De tre musketerer!

Jeg har vært med Siv og Elin hele helgen. Vi hadde det utrolig koslig syns jeg. Jeg skal begynne på fredagen og så gå videre!

 

FREDAG:

På fredag skulle jeg og Elin jogge, som vi gjør fast hver uke! Vi orket ikke å jogge så mye fordi jeg fikk vondt i kneet, og fordi vi er slappe og har dårlig kondis! Baaaaaad.

Senere gikk Siv med med hjem, jeg dusjet og Elin kom opp til oss senere. Vi begynte å se på Camp Rock 2 - The final jam! Noen som så den? Vi spiste pizza. Vi sov i leiligheten, så vi bakte muffins og lagde frosting til! Utrolig gode. Oppskrift kommer en gang denne uka. Da muffinsene var ferdige spiste vi de pluss litt snop også sovna vi. Hahah, litt trøtt ja..?

 

LØRDAG:

Tidlig dro jeg på en bondegård for å møte konf. venner. Der spilte vi paintball, hadde hinderløype og masse gøy! Klokka sju ca, da jeg var ferdig å dusje satt det noen jenter i stuen min og satt og så på tv. Gjett hvem.. Da jeg var klar gikk vi ned i leiligheten og hadde fotoshoot. Og det gjorde vi hele kvelden! Utrolig koslig egentlig!SØNDAG:

Da var jeg og Siv på Østfoldbadet, har ikke vært der på år! Det var gøy der. Da vi kom hjem avsluttet jeg helgen med lekser og innleveringer!

 

- Seline <3

2 kommentarer

embla

21.09.2010 kl.21:59

så koselig<3

Seline

21.09.2010 kl.22:10

embla: ja : D <3

Skriv en ny kommentar

- legg meg til -

- selineds@live.no -

- følg meg på bloglovin -


Kategorier

Arkiv

hits