_

Kan ikke si jeg fant på dette selv, inspirasjonen fant jeg på bloggen til Toril Hornnes. Hva syntes dere, skal jeg poste del 2 med de resterende 25 spørsmålene en dag? 

10/14

Startet Oktober i en deilig leilighet på stranden som en del av ferien vår i USA. Videre kjørte vi oppover igjen og hadde et par dager i Washington som inkluderte sightseeing og en fotballkamp. Utrolig gøy å oppleve en sånn kamp, menneskene, stemningen, størrelsen og generelt hele opplegget var så morsomt å være med på. Ellers var det tilbake i hverdagen så fort jeg kom hjem igjen med skole, jobb og flere bursdagsfeiringer ved siden av. De siste dagene var først og fremst utrolig morsomme, også litt slitsomme. Torsdagen dro vi jeg ut med flere av jentene på bussen og i klassen på halloweenkro, så var det rett på skolen dagen etter, etterfulgt av bursdagsfeiring av lillebroren min i Oslo med resturang og teater. Alt i alt en fiin måned 

09/14

Poster dette allerede nå jeg siden vi allerede er inni November, upsii.. November gikk ihvertfall mye i skolearbeid, skole og jobbing. Den 7 slapp jeg og bussen vårt dekknavn også, da kunne vi endelig begynne å gå i de deilige genserne våre (ps. du finner de amazing babes her). Dagene denne måneden gikk veldig fort, og plutselig satt jeg på flyet til New York med familien. Vi hadde en innholdsrik og spennende helg her, før vi reiste videre ned til Carolina Beach med bil for en deilig uke på stranden. NY er nok mange jenters drøm, meg inkludert, så det å oppleve denne byen var stort. Det var mye folk, store bygg og mye bråk, tror det er umulig å forutse hvordan det er å gå rundt i denne byen, men det var virkelig en opplevelse. Vi så også utover byen fra Rockefeller, det var helt en helt fantastisk utsikt og jeg kunne sikkert stått der hele dagen. Med alle attraksjonene vi skulle oppleve ble det mye som skjedde på få dager, men cafeer, shopping, vandring i Central Park og musikal på Broadway ble også presset inn. Vi bodde i en liten leilighet på Upper East. Det var veldig gøy å endelig være her, og ser ikke bortifra at jeg reiser innom denne byen igjen. 

08/14

Nå blir det flere av disse på rad, vi går snart inn i November og jeg starter på August-innlegget nå.. Vell, det har ihvertfall skjedd mye morsomt disse månedene, så blir bare koselig å se tilbake. De første dagene i måneden startet med jobbing og jentekvelder før vi plutselig satt på flyet til Spania. Jeg fikk være med farmor og kusinen min på tur og vi hadde utrolig deilige og rolige dager både på stranden og ved bassenget. På kveldene var vi ute og spiste eller så ble det laget mat i leiligheten. Når jeg kom hjem ble jeg endelig 18 og var ute og spiste sushi med familien og en venninne. Der fikk jeg plutselig gaver, sang og en flaske vin til maten hihi! En dag senere ble dagen feiret med en fest og venner, forresten fikk jeg en fisk i bursdagsgave denne dagen! Lørdagen var det konfirmasjon for en i familien og to dager senere var det tilbake på skolen. Frem til den 26 var jeg et nervevrak for da hadde jeg oppkjøring, men jeg bestod og fikk lappen, woho! Såå, en kjapp oppsummering av en veldig fin måned!

07/14Nå ser jeg at jeg henger litt etter på disse måneds-innleggene mine, men jeg syntes disse er så fine å se tilbake på så poster de når jeg har muligheten og lyst til det. Juli startet for min del med ferien min i Portugal med masse deilige dager og fine folk. Jeg var med venninner i tillegg til å møte folk fra både Nederland og Sverige. Like etter at jeg kom hjem fikk vi besøk av familien fra Bergen og hadde mange fine soldager her hjemme. Senere ble jeg med familien bort til Bergen og hadde noen deilige sommerdager der, i tillegg til å være noen dager med familie fikk jeg en helg med venninner i Bergen og hadde to veldig koselige dager! Vi hadde også noen morsomme kvelder med vin og prat oss bussjentene. I tillegg til mye jobbing ble dagene brukt på øvelseskjøring, nattbad og venninner. 

06/14

Nå er straks Juli-måned over så før jeg lager sammendrag av denne måneden vil jeg gjerne se litt tilbake på Juni. Måneden gikk veldig fort, spesielt på grunn av sommerferien som begynte mot slutten av måneden. Ukene bestod av mye jobbing (hurra for den lønningen), og ellers ble flere av fagene på skolen avsluttet. Været var superdeilig og jeg tror jeg nøt hver ledige time i solen. I helgene ble noen bursdager feiret og ellers en annen fest med masse fine mennesker. Så fort sommerferien kom reiste jeg til Sverige med noen venner (hei synne) der vi shoppet, var ute og spiste i Strømstad og ellers kjørte litt. Endte turen nesten hjemme igjen med sushi og kino, en veldig fin start på ferien! Sankthans ble feiret med ved en strand med stort bål og noen venner. En dag den neste uken ble dagen tilbrakt med min kjære kusine der vi var ute og spiste sushi og is i den lille byen her. Jeg bestod teorien jeg hadde vært så nervøs for, og avsluttet ferien med å reise til Portugal den 30.juni. En veldig fin start på en veldig fin sommer! 

05/14

En uke inn i Juni allerede!! Nå er det ikke lenge igjen til ferie, siste viktige skoleuken er ferdig og det er nå 13 dager igjen til flere uker ferie! Jeg har hatt en veldig fin og ikke minst sosial måned, har ikke engang tellingen på hvor mange bursdager som ble holdt i mai. Ellers feiret jeg 17.mai med gode venner, hadde en kjempefin dag og koste meg masse. Når det kommer til blogging har det virkelig blitt satt til side, i fjor var mai min mest aktive måned, men i år ser det ut til å være motsatt. Formen har gått litt opp og ned og jeg har mindre energi enn før, men satser på at det blir bedre fremover med sol og sommer. I mai bestilte jeg også en ferietur i sommer og jeg reiser allerede 30.juni! Hvordan var deres mai?

04/14

Jeg fikk nesten ikke med meg overgangen inn i denne nye måneden, natt til 1.mai var jeg nemlig og jobbet dugnad på Tryvann, tror jeg enda er litt ute av normal tankegang.. Uansett, April måneden har vært utrolig deilig med mye fint vær, noen dager soling og et generelt bedre humør. Jeg har jobbet ganske mye på begge jobbene mine og er kommet ordentlig i gang igjen. Ellers har jeg væt på og hatt mange koselige jentekvelder og fester. Tror faktisk vi har hatt kosekvelder hver helg, noen ganger med god mat, andre ganger drikke, eller grilling på stranden. Spesielt i påskeferien hadde jeg mange fine dager. Jeg hadde mye besøk av forskjellige personer og koste meg masse! Har også trent litt, og shoppet mer enn de forrige månedene. En uke var jeg mye ute og spiste, alt fra sushi til pizza ble spist ute flere dager på rad. Det har også vært mye jobbing iforhold til russebussen vår de siste ukene. Har egentlig hatt en veldig fin måned! Hva med dere, hvordan var deres April? ♥

03/14

Herregud som tiden flyr, april allerede! Nå er det bare 3 måneder igjen med skole før ferien, ser så frem til sommeren nå for tiden! Min Mars måned har vært generelt bra og jeg har fått tid til mye. Jeg har både begynt å trene igjen og vært mye sosial. Har også hatt helgene opptatt med bursdager, venner og fester. Hverdagen min begynner å komme nærmere normalt med mye skolearbeid, jobbing og venner. På bloggen har måneden vært veldig kjedelig, men har valgt å prioritere min energi til venner og trening fremfor bloggen. Siden jeg nettopp er startet på treningsfronten har jeg laget et dokument der jeg måler fremgang ved hjelp av noen tester, håper det kan hjelpe til å se fremgang og videre inspirasjon! Hvordan var deres måned?

TBBladde litt tilbake i arkivet og fant dette kreative bildet. Av alt det dårlige jeg har postet er dette et av de bedre, er så mye dårlig bak i arkivet mitt at jeg blir nesten litt flau. Kommer sikkert til å tenke sånn om det jeg poster nå for tiden og, men det kan jo bli morsomt å se etterhvert hahah. 

ACCESSORIES

Vinnrene av konkurransen er trukket og har fått mail. Gratulerer til Charlotte, Stine, Synne, Lotte og Emilie 

02/14

Februar måned har for min del gått veldig fort, en stor grunn til det er vell 1 uke i Spania og 1 uke vinterferie. Måned startet med klasseturen til Spania der jeg hadde det utrolig bra, jeg ble så positivt overrasket over hele turen. Det var utrolig deilig å kjenne på at jeg orket og hadde så mye energi i forhold til de tidligere månedene. Har laget et par oppsummerende innlegg fra klasseturen siden jeg ikke fikk ha med pc (her, her og her). Ellers har jeg hatt noen vanlige skoleuker og et par flere sosiale stunder enn forrige måned. I vinterferien hadde jeg en rolig uke på hytta med familien (her). I motsetning til Januar har bloggen vært litt kjedelig denne måneden med få innlegg av meg, men hadde en konkurranse som veide opp litt. Hadde også tre halvpersonlige innlegg, noe jeg ikke hadde planlagt eller hatt så mye av før. Hvordan var deres måned?

01/14

Årets første måned ble plutselig ferdig og vi er på god vei inn i det nye året. Som noe nytt på bloggen tenkte jeg det kunne være en god ide å lage et innlegg etter hver mnd med tilbakeblikk. Bloggmessig har måneden vært bra, jeg har tatt masse bilder, og også nådd månedens mål innenfor bloggen. Personlig derimot har måneden vært kjedelig, jeg kom meg på skolen de fleste dager, men har ikke hatt energi til noe etter dette. Satser på bedring i februar, som starter med en klassetur til mandagen. Hvordan var deres måned?

MACBOOK TIPS?

Hei dere, jeg trenger hjelp! Har lest masse på nettet i dag og prøvd å finne ut hvilke macbook jeg burde kjøpe, men dette er jo umulig.. Derfor håper jeg noen av dere kan dele noen tips til meg. Gjerne hvilke av Macbook pro eller air som er best, og om man trenger Retina-skjerm til pro (har nemlig hørt at noen av de med retina gir mer problemer?). Dere med noen av disse selv må gjerne også si hvor mye minne det er nødvendig med som blogger, med photoshop og masse bilder! Unnskyld hvis dette ble mye rot, men blir fornøyd med alt av hjelp!

For øyeblikket er jeg stuck med denne treige skolepcen under her 

BLOPPIS

Hei dere, tenkte jeg skulle dele denne siden med dere i dag. Snakket for litt siden om at jeg skulle rydde ut av klesskapet og etterhvert begynne å selge klærne mine. Så langt har jeg fått laget meg side på bloppis og lagt ut noen kjoler. Det kommer til å komme masse klær etterhvert. Jeg vil selge klærne billig, så om dere syntes ting blir for dyrt er det bare å sende en melding angående pris. 

Klærne mine finner dere til salgs HER.

_

JUNIORS 2015

 

Du finner oss her ♥♥♥

MÅ SELGE MIN JUSTIN BIEBER BILLETT

Nå må jeg bare innse at foten min aldri kommet til å bli bra på 10 dager og må rett og slett selge Justin Bieber billetten min. Det er utrolig kjipt for jeg tror det hadde vært utrolig gøy, men jeg skjønner selv at å stå på en sånn konsert på krykker ikke funker. Det er altså en ståplass til den 17.april, resten taes over mail om du er interessert: selineds@live.noBLOGGLISTE

Det har nå kommet en ny side som viser blogger, men ikke bare etter antall lesere, men også antall stemmer. Ved å melde seg inn her er dette en fin måte der nye lesere kan finne bloggen din så du kan så flere lesere til din blogg! Stem gjerne på meg her ved å trykke på linken, eller banneren under "Reklame" i sidemenyen, dere finner også siden via den linken og kan selv melde dere inn.ØNSKEINNLEGG

Kom på en liten ting. Jeg tenkte at dere kan skrive ønsker til forskjellige innlegg jeg skal skrive om dere har noen så kan jeg poste disse typ en gang i uken. Så om dere har noen ideer er det bare å skrive de ned her. Setter stor pris på alle tipsene jeg får!

Del gjerne deres ønsker til innlegg i kommentarfeltet under her!

TIPS TIL Å SPARE PENGER

Jeg har funnet ut at jeg bruker litt for mye penger på klær, så jeg skal nå i perioden frem til jeg reiser til spania ikke kjøpe noen klær. Frem til 14.februar må jeg klare meg med de klærne jeg allerede har, så jeg skal nå gå gjennom klesskapet. Pengene jeg tjener kan brukes på nødvendige ting, men ellers skal mest mulig spares. Om dere vil bli med kan jeg etterhvert komme med oppdateringer og kanskje noen nye tips!HEIDICHIC

 

 

Jeg havnet tilfeldigvis over denne superfine bloggen nå for litt siden og fant ut at jeg måtte dele den videre med dere. Heidi er en jente på 23 år som jobber med hudpleie og har også god peiling på sminke og mote. Antrekkene hennes er utrolig kule, og det jeg elsker er at man kan få så mye inspirasjon ut av de! Mange motebloggere kler seg for mye for oss som kun skal på skolen, men denne jenta har fine antrekk jeg gjerne kunne gått med selv. Ta en titt innom denne bloggen her!

JULESTEMNING

Vet det er mange som ikke starter med julerelaterte ting før i desember, men jeg har allerede hørt masse på julemusikk, spist pepperkaker, drukket gløgg og spist mange mandariner. Selv om vi ikke har snø her syntes jeg det er kjempekoselig å høre på julesanger, og ikke minst de gamle fra jeg var mindre. 

 

ØNSKELISTE 2012

Treningstøy i friske farger:


Øverst: Gul topp her, blå topp her, blå/rosa topp her

Midten: Mørkeblå sports-bh her/finnes også i rød her, treningstights her, turkis sports-bh her

Nederst: Hettegenser her, treningssko i friske farger, t-shorte her

 

Iphonedeksler i søte farger eller litt mer pyntet:


Rosa deksel her, grått med hjerte her, lyseblått herDekslene over her syntes jeg er dødsfine alle sammen, dere finner alle her


Diverse:Termokopper er så praktiske å ha, de kan gjerne være litt søte også! Beholder for å ta med parfyme her, 50mm/1.8 fra canon her 

 

Sminke, hår, penger:


Øverst: Sminkemappe fra Lulu's her, øyenskyggepalett her

Midten: Tannbleking her, hårpleiesett fra Eco Fruit bringebær her

Nederst: Krølltang fra Mast her, penger til spaniatur

 

 Leppestifter i fine farger:Liker disse fra Make Up Store veldig godt i farger som Aloha, Attitude, Baby og Blush. 


Neglelakk fra Deborah Lippmann:Sølv her, beige her, gull/rød-ish her

HVORDAN FÅ FLERE BLOGGLESERE?

Var noen som ville jeg skulle gi noen tips om hvordan man kan få flere lesere til bloggen sin, så tenkte å lage noen punkter under her.


Selve bloggen og bloggingen din:

♥ Fint design. Det første man ser når man kommer inn på en blogg er jo designet + headeren og jeg som mange andre syntes dette har mye og si for en blogg.

♥ Fine bilder. Bildene er jo det jeg selv legger mest vekt på i min egen blogg, og derfor ser jeg mye på dette i andre blogger. Jeg personlig er veldig glad i lyse og inspirerende bilder!

♥ Aktive bloggere. Er ikke så altfor flink til å oppdatere ofte selv, men prøver å legge ut ca 2 innlegg per dag, men heller bedre, men færre innlegg.

♥ Ikke for mye kjedelig tekst. Jeg skriver ikke mye på bloggen min, men syntes det kan være greit om andre gjør det om de skriver bra. Dette varierer jo veldig, men om teksten blir for lang og kjedelig blir det ofte til at jeg ikke gidder å lese bloggen om det tar for lang tid uten at jeg egentlig bryr meg om teksten.

♥ Riktig tema. Blogg om de temaene/interessene du liker best slik at du har mer og bedre ting å skrive om det du blogger om. Da får du heller faste lesere som faktisk bryr seg om det du blogger om. 


Hahaha, flink ogsånn..

Tips til flere lesere:

Vær aktiv. Kommenter andre blogger med originale og koselige kommentarer. 

Bloggshout. Bruk gjerne denne funksjonen som blogg.no har slik at dine innlegg havner på forsiden av blogg.no. Denne tjenesten koster 15 kroner, noe som kanskje blir litt mye for hvert innlegg, men kanskje denne kan brukes til dine beste innlegg.

Kommenter tilbake. Kommenterer du tilbake de som kommenterer hos deg får også andre mer lyst til å kommentere hos deg og man får dermed flere kommentarer og også lesere.

Blogglinking. Lag gjerne ett innlegg selv, men også meld deg på hos andre bloggere så kanskje du blir linket av noen bloggere av og til.

Konkurranser. Har du konkurranser på bloggen din kan du f.eks si at man skal "like" dette innlegget på facebook og du får da flere lesere. Om du ikke blir sponsa kan du jo kjøpe en liten goodiebag selv f.eks, eller gavekort på Spotify. 

BARNDOMSMINNER

Åee, bare jeg som husker disse søte folkene eller? Dette er vel noen av de seriene jeg så mest på som mindre. Koselig å se på de nå!

Bildene er forresten hentet fra Google og satt sammen av meg.

VICTORIA'S SECRET BIKINIERVar noen som spurte om jeg kunne vise bikiniene mine fra victoria's secret, og tenkte jeg kunne gjøre det i dag. Her er de ihvertfall. Den fargerike fikk jeg i gave!

SOMMEROPPLEVELSER?

Hva har du gjort i sommer da Seline? Ingenting har jeg gjort. En liten tur til Norges regnby. Noen sosiale dager i løpet av en måned. En grillkveld med venner. Solgt mange is med strøssel på. Vært litt syk. Sett på filmer. Klaget over det dårlige været. Håpet på fint vær. Ønsket meg en sydentur. 

Jeg har så lyst til å oppleve noe nytt, ha nye bilder og fine historier og fortelle. Vil dra til andre land, shoppe nye klær, få litt brunfarge, litt lysere hår. Vil dra ut og spise hver kveld, for så å dra på stranden neste dag. Jeg skulle gjort alt for en sydentur med en venninne nå. 

Blir alltid så sjalu når jeg hører alle andres opplevelser, bilder av folk i syden vises daglig, check-in på gardemoen, pakke- og reiseinnlegg på blogger. Jeg vil og ut på tur!

Har heldigvis to småturer igjen av sommeren. 21 dager igjen å nyte. Først en liten båttur til Sverige med denne jenta, og senere en etterlengtet shopping/opplevelsestur til Stocholm med farmor og kusine. Jeg vil virkelig gjøre det beste ut av resten av denne sommeren, så jeg kan ha noe å huske og lengte tilbake til. 

 

Hva er ditt beste minne fra i sommer?

BLOGGTIPS - KAROLINE

Har lyst til å tipse dere om en blogger som tar utrolig fine bilder og blogger veldig bra! Dere finner bloggen til Karoline her

//karolinephotography.blogg.no

SPØRSMÅL OG SVAR

Har samlet opp noen spørsmål fra den siste tiden, så tenkte å ta de i et samlet innlegg.

Hvor er dipdye genseren fra?

Genseren er kjøpt på Bik Bok.

Hvordan redigeringsprogram brukte du på det nederste?

Bruker alltid Photoshop Elements 9.

Hvor mye kostet Hunter støvlene?

Mine kostet akkurat 1298,-

Hvilke kamera har du?

Jeg har Canon 550D.

Dæmring eller Bergen?

Heh, var på Dæmring!

Fikk også noen spørsmål om denne bikinien her.

Den er kjøpt på Victoria's secret. Jeg bestilte den på nett mens jeg var i USA og betalte derfor ikke annet enn pris + frakt.

3 THING I LOVE

Søte roser er den fineste blomsten. Elsker de 


"PERFEKT KROPP"

Jeg har selv hørt at jeg har fin, eller såkalt perfekt kropp. Selvfølgelig blir jeg glad av å høre dette, men tar det aldri skikkelig til meg. Ofte svarer jeg med et lite takk eller ler det bort. Jeg skjønner aldri hva det er meningen å svare, for hvem vet hva den perfekte kropp er? 

Jeg ser aldri på meg selv og tenker hva som er bra med meg, men på alle andre. Ofte skulle jeg ønske jeg hadde andres bein, eller mage. Jeg ser på inspirasjonsbilder til hva jeg tenker er den perfekte kropp og prøver å trene så godt jeg kan. Jeg har hatt flere perioder der jeg kun spiser sunt i håp om å føle meg bedre, og noen ganger funker det. Men det blir for mye stress å holde på med det hele tiden.

Det viktigste tror jeg egentlig er å bli fornøyd med seg selv og sin egen kropp. Det tror jeg er noe alle trenger å øve mer på. Det å bli komfortabel med selg selv og kle seg i hva man vil, uansett hvordan kropp man har. På sommeren blir dette ofte et ekstra stort tema når man må ha på mindre klær, men gjør så godt du kan. Føler du deg ikke bra i bikini, ta en lett topp over. Gjør hva du trenger for å føle deg komfortabel og nyt sommeren!

BLOGGANDBEFALING?

Fant ut at det er utrolig lenge siden jeg har andbefalt noen blogger her, så jeg tenkte å ha en ny runde nå.

Det blir veldig enkelt så er bare å like Facebooksiden min HER og kommentere at du er med! 

Jeg kommer til å sjekke at den som trekkes ut faktisk har likt siden. Andbefalingen kommer i løpet av de nærmeste dagene.


# TEENAGER POST

2 THING I LOVE

Tok litt tid før jeg fikk fortsette denne, men her er ting nummer 2 jeg elsker. Neglelakk i mange søte farger, er fine for seg selv i rommet, pynter opp henda og kan være med å gjøre et antrekk. Det beste er at de finnes i så mange forskjellige farger, så man kan velge en ny farge hele tiden..
1 THING I LOVE

(Åh, endelig inne på blogg.no, måtte bare prøve hele dagen .. Noen ganger hater jeg blogg.no!)

Uansett her er første dag av 30 things I love som i dag ble stearinlys, elsker lukten, lyset og stemningen! 


30 THINGS I LOVE

Tenkte å starte med 30 things I love, der jeg poster et bilde av en ting jeg elsker 1 gang i uka. Kommer da til å starte neste tirsdag og helst fortsette 30 uker fremover. Får se hvor lenge jeg klarer det, bare si ifra om jeg skal slutte før/senere. Inspirasjon fra carolinemaria.

INSTAGRAM

Instagrambilder fra de siste dagene(ukene). Heter selineds forresen! Følg meg og lik gjerne bildene mine, da blir jeg glad ♥ Du kan gjerne si hva du heter og, så skal jeg ta en titt!

LINKERUNDE

Tenkte jeg skulle ta og linke kanskje to-tre blogger jeg liker best av de som kommenterer under her. Så bare meld dere på, kommer nok i løpet av helgen!

KONY 2012

Denne videoen og dette budskapet er over alt. Facebook, instagram, blogg, youtube osv.. Vil tipse alle å se videoen nedenfor, selvom den varer veldig lenge er det veldig verdt det!

iPhone deksler

Har kikket litt rundt på nettet og sett på iPhone deksler og fant denne siden. Siden har forresten deksler til alle slags type touch-mobiler og annet tilbehør. Her har jeg plukket ut noen av de jeg likte best!

Rosa lommebokdeksel her, vanlig hvitt deksel her, hvitt lommebokdeksel her, og svart diamanddeksel her - finnes i rosa og sølv også!

Someone Beautiful

 

Den helt klart fineste sangen fra melodi grand prix, Someone Beautiful av Nora Foss Al-Jabri 

Tutorial - GIF i Photoshop


Først åpner du de bildene du skal bruke i gif-en din.


Så måtte jeg endre bildestørrelsen slik at bildet ikke var så stort.


Jeg gjorde Resolution ganske lav, With/bredden til det jeg vil ha og setter den nederste på Bicubic(best for smooth gradients)


Også må du trekke alle bildene i riktig rekkefølge på det første bildet. Det gjør du ved å dobbeltklikke på det første for så å trekke de andre på bildet midt på skjermen.


Du må passe på at det står GIF der det er markert mørkeblått.


Du må markere Animation, der jeg har satt pil.


Du kan klikke her og se bildet på internett, der får du også html koden.


Her endrer du hvor fort bildene skal bytte.


Det ser da sånn ut, men bildet "blinker/bytter" mellom bildene du har laget gif-en med. Her ser du også HTML--koden.


Trykk så på OK for å lagre bildet.

Om du ikke får det til kan du bare spørre meg så skal jeg prøve å forklare, men om du ikke har Photoshop eller vil gjøre det rett på internett kan du for eksempel gjøre det HER.

Håper dere skjønte det!

Julegavene mine pt. 1


Dusjsåpe, parfyme og body lotion fra Bruno Banani

Iphonedeksel

Iphone 4s       

Hårprodukter

  you - skilt

Nyttårsforsettene mine år 2012

Ønskeliste 2011
Nå er det lille-julaften og i morgen er det julaften, er kanskje litt sent med ønskeliste nå, men ønsker meg egentlig bare iPhone 4s i svart, 16 gb. Får jeg den trenger jeg ikke noe mer.. Da blir julen komplett! (he-he) Fant frem litt flere ting jeg kunne tenke meg også da. Så kan jeg ha det til neste bursdag og jul!

Tips til dere som handler på nett!

Jeg er veldig glad i å se på klær på nettet nå for tiden. Jeg har sett meg ut en jumpsuit jeg vil ha(innlegget under), en vårjakke og nettopp kjøpt meg nye sko som kommer i posten denne uka.

Mitt tips til dere som handler på nettet er da DENNE siden! Jeg bruker siden hver gang jeg handler på nettet, eller sjekker priser, for siden på kupongkoder blir det lagt ut forskjellige koder og tilbud i nettbutikker. Du finner for eksempel 40% rabatt på valgfri vare på ellos, 25% rabatt på hm eller fri frakt mange steder. Jeg har spart rundt 200-300 kroner på to kjøp, og det er jo ganske mye!Jakken jeg vurderer. 

 

Så for å få rabatter kan du registrere deg her!

OM MEG

Hei! Jeg er en jente på 17 år og går 2 klasse på vgs. Jeg bor i en liten by utenfor Oslo med familien min. På fritiden er jeg glad i å være med venner, og trener gjerne på treningssenter. Jobber i tillegg til dette i klesbutikk. 

Vil du vite mer, bare legg igjen en kommentar så svarer jeg så snart jeg kan.

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits