Dere er best!

Har vært inne og sjekket statistikken etter en del uker uten blogging og det er utrolig herlig å se at det er forskjellige personer inne på bloggen min hver dag, de må vel bety at jeg har noen faste lesere? Åh, dere er så herlige!

Hadde ihvertfall tenkt meg å begynne å blogge igjen, men blir ofte litt lei fordi det skjer ikke så mye i livet mitt at jeg kan blogge om tre interessange ting som skjer meg hver dag, jeg har ikke alltid like fine klær og har dårlige dager, men tenker meg at det kommer til å bli litt mer foto og litt mindre meg. Kommer selvfølgelig til å bli noe, innkjøp, antrekk også forteller jeg dere om det skjer noe spennende. Skal forresten ha juleball i morgen, dere får selvfølgelig bilder og oppsummering av kvelden, håper den blir fin!

Så da håper jeg dere kommer til å fortsette å følge meg og min blogg her! Hvis dere savner noe på bloggen eller  har noe jeg kan forbedre så er det bare å sende mail eller kommentere.Har du også bra lesere? (kreativ)

3 kommentarer

Susanne Sørlie

14.12.2011 kl.16:22

sv; Heldig du er! Jeg får aldri tilbake den samme julestemningen som jeg hadde når jeg var liten. Trist egentlig!

Anastasia

14.12.2011 kl.18:43

så artig da! :) Er jo kjempe koselig når man ser at statistikken er på topp! :) da får man litt mer motivasjon til å blogge! :)

sarai94

14.12.2011 kl.18:48

selvfølgelig ;D

Skriv en ny kommentar

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits