"Bergensreisen"

Jeg reiste inn til Oslo klokken tre, stoppet på meny for å kjøpe med meg mat og sminkefjerner. Vi ankom Oslo S, fant tog, og jeg satt meg for å vente til toget kjørte. Det skulle kjøre litt over fire. Klokken var halv sju og jeg satt fortsatt på toget. Vi hadde ikke kunnet kjøre fordi det hadde vært så mye vind. Det var en til feil også og det var at halve toget stod igjen på Voss, så alle som skulle kortere enn til Gol måtte ta buss. Halv sju fikk vi beskjed om at vi til Bergen, Dale, Voss ol skulle ta buss. Jeg gikk på bussen, men måtte gå av igjen, fordi mamma ikke ville at jeg skulle ta bussen i "uværet". Jeg regnet ut at bussen hadde vært fremme ca halv to,men det stoppet to timer på veien, så den hadde vært fremme ca halv fire. I steden for å sitte på en buss i natt ligger jeg da hjemme i min egen seng, også får jeg ta Bergensturen en annen helg!

4 kommentarer

carmensplace

09.04.2011 kl.11:45

Høres egentlig fornuftig ut! FInt design, btw§

Jamilla Levy

09.04.2011 kl.11:48

uff så uflaks :( men du får ta det senere! :D

johanne

09.04.2011 kl.13:50

Haha, tog in my heart<3 siden mamma og pappa bodde fire timer fra hverandre før, har jeg hatt en del episoder der jeg skulle vært hjemme åtte på kvelden og kom hjem halv sju på mårran. Hehe.

SV: jobber litt forskjellige steder, men den jobben jeg skulle på da var en avløserjobb, der jeg skulle mate kalver, hehe:)

tonje!

09.04.2011 kl.21:17

huff, så kjipt :(

Skriv en ny kommentar

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits