REISE: PURTUGAL

 

 

Samler bilder fra vår fine uke i Portugal, Albufeira i dette innlegget.

DAG 1: Vi ankom hotellet på ettermiddagen/kvelden etter en veldig grei reise fra Norge. Det første vi møtte var en stor leilighet, et fint hotell med utendørsbasseng og solstoler. Vi tok oss et bad før vi gikk litt i byen (helt feil retning fant vi senere ut) og fant en strand, da var vi fornøyd og var ute og spiste på resturant før la oss tidlig klar for første dag på stranden.

DAG 2: Dagen startet med en typisk frokost på terrassen i leiligheten vår og SOL! Vi kom oss kjapt på stranden og lå der i noen timer, spiste lunsj og var ved bassenget i noen timer. Etter litt dusjing, fiksing og sminking var vi ute og spiste middag og gikk igjen en ny tur på leting etter strand nr 3. Vi fant aldri denne, men fikk derimot en veldig fin tur med typisk portugisisk miljø. I tillegg til dette møtte vi noen gutter vi senere hadde vorsj med og avsluttet kvelden ute. 


DAG 3: Denne dagen var det ikke like fint vær så vi holdt oss ved bassengkanten og hotellområdet. På kvelden var vi ute og spiste på resturant før vi avsluttet kvelden på hotellrommet. 

DAG 4: Her var det full sol og blå himmel igjen og vi lå derfor på stranden hele dagen. Vi spiste også god lunsj på en kafe som ble vårt faste lunsj-spisested, toast eller hamburger med iste hver dag! Denne dagen dro vi tilbake til en resturant vi hadde spist på tidligere i uken og spiste veldig god fajitas igjen.

DAG 5: Enda en deilig soldag tilbrakt på stranden, lunsj på vårt faste sted og en utrolig koselig avslutning på dagen med take-away mat, godteri og kortspill på hotellrommet. 

DAG 6: Her var jeg og Siv på stranden i nesten 9 timer der vi solte oss og spilte ballspill ved strandkanten. Senere denne dagen fikk vi besøk av to venninner og dro alle fire ut og spiste. Planen for kvelden var å dra ut på byen etter vorsjet, men var heller på hotellrommet hele kvelden(natten) der vi var med et par gutter i tillegg.

DAG 7: Dette var vår siste dag i Portugal og heldige som vi var var det overskyet hele dagen... Vi bestemte oss da for at alle 4 skulle på shopping i en av nabobyene. På dette senteret var det endel bra butikker så vi fant alle litt hver. Da vi kom hjem igjen bestilte vi take-away igjen til rommet og begynte dessverre å pakke koffertene våre. Klokken 4 på natten dag 8 begynte reisen vår hjem til Norge...4 kommentarer

Ingrid

15.07.2014 kl.15:02

Åååå ser ut som om du har hatt DEN fine turen! Jeg er så sjalu, utrolig fine bilder! Så pen du er <3

ulla

17.07.2014 kl.11:34

best trip evahhhh
Ser ut som du har hatt en fin tur! :) Jeg vil også reise dit!

Iselin Renée

26.01.2015 kl.09:51

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits