går aldri etter planen, derfor blir jeg aldri skikkelig fornøyd.DAY 1

day1 ♥ planer i juli

Har desverre ikke vært den med mest planer denne sommeren, men satser på å få en fin sommer allikavel. 

Først og fremst skal jeg jobbe veldig mange dager i juli, jobber 21/31 dager om jeg ikke har telt helt feil. 

Den 7-11 juli skal jeg på hyttetur med noen venner, som sikkert blir ganske gøy.

25 juli blir det konsert med Rihanna, så det blir nok en veeldig bra fridag. 

28 juli skal jeg på tur med familien til Hamar.

I mine to dager helt tomme for planer håper jeg på å få fint vær, og at jeg kan finne på noe gøy og få litt sommersteming i det minste!

Noen av dere som har noen morsomme planer?

31 DAYS CHALLENGE

Siden min juli måned er helt stappfull av arbeidstimer fra morgen til kveld velger jeg å ha en slik challenge som jeg kan få postet mens jeg er på jobb f.eks. Ofte syntes jeg disse kan bli litt kjedelige på andre blogger, men jeg har prøvd å gjøre den litt spennende og lett gjennom mange blogger for å finne de beste ideene. Har jeg tid og muligheten til det vil jeg selvfølgelig poste andre innlegg ved siden av. Starter med den første delen i morgen, så håper jeg dere kanskje syntes det er litt gøy ihvertfall!

 

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits