ÅRSSKIFTE

Hei og godt nyttår, håper alle har hatt en fin juletid med venner og familie og en fin nyttårsfeiring! I dag reiser jeg med tog til Bergen og tilbringer mine siste feriedager der borte med venner og familie. En siste julegave kommer til 5 av leserne mine da vinnerene av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Pantene nå i desember er trukket, og vil få mail asap.

Det har skjedd utrolig mye de siste månedene, ting har gått i ett og tiden har gått ekstremt fort. Vi gikk nettopp inn i 2015 og bare det å tenke på ting jeg skal i år gir meg sommerfugler i magen. 13 år med ferdig bestemt skole avsluttes og feires i flere uker med alle gode jentene på bussen og resten av kullet. Frem til nå har hvert år vært bestemt og planlagt i forkant, det er først nå til høsten at alt står alt på meg og mitt valg. 

I år har jeg lyst til å ha det så godt som jeg kan ha, jeg vil planlegge hverdagen, sette av tid til ting som gir meg energi og bli flinkere til å si nei til det ting som gjør det motsatte. Jeg håper også jeg tør og får til å gjøre det jeg har mest lyst til i høst, for det å sitte igjen med "what if" er ikke noe jeg ønsker. Jeg tror 2015 kan bli et innholdsrikt år, men samtidig kommer det til å kreve mye.

 

2 kommentarer

kristinerosok

02.01.2015 kl.01:02

Godt nytt år :)

Daniela

15.01.2015 kl.17:23

Etterlyser nytt innlegg snart Seline!

Klem fra fast leser <3

Skriv en ny kommentar

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits